MAMICI DE ITALIA (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Cat dureaza apostila aia la Prefectura?

Petronela
bb Silvia

tu apartii de Milano?

pt. Milano, se apostileaza in Via Monforte, 31 Prefectura , biroul de legalizari si apostile.

program de luni pana vinere 9-11.

de exemplu: se depun luni si se ridica miercuri. Apostila este gratuita.

p.s.
cand solicitati certificatul de nastere italian luati si voi mai multe, eu am luat 6, de exemplu. Am apostilat 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ok, m-am lamurit si cu tessera sanitara ... eu sunt in intretinrea sotului si nu lucrez. Am insa carte de identitate it., permis de sogg. UE pe timp indeterminat (am fost ultima serie care a mai avut parte de asa ceva), tessera sanit. (si aia pe timp indeterminat ca am aggiornato dupa permisul asta de sogg. UE) si codice fiscal ... atata eu cat si sotul. Suntem la zi cu toate actele ... ca sa spun asa. Acum alergatura noastra va fi pt. copil.

Nu, nu apartin de Milano ... deci tre' sa ma interesez la Prefectura de unde apartin cat dureaza ... dar in cazul in care la Milano nu dureaza asa mult, presupun ca nici pe-aici ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Ginger00

cu cat mai multe explicatii cu atat mai multe intrebari.
Pai daca-l nasti in spital nu-ti dau automat certificatul de nastere...sau ma rog cum ii zice.De unde sa-l soliciti?su cui sa-l declari?

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

in spitale, Primaria, are un birou unde declari nasterile * ... doar il declari ... iar certificatele de nastere le soliciti la Primaria unde ai rezidenta.

*Dichiarazione di nascita
E’ possibile effettuare la denuncia di nascita direttamente
entro 3 giorni dalla data del parto e entro e non oltre 10
Comune di nascita o il Comune di residenza della madre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor se pare ca am ceva contractii nedureroase dar nu sunt sigura ptr ca mi se intareste doar partea de sus a burtii,partea de jos ramane moale, si nu ma deranjeaza,nu stiu ce sa cred

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cristina mai astepeapta vezi la ce distanta sunt daca ajung la 10 15 minute fa un dush mai cald sa vezi daca se opresc daca nu se opresc BAFTA

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Pai noi ce sa zicem, cristina ... ... iti facem galerie sa fie totul bine ....

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

fetelor se pare ca am ceva contractii nedureroase dar nu sunt sigura ptr ca mi se intareste doar partea de sus a burtii,partea de jos ramane moale, si nu ma deranjeaza,nu stiu ce sa cred

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

cristina eu zic sa stai linistita si sa nu te mai stresezi...dar daca e sa vina...multa bafta! sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara!

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Cristinus acum ma crezi ca am gura pocita ai sa vezi ca azi sau miine vine printesa pe lume dar o sa fie si o nastere usoaraaaaaaaaaaaa tare BAFTA

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

HAI GIULIA

Stefania

Mergi la inceput

dana - merci mult pana acum de toate informatiile ... m-am lamurit cu tessera sanitara pt. bb, cu pediatru, cu certificatul de la consulat ... si,cand mai ai timp, te rog sa imi raspunzi si la asta:

"In cazul in care nu pot obtine aici certificatul rom. ... poate sa se duca doar unul din parinti in Ro sa solicite certificatul copilului??? Adica sa-ti explic situatia mea ... sa traga o fuga sotul inainte ca pana in iulie/aug. cand mergem in vacanta sa fie gata si noi sa ne ocupam atunci doar de pasaport ..."

"solicitarea certificatului la Consulat tre' sa o fac in anul 2007, adica atunci cand a avut loc nasterea?"
Si promit sa nu te mai deranjez ... cel putin pt. o perioada ... pana nu imi vin alte idei/dubii ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput