Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - ce masuri ??? Spune tot Tot vroiam sa te intreb: Gorodica vorbareata nu spune nimic, nu reuseste sa explice dc nu vrea sa ramana cu tanti ???

Sa stiti ca educatoarei i se parea normal ca sa nu o las acasa pt cativa muci De asta s-a oferit ca are grija de ea, are experienta vasta Ingrijitoarea la fel mi-a spus, ca nu trebuia sa o las acasa.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Rox - gata, am reintregit lista capitolelor! Mersi de link ca eu le pierdusem...

Sora mea se duce la spital la ora 14:00 asa ca abia de atunci incep sa tin pumnii!!

Ina - bine ai recenit pe la noi!
mitzura - nu-ti face iluzii pentru ca probabil luni o sa o ia de la capat, dat fiind ca tot weekendul sta acasa cu voi...dar ai sa vezi ca o sa se acomodeze incet, incet!
Si sa nu uit: Andreea (philip) - LA MULTI ANI!!!!
Lia - zacusca zici??? Mama, cit imi place zacusca...soacra-mea nu a facut inca, dar eu sunt abonata la borcanele ei!

Parca imi amintesc ca Daria "periase" listutza noastra - in sensul ca scosese fetele care nu au mai dai niciun semn de viata de foarte multa vreme - sa o fac si eu? De exemplu: alexagindi, cornilia, mixella, tatianas samd...?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Neata,scuze de absente,deh,Ricu si tusea ucicatoare
Frate,parca are ventuze asa se tine de plodu meu.Asa,am inceput terapia,trei sedinte pin acum,sa zicem ca merge treaba.Astept insa finalul....sa merg eu fara durere......mai ca e cam SF.Da,cine stie?
So,am de felicitat o groaza.
In primul rind Gabitu,m-am bucurat nespus pentru vestea buna.Bravo,vezi ca se poarte perechile,presupun ca ai stat cu gura deschisa!!!!!mie asa mi-a spus cineva,vezi daca n-ai tinut gura deschisa,ai facut numai baieti!
Cristal bravo,a-ti facut-o lata....John la dublu.Sa fiti fericiti si mult succes in continuare!
Andreea,La multi ani fericiti!
Giulik,Tudor si Matei,sanatate grabnica....nu asa boli lungi ca ale noastre.Brrrrr!
Asa,de diete,pai mai suratelor,daca v-a trebe diete,haideti bre la mine in grup organizat ca v-a sar kg ca fulgii la gaini.Parol.Eu imi aduc aminte seara.....aaaa..ce-oi fi mancar eu astazi oare!!!!!aoleu nimic.Si mai fac si-o moaca de proasta dimineata la nudul gol cind m-a schimb.Oare de ce imi flutura toate alea pe mine?aseara cica m-am cintarit,eram cam obosita si am zis ca nu am numarat bine liniutele.M-a dau jos m-a pui din nou,m-a asez pe vine si le i-au iar la numarat.Si nu ieseau bre nici de o culoare la numar.I-au cintaru,al scutur al intorc....incerc iar...mai drace,tot 46.Cum frate asa?De nervi,i-au cintaru si la gunoi cu el....Gata cu cintaru,s-a stricat......Sau cred ca m-am stricat eu la cap ca abia seara la 22 eu imi aduc aminte ca n-am mancat.Si m-ai ntreaba mario..ce-ai mancat azi,si-i spun vreo inventie din capu meu...cica nu,asta mi-ai zis ieri,azi ce-ai mancat!Ups.
Acu m-a duc la calcat si pe urma pas alergator 12 km sa aduc cupilu de la gradi.6 dus 6 intors.....dragut.
Pup pe toata lumea cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Ioana - ce masuri ??? Spune tot Tot vroiam sa te intreb: Gorodica vorbareata nu spune nimic, nu reuseste sa explice dc nu vrea sa ramana cu tanti ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Io o intreb zilnic si in fiecare zi imi mai spune ceva
ieri de exemplu "nu-mi place ca BG se joaca de-a fantomele?",si tu ce faci?"pai ma joc si eu,imi pun tricoul in cap si o sperii"..."nu-mi place ca ma ia de maini si de picioare si ma invarte" ..si tu ce faci?.."pai raad de nu mai pot"......la capitolul masuri inca ma mai gandesc,aveam in cap chiar ideea s-o dau la gradi la program scurt,s-o chem pe mama vreo saptamana poate desluseste ea motivul.etc,....
Meiii io am terminat deja de pregatit conservele pentru iarna...zacusca nu fac ca n-am cerere,nu mananca nimeni,am adus de la Buzau 4 borcane de castravetzi,suc de rosii si zarzavat pentru ciorba,imi ajunge toata iarna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by carmenp

multumesc, mai nasol ca ionut nu stie si nu stiu cum am sa-i zic (aseara pe la 9 mi-a facut o criza de plins ca ii e dor de tatai`su si promisesem ca simbata il duc la el). am s-o fac vineri, sper sa`mi vina inspiratiunea pina atunci

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Condoleante.Imi pare tare rau.
Cand a murit bunica (pe care Victor o iubea tare) eu nu i-am spus ca a murit, i-am spus ca a plecat undeva la munte ca avea nu mai stiu ce treaba si ca va veni imediat ce termina. Era in februarie. Dupa vreo 3 luni a incetat sa mai intrebe de ea si abia acum o luna i-am spus ca nu mai vine ca nu mai poate. Am incercat sa-i explic cum e si cu moartea, i-am spus ca daca mori te duci intr-un loc unde iti este relativ bine, dar nu mai poti sa te intorci sa ii vezi pe ai tai si nici ei nu pot veni la tine in vizita deloc. M-a intrebat daca are televizor acolo unde s-a dus, i-am spus ca da si s-a linistit.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222
Andries..gata remodelarea...rearanjarea? M-ai spart cu lectiile de tenis..nu stiam ca se pot incepe asa curind..

oho, ba bine ca nu!! din state vine moda asta cu tenis de la 3 ani, nici mie nu mi-a venit sa cred ca se poate. acum am intrerupt pt ca nu au pus inca balonul, probabil ca il pun in noiembrie si sigur lectiile vor fi mai scumpe.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Nu va spun ca i-am facut si un fel de grafic al saptamanii, pe zile, ca sa inteleaga ca mai merge la gradinita joi si vineri si apoi vin sambata si duminica, cand e we si nu merge. Nu mai stiu ce metode sa mai aplic ca sa-i usurez putin adaptarea asta.

Incearca sa ii explici ca nu ai incotro, ca trebuie sa pleci la job. El nu trebuie sa stie ca tu te intorci acasa la Mara, pentru ca va avea un sentiment de pierdere a timpului pe care l-ati fi petrecut impreuna.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

copilu fuse cuminte astazi, mancat si cornu' si laptele, a luat si bulina rosie....cica a mers sedinta de ieri. ma bagam una si maine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristalina

Olivia, am inceput sa o "diversific" de pe la 3 luni, cu cate o lingurita de suc de fructe...la 4 luni cu mar ras amestecat in suc si acum la 5 luni am inceput sa-i pun si niste cereale (orez)...Ii pun cam o masura de cereale in aproximativ 50-60ml de mar ras...eu zic ca e suficient pentru ea.
Peste vreo doua saptamani vreau sa trec la supa de legume.
Acu', doftorul nostru e cat de cat okay, dar are niste scheme in cap cu mancarea de te lasa masca... la Maria cand nu manca deloc imi zicea (la 5 luni) sa o dau pe iaurt iar la asta mica sa-i dau lapte de vaca indulcit cu miere...

Uitai ce am mai citit...o fi de la faptul ca-mi lacrimeaza okii?!...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

cristal, sa stii ca eu lui Victor pe la 5 luni ii dadeam inclusiv supa de legume paata cu (,) carne de vitel fiarta, tocata, pasata... tot din lipsa de proteine. Si eram deja la Milumil 2. Dupa ce am bagat supa asta a inceput si el sa arate si sa se miste ca lumea. Unii copii cred eu ca au nevoie de mai multe proteine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andries, dar nu i-am spus nici un moment ca eu ma intorc acasa la Mara, tocmai ca sa nu devina gelos, si oricum, asta e doar o chestie de moment, pana incep serviciul. Dar nu functioneaza nici argumentul cu serviciul, mi-a replicat prompt ca el sta singur acasa. Ce mai face burtica?

Mergi la inceput