Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Roxa ma bucur ca tu ma intelegi:))
Dana cum mai este Ric? Mai tuseste rau?
Andries...apoi o fi din Us moda...dar aici costa de te usuca...f putini fac tenis..extrem de putini as putea spune...
Gabi dar tu cum te simti?
AncaMaria spune:
Salut fetele!
Nu am intrat din motive de munca multa la servici si dispozitie proasta acasa :))
La Multi Ani Andreea (philip)!
Sa fii sanatoasa alaturi de baietii tai si sa-i mai faci un fratior lui pupi :)
Gabi, felicitari pentru samburelul din burtica! sa fie ce-ti doresti tu (sorry ca nu sunt la curent).. si surorii tale nastere usoara daca nu cumva o fi terminat deja la ora asta..
Si tin pumnii tuturor piticilor (dar mai ales mamicilor
) sa se adapteze usor la gradi... acum inteleg si de ce pe mine m-a apucat depresia acu 1 an de zile :)
Daria, eu zic sa o duci la gradi daca e cu muci numai, eu am tinut-o acasa doar daca avea febra, vomita, sau era letargica.. e adevarat ca nici nu aveam alta solutie.. in rest cum mai sunteti voi, fetele?![]()
Olivia, pupici voua.. ce iubitor e Luca... faza cu 'mama I love you' mi-e bine cunoscuta.. si succes cu dieta la toata familia
(banuiesc ca Luca n-o tine
)
Carmen, condoleante pentru socrul tau.
Andries, bafta cu nasterea, or sti ei doctorii ce vorbesc, daca ai probleme cu hemoglobina, la cezariana normal pierzi mai mult sange..
Bianca e bine, a racit doar o singura data in toamna asta, si fara febra doar cu nas infundat, nu-i timpul pierdut dar eu sper ca dupa 1 an de gradi sa se fi imunizat un pic...
Rugati-va pentru Diana
Adema spune:

Gabi, felicitari pt. ce am citit pe aici ! S fie intr-un ceas bun!
Andries, nastere usoara si fara probleme, sa scapi cat mai bine si cat mai repede!
Andreea, La Multi Ani, cu multa sanatate si bucurii! Sa fii fericita!
Noi suntem incantati ca nu s-a lasat cu plansete la gradinita! Din contra, Codrut abia asteapta sa mearga, se trezeste singur dimineata, nici nu are vre-o treaba cand il las acolo si plec. Are si o fetita preferata, Rebeca, asa ca...la capitolul asta suntem bine. Am avut ceva emotii dupa ziua de luni cand a fost destul de rau muscat de obrajor de un baietel! Mi-era teama ca nu va mai vrea sa mearga, dar a fost ok.Mi-a spus a doua zi ca respectivul baiat i-a spus "iarta-ma" si l-a iertat ca "e si el mic":)
Eu am achizitionat o masina de facut paine si vroiam sa va rog pe cele care aveti deja sa imi dati si mie reteta de cozonac.Am o carte cu 17 retete, dar cozonacul nu e printre ele!
We placut in continuare tuturor!
amironeanu spune:
Neatza!
ANDREEA 
Multa sanatate, tot ce iti doresti sa se indeplineasca si o vacanta frumoasa! LA MULTI ANI!
Gabi, felicitari din toata inima! 
Vei vedea ca vei avea o sarcina perfecta si un bebe sanatos! Cand este DPN? Si ce ma bucur ca mai tot timpul avem si o graviduta printre noi. Oare cine iti va tine "companie" in perioada asta?
Andries, te cred ca te sperie perspectiva unei nasteri naturale, dar sigur va fi mai usor de data asta, in plus stii la ce sa te astepti si va merge mai repede. Hai, mult a fost, putin mai este.
Olivia, succes la dieta! Cum mai este tatal tau?
Anca, Dana, multa sanatate copiilor! Si Stefaniei a inceput sa-i curga nasul, sper sa ramanem la stadiul acesta.
Carmen, condoleante! Pana la urma ce-ai facut cu Ionut?
Vad ca marea majoritate a copiilor s-au adaptat repede la gradinita si le place. Tare ma bucur, mai ales ca si Stefi face parte din aceeasi categorie. Azi avem sedinta cu parintii, sunt curioasa ce ne spune.
Ieri am avut o zi de groaza cu Matei, a dormit de la 2 la 6 si in rest numai atipea si se trezea dupa max. 1/2 de ora, nici macar nu sunt sigura ca au fost numai colicii de vina, nu-i convenea in nici o pozitie. In continuare am probleme cu programul de seara, acum este mama si ma ajuta la baita lui Matei si sotul sta cu Stefi si o pregateste de culcare, dar maine pleaca mama si ramanem singuri si nu cred ca pot sa-i fac singura baie lui Matei. Dar se pare ca asta este solutia.
O saptamana frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
neata neata
la noi a inceput circul azi de dimineata, ca nu vrea la gradi, vrea cu mami. l-am lasat plangand....sper sa ii fi trecut deja supararea.
Andreea m succes la facut baita singura.....hai ca ai experienta
imi pare bine ca si Stefi e cumintica.
Anca sper ca sunteti ok! si ca dispozitia proasta acasa a trecut! 
Dana cum e Ric, mai bine cu tusea? asteptam raportul!
o zi frumoasa tuturor!
mitzura spune:
Neata! Si eu l-am lasat plangand la gradi, mai rau e ca e si bolnav, a racit si e in faza de tuse grasa (nasul nu-i mai curge). L-am dus pentru ca saptamana trecuta am observat ca cel putin jumate din copii erau bolnavi, tuseau la fel ca el, si nici nu are febra sau o stare proasta. Dar acum, dupa ce l-am lasat si plangand, imi pare rau ca nu l-am tinut acasa totusi.
In plus, Mara a racit si ea, de la el probabil, sunt doar niste muci pana acum, dar extrem de multi si care stau in nas si in gat. Azi noapte cred ca am dormit vreo doua ore, si eu si ea. Se ineca incontinuu, incepea sa planga rau, ii venea sa vomite...
. I-am pus si ser, si Humex spray si Vibrocil, dar degeaba, nicimic n-a ajutat-o. Pe la 3 noaptea i-am scos mucisorii cu aspiratorul, dar a respirat bine numai vreo 10 minute si apoi de la capat. Azi merg la doctor cu ea...n-a mai fost atat de racita niciodata. Io nu inteleg de ce nu functioneaza alaptatul asta, ca bariera imunitara, ca parca tot asa era laudat.
Roxi, pe pliculetele de ACC 100 scrie ca sunt numai de la doi ani, stii cumva ACCsirop merge si sub un an?
g_ioana spune:
Neatza,neatza...haidetzi la ceai ca-l dau..la cai
(dupa o saptamana de ciocoterapie pusei 2 kg asa ca m-am linistit)...noi raportam un week-end ..normal,am fost singurele si sambata si duminica,am fost harnicutze prin casa si sprintene prin parc....meiii ce vreme, soare cu dintzi.....brr.brr...io am dat deja drumul la centrala...
AndreaM pune poze cu Matei,plizzzz
...btw io zic ca te poate ajuta Stefi la baitza lui Matei doar este fata mare....
revin...sa avem o zi buna,buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata !
AncaMaria - sper ca sunteti ok !!!
Pupam plangaciosii gradinari ! Si pe restu` !
Noi am avut un we frumos, eu sunt la pamant cu nervii si moralul, dar am fost la program artistic, prin Felix ... voi pune pozici mai incolo.
Sunt prin zona ...
Sanatate tuturor !
O zi frumoasa sa aveti !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata!
Si azi au trimis-o acasa pe sora mea...Cica situatia e mai buna ca vineri, adica a mai coborit si au hotarit sa o lase totusi pina vineri pe 28, poate totusi se declanseaza natural...Deci dupa ce s-a pregatit tot weekendul pentru cezariana de azi, a trimis-o acasa...va dati seama cum se simte...in fine, asta e, mai asteptam!
Eu ma simt bine, deocamdata doar niste greturi usoare de tot, la dr. ma duc joi sau vineri pentru o prima ecografie - asta asa de moft si confirmare ca e prea devreme sa se vada ceva... La Badiu m-am programat pe 29 octombrie...In principiu DPN-ul e 27 mai, dar cum voi avea cezariana, probabil va fi cu o saptamina mai devreme, sau cine stie...
In weekend am avut treaba - am fost la casa unde lucrarile merg mai usor (din lipsa de bani evident!) - se pare ca primele noastre calcule nu au fost cele bune si situatia ne cam depaseste...dar asta, nu stau in ploaie, asa ca o vom termina cind vom putea!
Pe Stefan l-am lasat la gradi - se vede ca si-a petrecut weekendul cu noi ca de dimineata a avut o mica tentativa de plins...dar i-a trecut repede!
O saptamina buna la toata lumea!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Mey, mey, copiii nostri fac cu schimbul, cand unul cand celalat cu mofturi la gradi!!! Matei azi a fost cuminte, dar cred ca e foarte important sa fie odihnit- aseara s-a terminat la 9 si 10 un desen animat cu textul:"Noapte buna- sfarsit..." bla, bla, am inchis imediat TV-ul si i-am zis ca e foarte tarziu, a adormit si dimineata la 7 era fresh si cu chef de mers la joaca cu copiii.
ANDREA- eu sunt sigura ca te descurci cu Matei la baitza (mai ales ca o ai pe Stefi ajutor)si ai experienta acum. Noi i-am facut singuri prima baie lui Matei pentru ca nu ne-a ajutat nimeni si chiar ne-am descurcat.
OLIVIA- imi poti spune si mie ce regim e bine sa adopt imediat dupa daneza? Te intreb pentru ca am o colega careia i-a fost foarte rau pentru ca a revenit imediat dupa la mancarea normala...
ANDRIES- nastere usoara!
DARIA-
!
Va pup, am sedinta!