Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

va pupam din fuga...tati ne tine ocupati...
-am vazut poze..supeeer...
- la multi ani sarbatoritilor
- silicoane nu, dar o ridicare de sani ar fi excelenta pt mine.daca dupa prima alptare mi-au ajuns aproape de buric..dupa a doua..voi avea grija sa nu mi-i prind in cureaua pantalonilor...
-despre relatia dintre soti dupa ce devin parinti....cam multe de spus... dar cred k depide de ceea ce simte fiecare.eu n-as putea dormi daca nu m-ar tine cip in brate..seara de-abia asteptam sa adoarma darius sa avem putin timp sa ne tinem in bratica...Si cand am fost la munte noi doi..a fost super...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, eu momentan nu mai am net ... asa ca pina se rezolva mai stam si ne uitam la stele ... Va pupam pe toate si uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani si multa sanatate.
Antonia are 7 dintisori, papa bine si inca nu merge singura.
Mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
Macar dimineata sa fie buna, ca azi noapte a fost frig rau, l-am bagat pe Cristi in sacul de dormit si a dormit pana la 9, mai rar asa ceva, ca pe la 7-7,30 el da desteptarea. Acum e din nou in sacul de dormit si isi face somnul de dimineata, eu sper sa mai stau la cafea cu voi.
Va multumesc pentru Roxana Azi dimineata mi-a facut micul dejun! Mi-a pus ea singurica unt pe paine, apoi cascaval si un pahar de lapte, toate pe o tava. Duminica trecuta i l-a facut sotului, si i-a pus un bilet pe care a scris "Tata, tu faci mereu micul dejun pentru mine, azi am facut eu pentru tine".
E atat de draguta. Si nu va faceti griji, peste cativa ani o sa povestiti si voi la fel despre copiii vostri, ca la cata dragoste bagati in ei, sigur o sa se intoarca inzecit.

La multi ani minunatelor de azi: Dia si DeeA!
Sa aveti parte doar de bucurii si sa fiti fericite alaturi de cei dragi!

quote:
Originally posted by dianocica
cand ma uit in oglinda nu vad fanioane (sau bretele...cum vreti sa le ziceti ) vad niste sani care au hranit un copil fantastic.

Ha, ha, asteapta numai sa termini cu alaptatul
Apropo de chestia asta, mi-am amintit de o faza din Frasier, ultimul episod, parca. Fratele lui Frasier, Niles, se uita topit de iubire cum sotia lui il alapta pe fiul lor, si ii spune lui Frasier:
- Uita-te la cei doi, nu sunt absolut minunati?
La care tatal lor, in trecere pe acolo cu o bere in mana ii spune sfatos:
- Da, si o sa continue sa fie asa atata timp cat alapteaza

Nici eu nu mi-as pune silicoane, unu la mana ca am o parere destul de buna despre mine cu silicoane sau nu, doi la mana, chestiile astea artificiale, intruziunile fortate in corpul omenesc mi se par destul de riscante, ce e safe acum poate sa fie considerat o greseala imensa peste vreo 20 de ani si nu vreau sa risc sa imi fac rau singura, atata timp cat sunt destule posibile boli pe care le putem capata oricum.

Mirona, de ce esti suparici? Nu ai motiv, hai mai, pune-ti un zambet pe buze si ia lucrurile mai in gluma! Copila ti-e sanatoasa, la fel si toti ai tai (Doamne ajuta!), hai si fii mai veseluta, ca avem destule motive serioase de necaz in lumea asta. (si daca nu merge cu frumosul ia si un scuturat de umeri si un jap-jap sa iti vii in fire).
ASTEPT RASPUNS!!!

dandusa, you made my day!
In primul rand ca azi noapte imi venea sa rad singura de faza cu Crinuta care plangea si tu nu o gaseai in pat, ea fiind pe langa pat, apoi m-ai innebunit cu asta: "dar daca-i spuneam ca tot ieri si-a dat cu usa de la cuptor in cap?...,probabil ca azi imi cautam aragaz nou...si fara usa la cuptor..."

Raluca, nu stiu ce ai putea sa faci, daca te doare in continuare si sanul e bine golit eu as spune sa pui compresa cu apa la temperatura camerei. Si sa astepti sa vezi se se intampla in continuare.

bebinuta, sanatate Adei!

Lavinia, da ce iti seamana Mihaita tie! E mortal seful in halat de baie, in picioare!

Na ca s-a trezit si seful meu, ma duc la datorie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna seara, minunatelor!

Chipurile ma odihneam putin - sa profit ca piticul meu e la plimbare cu mama - dar tot cu gandul la forum . Si m-a lovit inspiratia.... Ce ziceti daca ii atribuim lui mami n-d titulatura "Minunata"? (pastrand drepturile de autor pt Donia, bineinteles)

P.S: Avem poze noi la semnatura!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

luciaro multumim pentru propunere. A fost notata si luata in considerare pentru vot. (vezi prima pagina a acestui capitol)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Dia si DeeA! Sanatate si tot ce va doriti

Bambo nu comentez pozele aia din masina de spalat e superrr ce sa mai fata frumoasa foc.
Bucurestencilor imi faceti in ciuda mii dor si mie de herestrau acolo m-am indragostit de Cata al meu. De fulguleti e lucru clar vizibil sunt niste scumpi.

Noi suntem bine cu porostiorele in vigoare.
Danutz bai nene da au venit nu gluma toate asa intr-o seara

Referitor la cuplu 2-3 eu pot sa declar tare ca Mario nea unit mult mai mult si nici nu ma gandesc sa plec fara el undeva. Nu zic as vrea sa am timp acolo 2-3 ore sa fac o pauza dar doar atat. Tin sa mentionez ca noi nu avem pe nimeni aproape si eu stau non stop cu Mario.Si la noi Mario intelege cand ii zic "nu " renunta la ceea ce facea daca ii zic rastit n-ai voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia ...ma tot gandeam ce sa ti urez...pe cuvant daca mi vine ceva..adica sa ti urez sa ti se indeplineasca ceva ce ti ai dori si nu ai...dar la asa o familie minunata ...sa fiti mereu asa uniti si iubiti si tu sa ai parte de cel putin doua sarcini usoare si 2 (alti )copii perfecti, exact ca oana!
danutz eu nu vacanta in sine o comentam, ci faptul ca vor sa se regaseasca ca si ..ei 2. doar ei doi. nu stiu daca ma pot face inteleasa acum...sa se regaseasca ca si cuplu. ori eu cred ca ideea de cuplu nu mai are acelasi inteles odata ce a aparut un copil...vacantele...sa curga si copiii sa mearga-n tabere...

azi am achizitionat una bucata sac cu piese de lego. a fost DEMENTA. pistoale, poduri, masini, mitraliere, coroane regale...nebunie totala...a, vorbesc despre alex...d le-a cercetat un pic dar cam atat...alex parca avea iar 7 ani.. si uite asa m-am mai idragostit o data...

pt mami_n-d ma gandeam la 'mamici de fulguleti'. e primul si singurul care mi-a venit in minte...acum insa, ca aud de minunate...parca as da un vot si acolo..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si eu votez pt MINUNATELE!!!!
DIA la multi multi ani ,sanatoasa ,fericita si iubita sa fii!!!
Trebuie sa va spun ca azi am avut onoarea de a cunoaste live un fulgulet,primul fulgulet ,(sper ca odata sa-i vad pe toti) care m-a dat gata de cat de scump si grasun e...DENIS de ASIZA ,care si ea la randul ei e o scumpa si draguta!!!Am petrecut putin timp impreuna dar m-am bucurat enorm ca i-am vazut!!!DOVADA sade aici pt cine vrea!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

dianocica retinut si notat. multumim pentru propunere.
adinazot la fel.

sa ne intelegem - ramane minunata sau minunatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Eu zic sa fie la plural ca sunteti mai multe...sau suntem...minunatelor!!!Of ,Donia...ce ne-ai facut!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput