Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by asiza

Dandusa, lasa numaratoarea si apuca-te si baga poze...hai, maaa, te roooog...vreau sa vad fulguletzi in action ...Pleaseeeee....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

pai pana baga dandusa poze, sa ti spun io repede ce face madam crinutza?!?! fura, bai nene, de rupe. fura toata jucariile copiilor. am ras pana am obosit. deci: mai intai ocheste copilul cu jucaria. se uita la el, dar nu direct. nea..printe gene...si cu capul in alta directie...studiaza bine, numara pasii...apoi usurel, ii pune (lui d-de ex) o mana pe umar. si a doua pt stabiliate. si pac! suteste jucaria. e mortalaaa. hai ca ma duc sa caut poze pt exemplificare

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

...absolut bestial!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, ce faina-i Karina la pupaceala de seara!!! Mi-e tare drag de ea!

Gata, ma duc la culcarica...ca nu mai pot si maine ma trezesc devreme! Byeeeeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa

...eu inca numar...[omulet care bate nervos dintr-un picior]...,oare la cit sa ma opresc?!?,da' mai bine nu ma opresc...,767,768,769,770

gresit. tu numeri oi, nu i asa? nu...pai oi numeri pana imbatranesti...mississippi sau hipopotami, in cel mai rau caz....sau supercalifragilisticexpialidoucious. asta da rezultate clar

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Alex de Roana
Eric de A_deju
Elisa Cristiana de Daphna

Lavinia, chiar daca mi-as permite, mi-ar fi teama sa-mi modific sanii, desi mi-ar placea tare mult.
Ktrinel, felicitari si mult succes la noul job!
Chinico, vazut frumoasa si scumpa la vedere Bea!
Donia, e asa o scumpa Roxana! De-abia astept sa creasca Alexia, sa avem si noi momente din astea!
Bambo e mortala Antonia bagata pe jumate in masina de spalat si cu papucii aia mari!
Miro, doamne, cat e de dulce Kara cum pune ea capsorul pe bursucel!
Dianocica, cat de bine ai descris actiunile Crinutzei! Exact asa face! E bestiala!!!! Cand se concentreaza scoate si putin limbuta. Alexiei ii fura biscuitii din mana si ii haleste ea!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

V-am zis ca ma duc sa fac baie nu? cand m-am bagat in cada s-a trezit Antonia cum tati e la servici a trebuit sa ies din cada eu ma bazam ca nu se trezeste cat fac eu o baie s-a dus cu baia mea abia acum am facut un dus

Donia-de Roxanica

Adinazot-era scoasa din priza masina de fapt tot timpul e scoasa dupa ce spal pt ca Antonia tot timpul are treaba cu ea

Mirona-de Karina vai ce scumpa e cu bursucul doarme?

Asiza,leyla-

Dianocica-are D niste ochi de ma da gata
se vede pe fata Crinutei ca e strengarita iti vine sa o mananci

nu mai apar poze?
Dandusaaaaa unde esti?

vai cat e ceasul nici nu stiu cand a trecut fug la somnic,sper sa nu fie prea matinala Antonia

n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

"Ipoteza socanta in cazul fetitei disparute in Portugalia!
Politia are o noua ipoteza in cazul micutei Maddie, fetita disparuta fara urma acum patru luni, in Portuglia.

Politistii se tem ca ea a fost aruncata în Atlantic de la bordul unui yacht.

Daca scenariul este adevarat, anchetatorii spun ca le va fi aproape imposibil sa-i gaseasca trupul. Procurorii nu cred ca vor aduna dovezi suficiente pentru a-i pune sub acuzare pe parin#355;ii feti#355;ei, principalii suspecti in acest caz."

asta gasiti pe site-ul pro tv-ului

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mey, pe mine m-ati insarcinat cu prinsul scutecului de dimineata!!!
Haideti la cafea...avem aburinda cu aroma de Irish brandy!
Am ras de m-am cocosat de cum sparleste Crinuta jucariile altora...
Leyla, Antalia zici! Si shopping...vleau si eu!!!
Asiza distractie frumoasa la Sibiu...
Donia, inca o data iti zic...ma termina Roxana ta...uite ce chef nebun de o bebita mi-ai facut!
Acum si Miro apare la interval cu Karina cea frumoasa! Vreau si eu o fetita!!!
Nu ma mai joc...pe Bea o facem sefa de galerie...Doamne cu fulguleti frumosi avem!!!
Pozicile cu Antonia spalatoreasa sefa le-am vazut de ieri da' n-am mai avut timp de comentarii, in tot cazul Bambo...ai sa ai ajutor de nadejde...asta daca nu o trimiti la Hollywood si o faci artista, ca deh...are tot ce-i trebuie...si mai ales se stie ca moldovencele-s frumoase rau!
Miro, habar nu am ce sa zic despre titulatura pentru mami_n-d! Chiar m-am gandit la asta...nu am nici o idee! Help, fetele...chiar asa, nu suntem in stare de un brain storming...la mine, marturisesc, nu prea a mai ramas mult brain pe acolo...da' ma gandesc eu, compenseaza gasca!
Lavinia, la silicoane eu zic pas...hotarat deocamdata! Eu sunt NU pentru operatii de orice fel...decat cazul de forta majora medical e altceva...de ce sa strici ce e de la natura intact? Si daca ai vedea cu ce ma laud!!! Cirese au fost si inainte de sarcina...acum sunt niste cirese care mai au un pic si cad de pe ramura!!! Nu-mi pasa...si pe cuvant daca a comentat vre-unu de-a lungul timpului!!!
Si apropo de vre-unu...nu ma pot abtine, nu vreau sa isc nici o polemica, doar imi spun pct de vedere...nu pot sa fiu de acord cu tine Diana la faza cu vacanta in 2-3! De acord, suntem parinti si asa o sa ramanem toata viata, dar nimeni nu garanteaza ca o sa fim (la cuplu ma refer) toata viata , in aceeasi formula. De aceea eu chiar cred ca e important ca, din cand in cand, sa petreci oaresce timp NUMAI cu partenerul ca sa vezi cum stai...Iar eu una, chiar o sa incerc sa am macar o saptamana de vacanta pe an doar cu partenerul!!!
Acum ma dau rotunda, dar cand m-oi vedea peste 3 sapt ,fara Rares...o sa zic probabil...hai sa dam naibii Marocul asta, mie mi-e dor de Maria-sa...si o sa-ti fac Dianocico!!!
Hai ca deja nu mai inteleg nici io ce-am vrut sa zic...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Na ca...pana am trimis eu marele mesaj...mi-a luat-o Marani inainte...a preluat stafeta de prins scutecul
Cum e Bubamara?

varsta rares

Mergi la inceput

Mama, da' ce de sarbatoriti avem azi...unde-i visinata? Unde-s prajiturile?
La multe lunisoare, sa cresteti mari si frumosi pentru:
Alexuta de Carla
Sara de Kikineata
Zara de Sbogdana
Andrei de m-monique
Alessia de Flore
Maya de Ingeras

varsta rares

Mergi la inceput