Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 14
Andries spune:
Gabitzu felicitari mami pentru cele doua liniute si sa fie intr-un ceas bun. Bine zicea cineva, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca!!
Despre rate si credite pot sa-ti spun sa le lasi in pace, se vor rezolva ele cumva. Mai nou exista tot felul de posibilitati de refinantare, de amanare rate, etc.
Despre job pot sa-ti confirm ca ai mei au facut pur si simplu o criza de nervi (mai ales sefii). Dar m-am protejat si daca vrei sa stii cum se poate sta in medical a la long, da-mi un semn. Doar ca banii sunt ceva mai putini, dar totusi suficienti pentru ca eu am tot salariul pe cartea de munca si 75% din mult inseamna ...aproape mult. Eu stau acasa din aprilie si inca ma gandesc daca sa ma intorc in martie sau nu. Cred ca in acest moment sunt unica gagica din firma pe post managerial care face bb2. Nu mai spun ce propaganda corporatista despre minunatele oportunitati pe care as fi putut sa le pierd in eventualiatea ca ele ar fi fost create
mi-au auzit urechile. Plus ca sunt obligati sa-mi pastreze postul si nivelul salarial cel putin inca 6 luni din momentul in care ma decid sa ma intorc. Sa ma pupe undeva.
Despre sarcina voi stiti ca la mine a fost si este greu. Sper sa ai o sarcina buna si usoara si sa te poti bucura de ea. Sper sa te intelegi si cu Badiu sa livrezi cum vrei tu. E bine ca il ai pe stefan la gradi, asta te va ajuta mult.
Eu una azi am o dispozitie de-mi vine sa ma impusc (cred ca am mai zis-o). Nu vor sa-mi faca cezariana pe motiv ca am riscuri mari din cauza hemoglobinei mici si asta inseamna ca voi naste probabil la termen si voi avea niste saptamani de cosmar inainte si dupa nastere. Plus ca eu una nu stiu cum o sa-l scot pe jos, data trecuta mi-am pierdut puterile si nu mai eram buna de nimic, numai priceperea doctorului l-a ajutat pe Victor sa iasa intreg si fara probleme. Mai am o sansa, sa se pozitioneze transversal si sa fie obligat sa opereze.
Andries
szivarvany spune:
Mitzu
eu Giuliei i-am spus ca va merge si ea la servici. I-a placut ideea. Mai ales ca i-am cumparat si un ruj pentru asta (adica un labello cu gust de capsuni) si o dau cu parfumel, asa cum fac si eu inainte sa ies din casa. A fost mai usor ca stem gagici, cu Tudor poate iti vin ceva idei ... nici nu stiu, sa-i cumperi un cadou micut barbatesc, o agenda mica si un pix pt buline ... depinde cum e sistemul la voi.
Rox
pupam cupilu` cuminte si papacios.
Andries
sper ca esti bine, burtica e bine si Vic isi asteapta fratiorul :-)
Despre nastere: ai vazut ca aici se practica nasterile de 3 minute, da ??? Si cu asa galerie, totul va fi ok !!!
Carmenp
cum sunteti azi ??? Ce face Ionut ?
Eu i-as spune ca bunicul nu mai e, ca s-a mutat sus in ceruri. Nu l-as lua la inmormantare.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
mitzu merci de intrebare. Burtica face bine, am contractii mai rare desi nu mai iau atatea medicamente, ele am observat ca apar mai ales cand ma enervez.
Burtica a crescut frumos, peretele abdominal e subtiat si se poate vedea bb prin el pe segmente, Victor la un moment dat a pus mana pe un picior si a spus "oau, aici este un os" spre amuzamentul meu.
Ma lupt iar cu constipatia, cateodata am si ameteli, acum doua zile tensiune 8 cu 5 (dupa trei cafele) ca la nebuni, in fine sper sa scap si de data asta relativ intreaga. Doar ca mi-e frica de nastere ca de dracu gol.
Andries
alice2004 spune:
Sint pe fuga ...
LA MULTI ANI, Andreea !!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie si sa aveti impreuna o supervacanta !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Ce liniste pe aici ...
Vreau sa va urez de pe acum we frumos, ca pana luni nu cred ca ajung sa va scriu !
tuturor si muuulta sanatate !
Si o dimineata de luni vesela pt toti piticlontii si mamicile lor ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Andries succes mare...nu iti mai fie frica de nastere. trebe sa te tii tare ca doar te-ai tinut tare atata timp, nu mai e mult. eu cred ca or sa iti faca ceza la un moment dat si sper sa nu te lase in travaliu prea mult.
am luat o parte din analizele lui Pat...astept copro ca dupa niste eozinofile marite ma astept la viermisori. sa vedem....ce o mai fi.
leeloo2004 spune:
Din pacate Raluca nu se grabeste sa vina pe lume asa asa ca pe sora mea au trimis-o acasa...cu instructiuni de a face ce se poate ca sa se declanseze pina luni ca altfel luni dimineata o baga la cezariana...eu am incercat sa evit asta, dar am stat de vorba cu dr. si se pare ca sunt riscuri prea mari...sa vedem ce se intimpla pina luni...
Dana - mersi mult de urari...Mama, 46 de kg??? Nu am avut in viata mea atit de putin...
Andries - hai ca mai e foarte putin! Inca nu m-am hotarit daca o sa ma duc la Badiu sau nu (desi inclin sa cred ca da...) - din pacate alternativa de nastere nu o sa am pentru ca eu am deja 2 cezariene si asta ar fi a 3-a, deci de nastere normala nici nu poate fi vorba...
Weekend placut va urez si eu la toate - ne auzim luni!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Mey nu ma mai certati...am 58 kg la 1.61...deci sint plinuta! Ioana pai tu la 50 normal ca nu ai nevoie de dieta..iar eu pt ca ma ingras la stres..cintarul merge..in sus...zilnic..chiar si fara mincare..In plus..trebuia sa-i tina si sotului cineva de urit!![]()
Am citit...totul sub control..toti copilasii bine...
Roberta eu am tinut daneza de doua ori..merge..dar dupa...nu mai continui
Roxa v-am visat azi noapte pe amindoi...eram in vacanta..nu esti exact unde...
Alice cam scurtuta azi? Totul este ok??
ma duc la treburi
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by kim222
Roxa v-am visat azi noapte pe amindoi...eram in vacanta..nu esti exact unde...
deci stiu eu de ce ma uit dupa oferteee, nu??? io nu te cert deloc. ai dreptate. la dieetaaaaa!!

Gabi deci cand te duci la doc? mult succes surorii tale, sper sa fie totul ok pana luni si mai ales luni!