informati-ma; cancer la 23 de ani!
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
Din cate stiu eu la Belgrad nu primesc copii in clinica . iar o cura costa 10.000 de euro... Zau ca nu stiu ce sa zic. Si in cazul asta trebuie regim alimentar drastic.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Si mai e o chestie de ce refuz tratamentele astea naturiste exclusiv.
Tot timpul mi-am pus intrebarea :"Daca s-ar putea asa ceva (sa vindece pe aceasta cale) de ce ii otravesc prin spitale cu atata chimio?" ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Aida, dar cine a spus de tratament EXCLUSIV naturist? Dr Chirila a spus de la inceput ca citostatice NU sunt sitetizate in natura, deci Bogdan nu avea cum sa scape de chimioterapie. Eu cred ca tratamentul naturist e unul de sustinere a celui alopat, nu de inlocuire. Stiu ca e greu sa tina fetita regim alimentar...E FOARTE greu pt un matur, d-apoi pt un copil. Ma simt si prost sa te sfatuiesc, crede-ma, pt ca stiu ca e usor sa vorbesti, dar cumplit de greu sa treci efectiv prin asa ceva. Totusi, esti absolut convinsa ca un regim alimentar asociat tratamentului naturist si celui alopat nu o pot ajuta sa se vindece? (Mama lui Bogdan a fost la pr Iustin Parvu, s-a rugat parintele pentru Bogdan cand a facut operatia pe creier si apoi, cand era la tratament... Prima a trecut cu bine, a doua nadajduim sa se termine cu bine,si pentru rugaciunile batranului parinte. Oricum, sa ai gija, daca vrei sa faci asta, ca sunt din fericire, destui preoti seriosi, dar si mincinosi vanzatori de miracole)
Pupici si sanatate.
aidaciolac spune:
Ooooof , ca eu nici in asta nu mai cred . Cand Emma a facut recadere , nu mai stiu cate biserici se 'deschideau' pt ea si se citea ... nu le am cu astea bisericesti ... si rezultatul?
Asa a fost cu scarba asta de rabdomiosarcom , nici nu am crezut ca dupa autotransplant o sa faca iar recadere ... si uite , dar am ajuns sa cred la vorba unui mare medic de peste ocean :"Cine face recadere pe rabdomiosarcom nu scapa" ... si noi suntem la a II-a
Si sa stii ca incerc mai departe sa gasesc o solutie. Incerc cu metoda asta a lu Marcov de la Galati , poate poate. In pauza de tratament ii dau un fitocockteil (tot ceva naturist) ... hm.
Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred , ce este bine si ce nu. Acum cateva zile ne-a sunat doctorita oncolog a lu Emma sa vada ce mai facem si cum este Emma (un om deosebit) ... si desi nu are foarte multe informatii (studii ...) referitor la metoda asta , ea a zis sa continui si sa merg mai departe.
Nu stiu ce sa mai zic. Suntem neputinciosi in fata bolii , iar ea s-a declarat asa inca de la prima recadere si ea a fost cea care m-a sfatuit sa plec cu ea afara.
Rabdomiosarcomul inca este o boala rara ...
si mai vorbim. Eu sunt acum in asteptare , 25 e ziua adevarului , ziua in care o sa iau o decizie ce fac mai departe.
si toate cele bune!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Imi imaginez prin ce treci si e cumplit.Tu stii ca trebuie sa ramai in picioare si sa lupti!
Nu pot spune nici eu ca "le am" cu biserica, dar stiu ( nu vreau sa teoretizez, nu e locul aici), "stiu" ( la fel cum stiu sa respir, sa clipesc etc), ca suntem prea complecsi ca sa ramanem pamant dupa -in medie- 60-70 de ani de viata. Asta mi-a trezit curiozitatea...am vazut ca e o diferenta ft mare intre a te declara otodox si a trai asta (la fel cum e, de exemplu, o diferenta in a vb despre iubire si a te indragosti efectiv).
Am vazut si preoti indoielnici, si preoti adevarati si profunzi, cum e pr Arsenie Papacioc de la Man Techirghiol, pr Iustin Parvu (care au infundat puscariile comuniste), cum e pr Rafail Noica (fiul lui Constantin Noica) sau tanarul pr Savatie Bastovoi (inchipuie-ti ca tatal lui a fost profesor de ateism stiintific la Moscova iar viitorul preot Savatie a fost student de filosofie la Timisoara); am vazut si traire ortodoxa, si formalism sec. Ca peste tot, trebuie ales graul de neghina. Am vazut moaste care miroseau a crin (am facut facultatea in Iasi, la Catedrala e Sf Parascheva) si icoane izvoratoare de mir. Cred in Bine si Rau si in datoria/libertatea omului de a alege. Dar nu vreau sa te plicisesc cu explicatii din astea (daca nu am facut-o deja), ca numai de teoriile mele nu iti arde. Ideea era sa nu disperi, nadajduiesc sa aveti pasii calauziti acolo unde trebuie, pt a se face copila bine si sa va ajute Dumnezeu, sa nu ingaduie sa se intample o nenorocire!
Cand o sa vina sotul meu, iti dau nr de tel a lui Aosan, el il stie. Tu faci cum crezi, dar parerea mea e ca un telefon nu te obliga la nimic, il ei ca pe o simpla informatie, ca pe o alta alternativa (desi cred ca te-ai saturat pana peste cap de alternative Nu vreau sa te confuzez si mai mult)Sper sa aveti vesti bune pe 25 martie! Din toata inima!
Pupici si sanatate,
Catalina
(PS: Stiu ca Bogdan a fost la moastele Sf Nectarie de Eghina, la o manastire din Bucuresti. E cunoscut ca vindecator de cancer. Cand ajungem, punem un pomelnic pentru voi.Nu cred ca am avut ocazia sa iti spun ca Bogdan a terminat anul trecut Teologia)
AmethystRain spune:
Iata telef. lui Aosan, nu mai retin care nr evalabil:
0788 411 941
0788 899 566
0788 700 550
Pe google gasisem si o adresa de mail, dar am ratacit-o.
Sanatate si vesti bune ,
Catalina
aidaciolac spune:
Ciao Catalina
A vorbit mama ieri cu dr Aosan. Si el a zis din start ca e cam greu cu sarcoamele. nici macar ei nu zic ca am avea vreo sansa.
Maine o sa il sun iar ca este in Timisoara , sa vad ce o sa imi zica si sa ii explic mai clar despre ce este vorba.
Acum sa vedem.
Vrem sa mergem in Brazilia la John of God (daca dai cautare pe google o sa gasesti) sa vedem. Cred ca asta este ultima sansa ... adica chiar este.
Pupici si sa ne auzim cu bine
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
AmethystRain spune:
Buna, Aida,
Sa stii ca imi e greu sa iti scriu, pt ca sunt constienta de nenorocirea prin care treci...Un preot bun de la Catedrala de la Timisoara nu va poate orienta? Parintele Iustin de la Petru-Voda, parintele Arsenie Papacioc de la Techirghiol, parintele Teofil Paraian de la Samabatade Sus, is departe de Timisoara, dar mai aproape decat Brazilia. Viata si Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina, cauta-le,o parte din moaste sunt la manastirea Radu-Voda, aici...Ma gandesc si la Paraclisul Maicii Domnului. Aida, vorbeste cu un preot bun, dar bun sa fie, rugator. Nu ai nimic de pierdut.
Ce a mai zis Ausan? La fel de pesimist?
aidaciolac spune:
Ciao Catalina
Noi suntem aparent bine , vizibil ... Emma se tot umfla , putin cate putin , apoi inghinal s-a desumflat aproape de tot , dar piciorul e tot umflatel. Cu toate astea ea e in continua miscare si se pare ca nu o doare nimic.
Noi luam ceva pastile de la www.anticancer.ro , in rest ... asteptam capsulele de la John of God si a zis ca entitatile deja lucreaza pe ea.
Acum ... vom vedea
Este absolut normal ca Bogdan sa se inchida in el. Chiar si Emma care nu stia ce se intampla a facut-o la un moment dat ... Iti dai seama ca el stie ce inseamna si mai ales ce implica
Ooooof , groaznic! Fara cuvinte. Numai cine trece prin asa ceva poate intelege.
Iustina a primit pe Mimi pana la urma , ca nu mai stiu.
si sa auzim de bine!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune