Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
RALUCA 

Leeloo - asteptam vestile, tinem pumnii stransi daca e sa fie azi ziua cea mare 
Lia - am uitat sa-ti spus: Giulia a stat nemiscata in premergator 2 saptamani, statea ca o barza, doar cate o talpa si-o tinea pe jos, parca avea alergie sa paseasca, de mers a mers singura abia la 1,2 ani.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
'Neatza!
Matei era mai bine astazi, l-am medicat si eu ieri la greu cu Nurofen, ACC si Karvol in aromatherapy, asa ca azi l-am dus si azi la gradi desi imi propusesem sa sarim peste si sa-l las la ai mei.
Si sa ma laud ca dupa ce doua dupa-amiezi mi-a urlat ca nu-i place si ca nu mai merge la gradinita, astazi a vrut el sa mearga iar ieri mi-a spus sa-l las sa manance la masuta ca la gradi.
Meyyyyy, ma omorati cu prajiturile, eu sunt in a 5-a zi de dieta daneza si azi am macat un morcov crud
. Dar sunt fericita cand vad ca se mai duce colacul de grasime...
OLIVIA- asa da, sa tot tii dieta!
ROXI- eu zic ca daca Pat mananca bine acasa, deocamdata e OK, cu timpul eu cred ca va manca cu ceilalti copii.
DARIA- pupici Giuliei si sa-i treaca repede!
IOANA- ce face vecinica?
MARCELA, sa stii ca si noi am aplicat ceea ce spui tu- nu plecam de la gradinita pana nu intelege el ca asa trebuie sa fie, a incercat educatoarea sa-l ia miercuri cu forta in clasa si sa inchida usa, Petro i-a explicat ca Matei e intelegator si au stat de vorba cateva minute, apoi i-a zis Matei"tati, pleaca, eu stau aici cuminte pana vine mami" si l-a condus la usa.
Va pup, o zi buna, am o caruta de mail-uri!
g_ioana spune:
LA MULTI ANI ANDREEA DE PUPi,MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Te asteptam cu multe poze si povesti din vacanta!!

...revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata...nimic nou pe frontul de est, io racita si astea mici au jucat iar tenis cu piciorul, eu fiind pe post de minge.![]()
Pe cea mica o conving din ce in ce mai greu sa manance. Sper sa revina la sentimente mai umane cand vine John. Din cauza ca nu a supt au cam secat si laptariile...Ceea ce nu o deranjeaza deloc, ea poa' sa shada si o zi nemancata...
De azi trec la vitamine ca nu mai tine.
Azi imi facui analize. Pe langa faptul ca sunt racita si indesata cu paracetamoale si tantum verde, asa ca analizele de sange o sa iasa de numa', pusei recipientul cu urina bine impachetat in sacosa in care am adaugat si sticla cu ceai fierbinte...Cand am scos recipientul la policlinica mai avea putin si dadea in foc, facea si caimac precum cafeaua ![]()
Dar daca ies proaste macar stiu ca nu a fost pe bune (sa vezi ce ma ingrijorez daca ies analizele bune...
).
Gabi, sa aiba nastere usoara, in 5 minute...si bebe sa fie sanatoasa si mancacioasa...:)))
Ma duc sa mananc ceva sa ma refac. Pupam voios!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
ANDREA 

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor cu mic cu mare ! 
Scriu pe bucati ca nu apuc sa scriu linistita :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:

Andreea, la multi ani! Sanatate si tot ce iti doresti!

Roberta, sanatate si voua si ma bucur ca sunteti mai bine.
Marcela, la noi asta cu plecatul cu cineva de langa mine merge numa' daca eu raman acasa...In rest nu functioneaza!
V-am zis ca mama soacra a venit sa ma ajute saptamana asta (mai ales seara, cand facem dans sincron cu baita si cu lapticul). Pai saraca e tare frustrata. Nu mai vrea Maria nimic sa faca cu dansa. Urla intr-una "Mamiii, mamiii!". Nu pot sa-i scot mamosenia din cap cu nimic. Mama, de exemplu, nu a reusit niciodata sa-i dea sa manance! Bunicii sunt buni numai de joaca!....:)))...Asta apropo de nimic.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
aha, azi e ziua Andreei? la multi ani atunci cu sanatate! 

Gabi tinem pumnii pentru Raluca, sa fie totul ok! cand ai timp pui tu link-urile spre capitolele 227 si 228 in lista? saru mana! (ete-le aici: 227 - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105591 si 228 - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106406)
Robi succes la daneza! eu pana sambata viitoare tin un disociat...apoi la daneza de pe 1 octombrie, cu spor! din pacate Patrick nu mananca nici acasa, doar bea laptele. mie mai grav mi s-a parut ca nu a baut apa, el care bea cam 500ml pana la pranz. bine ca Matei e spre bine cu mucisorii. refacere rapida!
Daria si Giulia e ok....bravo!
Cristal cum te mai simti? misto faza cu recipientul....cred ca nu a fiert, nu? ca precipita albumina altfel ![]()
![]()
ina32 spune:
hello...dupa muult timp
Am citit din urma pe sarite, m-a mai pus la curent duamna cuscra de la ieshi. AndreeaM, sa-ti traiasca Matei, sa fie sanatosi amandoi, sa va aduca bucurii.
Gabi-felicitari pt bb2, si mult noroc sa ai!!!
Am vazut ca au inceput multi copilasi gradi. Si Radu merge de luni, fara mari scartaieli. Norocu' e ca merge cu vara-sa, is ca Pic si Poc, nedespartiti.
Ce ma nemultumeste este ca nici pana acu nu stiu care e educatoare la grupa lor, inca nu i-a impartit pe cei mici. Dimineata suntem pe fuga, il las si plec ca sa evit bazaielile, la pranz merge bona sa-l ia, asa ca ...zero comunicare. Dimineata mai cer detalii la cate o educatoare dar imi raspund ca e totul ok si atata. Eu sper sa fie doar o situatie provizorie, pana se organizeaza...
mitzura spune:
Neata!
La multi ani Andreea! 
Eu declar ca vreau sa vina we, ca m-am saturat de saptamana asta ![]()
Cum a fost azi? Clar, mai bine. In sensul ca n-a mai plans de cum am ajuns in fata gradinitei (ne uitam la el si ne miram ca n-a inceput inca), n-a plans nici cand l-am dezbracat, l-am dus in sala de mese, si acolo cand mi-am luat ramas bun de la el, i-a venit plansul dar se abtinea inca. Apoi cand l-a luat educatoarea a inceput sa planga pe bune. dar oricum, fata de zilele precedente, cand plangea cum dadea cu ochii de gradinita, e un progres (oare luni o luam de la capat?)
In schimb, acum alte doua probleme: 1. ca deja s-a imbolnavit, tuseste rau (azi noapte pe la 4 citeam cum se manifesta bronsita si pneumonia, ca, nah, de ce sa dorm si eu linistita, mai bine ma gandesc la ce e mai rau
)
2. ca nu isi face necesarul de somn. Ieri n-a dormit la gradinita, s-a trezit la 7 si cu o seara inainte a adormit la 10. Si s-a comportat toata ziua ca un copil privat de somn: super nervos, plangea din orice, nu-i intram cu nimic in voie....parca mi-a schimbat cineva copilul. Chestia e ca nu prea reusesc seara sa-l pun in pat la o ora rezonabila. Tot muncesc la asta de catva timp si mai devreme de 9 nu reusesc sa-l culc.
In schimb ieri am vazut si doua efecte pozitive ale mersului la gradi: i-am pus o farfurie de cereale in fata si a mancat-o pe toata singur, fara sa dea pe jos si fara lalaieli ca alta data, si dupa ce s-a jucat cu niste jucarii a hoatart singur ca gata, acum le strange. A fost prima oara cand si-a strans singur jucariile, fara sa-l pun (oblig) eu.
Roxi, tinem pumnii sa fie mai bine azi! N-a baut ca a facut greva, sau nu i-au dat tantile alea?
Gabi, nastere usoara surorii tale si sa fie sanatoasa Ralucutza!!
Daria, sanatate si pupici Giuliei!
Lia, m-ai omorat! Zi-mi si mie cum reusesti sa faci zacusti si gombotzi cu copiii pe langa tine? Cat timp tu gatesti, ce fac ei (Deea mai ales). Ca eu nu reusesc sa fac nimic daca n-am ajutor pentru Mara. Stai linistita, ca nu e nici un retard motor, fiecare isi da drumul in ritmul lui. Asa ne luptam si noi cu Tudor cu iesitul afara.
Robi, sanatate lui Matei!
Cristal, deci asa, Ioana face greva foamei...i-o fi dor de tati! Poate papa cu el. Bafta cu analizele. Si da, asa e si Tudor, si la fel de frustrata e si soacra-mea. Sa le facilitam o intalnire pentru un schimb de experienta ![]()
g_ioana spune:
HAI RALUCA!!!
Neatza,neatza io-s pericol public de dimineatza,am spart un termometru asa ca da-i cu sulf ,da-i cu matura ...azi am ca terapie cheltuit bani
....plecarea a fost tot cu cantec
,mai are o saptamana la dispozitie sa se linisteasca pe urma trec la masuri...
Cristalina da' tu de ce ti-ai facut analize,is alea di la guvern??Iti tin pumnii sa-i revina cat mai repede pofta de mancare Oanei ca sa-si reia titulatura de Barosana
...btw nici la noi nu merge deloc despartirea pe "fatza",se agatza de genunchiul meu si plange "vreauu sa stau cu tinee"!
Da,da si io ma intrebam pentru ce-i trebuie dieta Oliviei???meii arati foarte bine
....io-s tot la 50,da's intr-o perioada cam stresanta asa ca pot sa mananc orice si oricat ca nu se lipeste nik de mine!
Pupam muciosii gradinari Giulika si Matei, sa se insanatoseasca repede...Daria o bila alba pentru educatoare ca a zis ca are ea grija de Giulik
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele