Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

chiar ca avem multi sarbatoriti, asadar:

ALEXANDRA DE CARLA! [S]

SARA MARIA DE KIKINEATZA

ZARA DE BOGDANA

MAYA DE INGERASA

ANDREI DE MONIQUE

ALESSIA DE FLORE

DANUTZ, mersi de intrebare, bubamara e ok, s-a trezit aseara doar de 3 ori ( lucru extraordinar de bun ), acu beau cafeau cu tata si ne facem planuri pt ziua de azi. Mergem in drumetii ca e vremea tare frumoasa, soare mult si racoare de dimineata.

cu AELITA cum putem proceda?

o duminica minunata va doresc la toate!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

beiiii,nu mai rideti de fata mea..., SINGURE...,sa rid si eu...,ca mi-e tare simpatica...,ba fura jucariile,ba biscuitii...
Dianocica,a descris exact cum face si Teutz a completat cu limbuta scoasa...,asa face...Ieri ii povesteam lui Claudiu...,ridea sa moara...,facea "iubita mea,n-o mai lasa ca se invata prost"...,pai si ce sa-i fac?...aaaa,stiu...,nu-i mai spun...

apropos de "nu-i mai spun"...,ieri i-am zis ca mi-a cazut fata din pat...,m-a si pus sa schimb patul...,cica nu se poate sa mai dormim in asta...,eu ii explic ca nu-i inalt,din contra...,este jos...si ca facem degeaba investitia...,el nimic,domle'...,tre' sa cumperi alt pat muuult mai jos... dar daca-i spuneam ca tot ieri si-a dat cu usa de la cuptor in cap?...,probabil ca azi imi cautam aragaz nou...si fara usa la cuptor...

Bambo,
Antonia,este mortala...,mama o stie foarte bine,mereu ma intreaba de ea... si de Julia ,ca le-a vazut mergind si-i plac foarte tare,asa ca puuupici
Mirona,
relaxeaza-te...cu www.youtube.com/watch?v=v1WFcpc1yZc" target="_blank"> asta,in ultima vreme esti cam incordata...,relax...,nu toate mesajele iti sint adresate...,mai glumim si noi ...,eu personal cind il pun pe rinjila...e semn de gluma...,da' fiecare intelege ce vrea...,in fine...,daca am avut ceva de spus...ti-am spus...,iar restul le spun ca sa mai destindem atmosfera...si bine ar fi sa ne si destindem...sau nu mai sint amuzanta?!?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc mult pentru raspunsuri.

Dia...la multi ani cu sanatate

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Heihei...cheful e mult mai mare...
Dia si Deea. La multi ani fetelor, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

da mai, ca tare prost mai sunt, aseara mi-am zis sa nu uit si uite ca am uitat

DIA foarte multa sanatate, fericire si iubire!!!!!!!!!!
facem chef sau nu? cu ce ma servesti? sa curga vinul din butoaie!!!!!!!!!!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetele,

am si eu o problema, ca de cand se aduna, se aduna toate in capul tau.
ma doare de mor sanul stang undeva in partea de sus pe o suprafata cam de 5 cm pe 5 cm e mai tare si doare... da rau, rau. asa m-am trezit dimineata. nu e rosu, adina a supt din el pana n-a mai iesit picatura, mie mi se pare ca e gol gol da nu stiu ce sa fie.
parca m-a si lovit aseara dar nu mai stiu sigur. parca mi-a tras un picior cand ii dadea Ionut Nurofenul.

ati patit vreuna? eu ce fac acum?

va rog astept sfaturi.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

dupa cateva zile de absenta.
Dar s-a muncit aici nu gluma de cand nu am intrat.

Am citit si eu despre Aelita, am citit ceva si la stelute dar nu am prea inteles mare lucru. Oricum e interesant ce repede poti sa dispari.
Marani.
Bambo, eu nu am reusit sa vad pozele.
Se pare a bb-ii nostri incep sa se accidenteze tot mai des si mai grav. Ada a dat de doua ori cu gurita de parchet mai tare, iar in una din dati i-a curs si sange. Asa ca trebuie sa fim tare atente de acum inainte.

Se pare ca e si racita. Eu cred ca din cauza diferentelor prea mari de temperatura. Nu are febra, dar ii curge nasucul si stranuta. Acum ii dau tratament 3 zile si sper sa ii treaca.

[b] DIA

Mai citesc si revin.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sarbatoritilor zilei.

pentru DeeA si Dia1609.

Dandusa sunt foarte relaxata, daca nu s-a observat ... pacat. Tu ai intrat ca musca-n discutie ... asa ca ... ce era sa cred?
Ma rog.

iar imi pierd timpul pe aici degeaba ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Dianocica, e super poza asta.

Si la treaba cu relatia si cu silicoanele..depinde de fiecare,cred.
La relatie (in 2 sau in 3,4..) nu ma mai pronunt.Eu am ramas cu faramitze si nu ma pot da exemplu.
Dar cred cu tarie ca exista cupluri care au nevoie de timp in 2 pt un "refresh" asa cum exista cupluri care s-au adaptat excelent la viata in 3 si nu simt nevoia de compania exclusiva a partenerului.

Silicoanele..nici pe mine nu ma incanta ideea unei operatii gratuite.. dar self esteemul meu stiu ca ar avea de castigat.

Dandusa,
iote-ma-s
Crinutza iti seamana leit.... Sa-i zici lu' "iubita" ca tre sa se concentreze mai mult ca surioara sa ii semene lui..

Bambo,
Ce "meseriasa" e Antonia..

Donia,
[omuletz leshinat de emotzie]...fara cuvinte..ce mai!

Mirona,

He he..ce a crescut Karina.. mai tii minte cand ai nascut-o ti se parea uratzica? Ia uite ratzusca ce printesa se face..

Aseara am fost la film .. 4luni 3 sapt si 2 zile..fain..educativ,realist(raportat la era comunista) si socant.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI DIA!

LA MULTI ANI DEEA

Dia, am cautat in cosul de gunoi pt ca mi-am amintit ca s-a jucat si pe acolo, desi mereu il iau si ii spun ca cahh...
Petrecere faina!

"minunea mea"

Mergi la inceput