informati-ma; cancer la 23 de ani!
Dragelor,
Va rog insistent, daca stie careva informatzii despre dr Pavel Chirila, dr Cristian Boerescu si eficacitatea tratamentelor naturiste in cazul cancerului....
De Boerescu-stiu ca-i contestat, am citit numeroasele scrisori de multzumire de la oamenii vindecatzi. Pe de alta parte, am intzels ca e cam ciudatzel...nu il potzi intreba, intrupe etc. Nici nu stiu care e specializarea dansului de baza...am auzit ca ar fi psihiatru, sexolog-numai prostii...cu toate astea, sunt marturii de oameni vindecatzi.
De Chirila, stim ca are si o formatzie teologica-asta imi da cumva garantzia ca e un om cinsit si neavid dupa bani...Dar nu stiu exact ce rezulate a avut. Voi stitzi?
Nu stim ce sa facem...Bogdan are 23 de ani, de-abia a terminat facultatea la Iasi, evolueaza excelent dupa operatzia de la cap (i-au extirpat, la Bagdasar, o tumora de pe creierul mic)...doar ca biopsia a spus ca celulele alea nenorocite se inmultzesc si ii pot afecta alte organe...Cam in 2 ani e posibil sa il pierdem.
Va multzumesc,
Catalina, mama papusii Iustina
Dumnezeu lucreaza prin oameni...daca oamenii Il lasa.
Raspunsuri
danangie spune:
Din pacate nu stiu nimic despre acest doctor. Va doresc sa reusiti sa dati de le, si sa reusiti sa invingeti aceasta boala urata. D-ne ajuta!
Dana
noi
aidaciolac spune:
Draga mea imi pare rau de problema voastra.
Uite eu am facut si bioenergie ... tot asa oameni care multumeau ... gasesti povestea noastra la umanitare.
Chimioterapia e sfanta. De ce nu face?
Daca s-ar descoperi ceva naturist sigur nu ar mai chinui copii cu otravuri.
Din cate stiu eu protocoalele sunt internationale.
Care este diagnosticul de la biopsie?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Meduloblastom desmoplastic...inca 2 ani de viatza, cu chimioterapie...
Nadajduiesc ca nu va lasa Dumnezeu lucrurile asa...poate rugaciunile preotilor, cele personale, spovedania si impartasania vor contrazice toate negrele previziuni. Pomeniti-l si voi, daca vretzi...
Loma spune:
Amethyst,
eu ii cunosc pe sotii dr. Maria si Pavel Chirila, sunt oameni seriosi.
Am urmat cativa ani tratamentele lor acum nu mai am cum ca sunt in Canada, insa problemele mele erau de alta natura.
ii doresc sanatate multa lui Bogdan, doamne ajuta.
Loma
emushi spune:
amethyst, nu stiu ce sa-ti spun despre dr respectivi...
dar uite daca ai timp sa citesti, ai aici niste link-uri despre un soi de supliment alimentar...Sa nu fiu inteleasa gresit, NU fac reclama, daca crezi ca te-ar putea ajuta cu ceva e alegerea ta; stiu ca este o clinica la Belgrad unde se merge cu bani grei pentru tratamente naturiste pt cancer, cunosc o persoana care a fost pana acolo (si-a vandut masina etc) si a constatat cu stupoare ca a fost tratata cu produsul asta (plus inca cateva remedii pe baza de propolis), care se gaseste si in tara! si mai stiu cateva persoane in tratament cu citostatice care au suportat ff bine chimioterapia (fara greturi, analize destul de bune, nu le-a cazut nici parul decat f putin)
NU pot spune ca Megamin-ul te scapa efectiv de cancer, dar cred ca poate ajuta destul de mult; dr de familie la care am fost rezidenta 6 luni (care a fost si ea operata de cancer mamar acum multi ani) il recomanda frecvent pacientilor ei si am avut timp sa observ si efectele...
sper sa nu fiu inteleasa gresit, nu vreau sa fac reclama
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=741&&idart=7766&&numecap=Medicina%20naturii&&cc=megamin
http://www.megamin.net/english/where.html
http://www.megaminews.com/documenti/CASE%20REPORT%20RUDES.pdf
http://www.mwt.net/~drbrewer/zeolite.htm
http://www.raysahelian.com/zeolite.html
nu stiu daca te-am ajutat cu ceva sau mai mult te-am incurcat,
sper din tot sufletul sa se poata face ceva! sanatate multa, si Doamne ajuta! inca mai exista minuni...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
AmethystRain spune:
Multzumesc. Voi duce toate astea mamei lui...el nu stie adevarul complet. Dumnezeu sa o lumineze sa faca alegerea corecta. Mi-e groaza, ce raspundere are pe umeri!
Ne ducem si la Boerescu, si la Chirila,si la Fundeni si la manastirea Radu Voda la mostele Sf Nectarie,izbavitorul de cancer.
Trebuie sa strangem mai multe alternative de tratament. Cu ajutorul Domnului, sa o aleaga pe cea potrivita si reala.
Nu va ingrijoratzi, stiu ca nu facetzi reclama.
Multzumesc ca nu ramanetzi indiferente.
Trebuie sa mai fie o sansa pentru Bogdan!
Catalina
carmenpit77 spune:
Buna, intra pe site-ul formulei as, adica www.formula-as.ro si acolo vei gasi multe persoane bolnave de aceasta cumplita boala. Poate cazul lui il mai gasesti si acolo sau poate dai peste dl doctor.
Va doresc tot binele din lume.
Stinu spune:
quote:Am incercat sa iti scriu pe pm adresa mea de mail ca sa putem vorbi .Eu iti pot da toate detaliile despre un tratament naturist eficace .
Originally posted by AmethystRain
Meduloblastom desmoplastic...inca 2 ani de viatza, cu chimioterapie...
Nadajduiesc ca nu va lasa Dumnezeu lucrurile asa...poate rugaciunile preotilor, cele personale, spovedania si impartasania vor contrazice toate negrele previziuni. Pomeniti-l si voi, daca vretzi...
AmethystRain spune:
Uf, Stinu...
mai simplu e sa imi scrii pe rosuorama@gmail.com. Multzumesc pentru interesul vostru. Am mers in seara aceasta la dr Pavel Chirila, un om echilibrat, care nu s-a hazardat in a da sanse false, dar nici nu ne-a lasat in starea noastra pesimista...Alimentatia trebuie sa se bazeze exclusiv pe produse naturale, fara nimic rafinat (faina, ulei obisnuit, zahar, lapte praf)...Carnea-sa renuntze cat mai mult pentru ca Fe alimenteaza celula canceroasa. De aditivii alimentari care colcaie prin ce manacam noi, nu mai povestesc, e de la sine intzeles. Limpede a spus ca trat. naturist merge impreuna cu chimioterapia si radioterapia, nu se poate altfel. Nadajduim sa aiba rezultate bune, tot ce va urma.
Numai bine tuturor.
Catalina
Bic spune:
Ametyst,
mama mea trece printr-o experienta similara acum.
Nu am facut nici un fel de cercetare pe tipul de cancer pe care il are Bogdan, dar din ceea ce am intrerpins eu pina acum pe alt fel de tumora am dedus citeva idei generale.
Medicii, chiar si cei de la centrele de tumori cerebrale renumite de aici, nu stiu inca cum sa se lupte cu aceasta boala cumplita. Se tot fac experimente peste experimente cu diferite medicamente, dar nu ajung la nici o concluzie. O metoda eficienta de a te lupta cu acest cumplit flagel este sa intelegi cum functioneza si sa-l ataci agresiv cu toate armele, prin metoda cumularii cit mai multor medicamente cu efect toxic cit mai mic. In plus, alimentatia si suplimentele naturiste sustin imunitatea organismului pentru a lupta.
Eu consult acum cartea unui supravietuitor al celei mai agresive forme de cancer cerebral si imi fac idee de ce combinatie de medicamente se poate face. Desi nu este specific pentru diagnosticul lui Bogdan, poate fi un bun punct de plecare pentru ce aveti de facut de-acum incolo.
Articolul lui il poti gasi la : www.virtualtrials.com/williams.cfm" target="_blank">Virtual Trials Tot acolo cred ca gasesti informatii legate si de acest diagnostic.
Multa sanatate. Aveti incredere in Dumnezeu, rugati-va si fiti pozitivi. Incercati tot ce se poate incerca. Minuni exista. Iar oamenii tineri sint printre cei carora li se intimpla mai des minuni.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC