informati-ma; cancer la 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Buna, Aida,

O foarte buna prietena de-a mea (timisoreanca, acuma termina un master la Cj pe psihologia copilului), a mers saptamana trecuta la Nicula, unde este si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului. Ema va fi pomenita acolo 40 de liturghii si la Sfantul Maslu. Tot cred ca ar ajuta-o acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina, il gasesti pe net.Poate ai ocazia sa aduci fetita, sa o inchini aici, la Radu Voda, la moastele Sfantului.
Bogdan trece printr-o perioada buna, e optimist. Curand, va pleca afara pt niste determinari. O fosta profesoara de-a lui a luptat mult pentru el, a scris catre ziare, televiziune...Un om deosebit, profa asta!
Nu, Iustina mea nu a mai primit nici o Mimi pentru ca...a descoperit My little poney. Acuma, vad ca s-a indragostit de Cenusareasa

Numai bine Aida. Tot insist sa mergeti la un preot bun, cum e parintele Iustin Parvu. Nu fac asta din habotnicie. Combinat cu medicina, eu asta cred ca e solutia. La Bogdan se pare ca a mers.

Te pup, Doamne ajuta sa fie bine cu Ema si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by AmethystRain

Buna, Aida,

Tot cred ca ar ajuta-o acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina, il gasesti pe net.Poate ai ocazia sa aduci fetita, sa o inchini aici, la Radu Voda, la moastele Sfantului.

SUBSCRIU!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Catalina are ceva ca Emma e botezata reformata nu ortodoxa?

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buna, Aida,

In primul rand, scuze pentru tardivitatea raspunsului: ba m-am ocupat de intalnirea de 10 ani de la liceu, ba nu am fost in Bucuresti.

In al doilea rand, si cel mai important, incerc sa iti dau un raspuns sincer la intrebarea ta, din ce stiu si din putina experitenta pe care o am.
"Da, are ceva", din punctul meu de vedere, pentru ca fetita ta ar trebui impartasita des, ca sa fie impartasita, trebuie botezata, ca sa fie botezata, trebuie sa vreti voi,parintii, ca sa vreti voi, trebuie sa intelegeti de ce orto-dox si nu altceva etc Uite asa se leaga toate si se ajunge la niste optiuni care tin numai si numai de fiecare. Tu ai fost ortodoxa pana sa te cununi cu sotul tau? Ai nista radacini teoretice in ortodoxie (multi ne declaram ortodocsi, putini suntem). Nu ma intelege gresit, nu vreau sa intru in polemici teoretice, nici pe departe. Aici e vorba numai de Ema si de binele ei! Ma gandeam ca ticalosenia asta de boala va poate trimite in Brazilia...Daca puteti merge acolo, cred ca puteti ajunge si in Romanaia la un preot bun (prin preot bun, inteleg unul-eventual calugar-de talia Pr Iustin Parvu, care posteste, se roaga, are o viata curatacare il tine aproape de Dumnezeu...Pot incerca sa fac rost de numarul lui de tel, daca vrei)
Eu am vorbit mai sus despre imparatasania cu trupul si sangele lui Hristos, care nu se poate face decat daca esti botezat ortodox. Ema poate fi pomenita la momentul asta la slujba de citire a Psaltirii (se face in manastiri; nu si la Taine, cum e Liturghia si slujba Maslului care se face anume pentru cei bolnavi). De inchinat copilul la moastele Sfantului Nectarie, de facut acatist pentru Ema, poti face cu toata nadejdea.
Profitand de intalnirea asta de 10 ani de la terminarea liceului, am intrebat pe sotul unei colege care e a terminat Teologie la Timisoara, daca stie un preot bun si cu rabdare, care sa iti raspunda la orice nelamurire...Mi-a spus de parintele Sebastian Ardelean, pe care il gasesti la fosta Catedrala din cartierul Mehala.
Te imbratisez, ai incredere in Sfantul Nectarie si mergi si vorbeste cu parintele. (mama lui Bogdan a facut si ea acatistul, a postit, s-a rugat, sub indrumarea unui preot)
Pupici tie si matzei,
Catalina

Mergi la inceput

Hristos a inviat!!

PASTE FERICIT!!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Adevarat a inviat! Ce mai faceti voi? Ma straduiesc sa votez ghe rutzele pictate...dar nu-mi iese...Mai incerc. Ce face domnisoara Musette?

Mergi la inceput

Catalina in primul rand ma bucur mult ca Bogdan e bine.

Nu se mai voteaza in concurs , a fost doar pana in 20.04 , o sa scot de la semnatuta.

Cat de d-soara Musette gasesti la subiectul ei , acum nu mai e pisica si a zis ca nici nu ii mai trebuie a avut un matz negru care a crapieren din cauza labradorului Liza , si il iubea mult , iar ea acum stie ca a plecat sa se insoare , dar eu cred ca i-a rupt sufletul ca a disparut si din cauza asta zice ca nu ii mai plac matzele
In schimb a facut o pasiune pentru flori si iubeste mult trandafirii (si clar ea e trandafir si acum nu mai spala labutele ci frunzulitele ) drept pt care i-am facut o gradinita de flori cu ajutorul ei ... si e tare fericita (stam mult acolo)

si toate cele bune!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buna, Aida,

Ce fetita sensibila si sugubeatza ai! Dar, ma rog, Liza nu si-a luat papara, n-a fost pedepsita?

Mergi la inceput

Catalina te rog zi urgent ce este la Cluj.
Stiu ca trebuie sa o duc acolo , dar nu stiu pentru ce. Te rog , ce stii de Cluj?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

La Cluj...nu stiu. Poate ai inf despre Cj din alta parte, nu de la mine. Ce stiu eu de Cj e din ce s-a interesat Cristina pentru Bogdan(prietena mea din Timisoara, care face master la Cj) si anume ca e un centru oncologic bun. Bogdan stiu ca ajuns ieri la un profesor din Cluj, pentru o verificare...dar nu stiu amanunte (printr-un preot a ajuns la acel profesor, mai mlte nu stiu acum) .Voi vreti sa mergeti la Cluj? Cum de?
Daca te poate ajuta Cristina cu ceva, ar fi bucroasa sa o faca...ea e psiholog la o gradi, e ft iubitoare de copii.

Pupici, Catalina

Mergi la inceput