MAMICI DE ITALIA (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor dar nu ma doare deloc, nu ar fi trebuit sa fie dureroase? contractia ma tine mult dar nu ma deranjeaza doar ca am impresia ca ma strange burta. voi nu ati avut asa ceva?

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ooo Doamne cat mi-as dori sa o cheme si pe fetizu' meu Giulia... dar nu pot sa-il pun caci am impresia ca nu i se va potrivi..simt eu asa...poate la urmatoarea ftitza... cine stie...

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nu vreau sa te sperii dar asa a fost travaliul meu fara dureri.Daca faci dush cald si inceteaza e travaliu fals sau cedeaza la no spa
daca nu cedeaza nashti

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Cristina alea sint contractii Braxton Hicks care pregatesc uterul de nastere si pe astea eu le am de la 17 sapt,dar la tine are timp sa vina si alea dureroase care sint de nastere propiu.

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cristina - citind sfaturile date de mamii ... mi s-a facut pielea gainii, am niste emotii

Va las ... ma duc la dr. de fam. sa-mi prescrie analizele ...
Ne auzim mai tarziu ...

Pupiceeeeeee !!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Stefania dar ce te face sa crezi ca fetei tale nu i sa-r potrivi numele Giulia pt ca nici nu ai de unde sti ce nume i se potriveste.Atunci asteapta sa nasti o vei vedea si apoi vei decide acum important sa iti placa tie si mai tirziu sa ii placa ei

MIRELA 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
"In cazul in care nu pot obtine aici certificatul rom. ... poate sa se duca doar unul din parinti in Ro sa solicite certificatul copilului??? Adica sa-ti explic situatia mea ... sa traga o fuga sotul inainte ca pana in iulie/aug. cand mergem in vacanta sa fie gata si noi sa ne ocupam atunci doar de pasaport ..."

da, transcrierea poate sa o faca si doar unul dintre parinti ...

insa, pentru a evita un drum in tara special pt. transcriere, se poate imputernici orice persoana, nu neaparat ruda.

quote:

"solicitarea certificatului la Consulat tre' sa o fac in anul 2007, adica atunci cand a avut loc nasterea?"
Si promit sa nu te mai deranjez ... cel putin pt. o perioada ... pana nu imi vin alte idei/dubii ...

Petronela
bb Silvia

daca copilul este nascut in iunie 2007 si consulatul elibereaza certificate de nastere, puteti solicita prin consulat aceasta practica pana in decembrie 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by MIKUTA4

Stefania dar ce te face sa crezi ca fetei tale nu i sa-r potrivi numele Giulia pt ca nici nu ai de unde sti ce nume i se potriveste.Atunci asteapta sa nasti o vei vedea si apoi vei decide acum important sa iti placa tie si mai tirziu sa ii placa ei

MIRELA 28+

nustiu...parca simt eu asa...un presentiment...

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am fost si eu azi de mi-am facut niste analize...sange, tampon, si ECG.

Cristina pai sa ai o nastere usoara daca nu-s contractii false!

Ma duc sa i-au copiloiul de la scoala si mai pe sear intru sa citesc.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

deci cum sunt contractiile??? zi-ne k eu am emotii

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput