Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 18
madaluta spune:
am fost la dr...ne bate inimioare avem 6 sapt si 3 zile...suntem unul singur si putem duce sarcina la capat( doamne ajuta)...Bineinteles riscurile exista k la fiecare sarcina, dar nu sunt mai mari pt k deja la nastere va fi 1,5 ani de la cezarina si nu vor mai fi probleme( sper)...
Mie mi-a dat sa fac perfuzii( k sa nu ma interneze)si acum astept sa vina o doamna sa mi-o bage pe prima... Nu-mi plac deloc ,dar n-am macat absolut nimic de 5 zile si nu se mai putea altfel...
va pup si va doresc sanatate
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
bisous spune:
Ce fac fetele mele , ati dezertat cu totul , nu e nimic e week end aveti dreptul.
Dana,imi pare atat de rau pentru tine dar dumnezeu o sa iti trmita repede un ingeras sa iti umple viatia.
Mada, ma bucur ca totul e bine ,starea de rau o sa treaca , doar stii , ai un pic de rabdare si o sa te simti bine si o sa poti sa te bucur de sarcina ca de o perioada unica in viata.O sa avem multe lucruri in comun noi doua , copii la diferente egale ,ajutor mai putin,iti doresc sa ai pereche ca dinhj cate am inteles fetita iti doresti,.
Ina , incearca sa stai mai linistita zilele astea ,fara zbenguiala.
Ma duc sa imi fac o sawarma ca mor de foame , cred ca mananc doua la foamea de lup care este.Mai pofteste cineva,imi iese foarte buna
andicu spune:
Madaluta, felicitari pt inimioara! mai bine ca faci perfuziile acasa, decat sa te internezi in spital! sanatate multa, sa treaca raul!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
creem spune:
Dana...imi pare tare rau! Ai grija de tine!
Mada...ce bine ca faci perfuziile acasa! Si eu tot asa am facut, ca in urgenta ma apucau nervii de cat ma lasau sa astept pe acolo. Daca poti eu iti recomand sa nu iti faci metrolopramid, poate rezisti fara, ca e cam toxi pentru bb pana la 12 sapt. Iti tin pumnii sa iti treaca repede starile de rau!
32+
ina78 spune:
Mada ... super. Cred ca senzatia e ... unica. Abia asteptam sa vedem si noi inimioara.
Speram sa te mai intremezi dupa perfuzii.
Bisous nu ma obosesc prea tare... chiar mai putin decit ritmul normal. Daca maninc ... sint fericita. O sa ajung la 100 kg in curind.
eu - Ina
- puiutul meu
mav spune:
Buna ziua tuturor!
DanaD29, cu lacrimi in ochi si-n suflet... am revazut pozele bebicului tau de la ecograf... Mintea mea inca nu poate cuprinde cum/ de ce se mai intampla aceste lucruri... dar iti simt suferita din suflet... am fost si eu pe acolo... si sunt alaturi de tine si de durerea ta! Te rog sa intri aici... vei gasi multe brate intinse si umeri pe care sa plangi... si apoi sa te ridici... si sa mergi mai departe, caci:
"O data o femeie si-a pierdut pruncul nenascut la doar cateva luni de sarcina,avea o mare credinta in D-zeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si Il intreba in rugaciuni pe D-zeu, de ce a permis sa i se intample asa ceva?....Dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa...iar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange? Iar copilasul i-a raspuns: plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii; te rog mamica nu mai plange, nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...Visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima! Si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit!"
Pup si eu toate fetele frumoase pe care m-am bucurat sa le intalnesc vineri! Mi-au placut burticoasele si mi-a placut mult de tot bebelusa zambareataaaa foc a Rozaliei (as vrea si eu asa o fetita; si Sebi era tot asa, un bebe super-zambaret si mi-e tare dor sa-mi tin bebelusul in brate)!
bisous, si tu esti o mamica super (asa cum -pana la urma- vor fi toate gravidutele noastre!) si pe "persoana ta" se vede suflul tineretii, cum sa nu stii ce sa spui despre tine?! SuperX2-mamica!!!!
(Te sun daca reusim sa ajungem dupa-amiaza la pitici, poate veniti si voi.)
mokika, ma bucur ca bebe Theodor este mai bine cu burtica!
mada, ma bucur mult ca ti-ai revenit dupa perfuzii si sper sa rezolvi si cu bona cand te intorci. Drum bun si sa veniti sanatosi inapoi!
Ina, de tine depinde cat/cum mananci! Gandeste-te si tu putin: mananci ca sa traiesti sau traiesti ca sa mananci? Curaj si hotarare!
Ai mai sangerat sau ti-a trecut?
Yannia, tu cum te mai simti? Mai faci tratament pt sustinerea sarcinii?
Alina, probabil ca aprecierile tale fata de mine au fost influentate de ceea ce ai citit la subiectul dedicat nazdravaniilor lui Sebi... Si eu de abia astept sa citesc despre nazdravaniile copiilor vostri!
Duminica placuta in continuare!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Fetelor, bine v-am gasit din nou!
Asa cum v-am promis, am revenit cu pozele de la intalnirea noastra, le gasiti aici: http://good-times.webshots.com/album/560805256acWCcB
Asa cum v-am spus, am fost la nunta aseara, a fost fff frumos, ne-am distrat si m-am simtit ffff frumoasa, mi-a iesit o coafura cum nu am visat si mi-a placut cum mi-a stat si rochita. Daca vreti sa ma vedeti in poze uitati aici: http://family.webshots.com/photo/2339622460065968642LrBzZl
Alte noutati nu am, imi e soooomn tare. Saracul bebe toata noaptea a miscat, probabil nu intelegea ce face nebuna de ma-sa de nu se culca odata, plus ca muzica a fost fff tare si probabil nu il lasa nici pe el sa doarma
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
alina_1980 spune:
fetele mele dragi!
madaluta felicitari pt prima intalnire cu bb!
Kristina ai fost super la nunta, mi-au placut si mie coafura si rochita, sexi tare graviduta noastra!
multumim mult pentru poze, dar nu o vad pe adriana, nu a mai venit pana la urma?
mav, modesta pana la capat, mai te-am vazut eu, lasa lasa, ca stiu ce vorbesc!
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
Adryana_4u spune:
angi,multumim pentru poze...asa am vazut si eu celelalte fete,pe care le-am ratat vineri..chiar imi pare rau,dar lasa,alina_1980,ca or mai fi intalniri,si poate atunci o sa ajung si eu la timp...bineinteles ca am venit la intalnire,cum am zis,dar am ajuns mai tarziu,adevarat,si se terminase deja sesiunea foto...
frumoasa foc gogoshica de la intalnire,mami poate sa fie mandra tare de tot...
DanaD29,sincer imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat,ma gandesc ca poate DD stie mai bine ce face, si o sa-ti trimita el si tie un bebe,sanatos,frumos,destept si norocos.....sigur asa o sa fie...
Va pup pe toate,fetelor,pentru cine nu a aflat inca,sa va zic ca am in burticutza un baietel, de care mami si tati sunt tare mandri,mai ales ca este si sanatos,puiul mamii drag
Ajutati-ma si pe mine sa-mi pun la semnatura(si puneti-mi si la listuta)caruciorul albastru...astept indicatii..pupicei
Adriana S.
-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community