Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 19
florin-a spune:
Buna seara fetele mele dragi!Din Nou la Navodari ca maine iar am mesteri in casa.
Noi astazi am fost la biserica si ne-am impartasit..asa de cumintica a fost mancao-ar mama pe ea!Si apoi 4 ore afara..haimanale ce sa mai!!!
F. Frumoasa intalnirea....mai vreauuuu!!!!
Angi saru'mana pt pozici...esti o scumpa si tare bine iti sade cu burtica
Bisous nu stiu de ce dar am impresia ca la tine pot gasi multe raspunsuri in calitate de mamica..poate pt ca esti de 2xmamica si ai mai multa experienta![]()
Madaluta felicitari pentru inimioara
cam tot la atatea sapt am vazut si noi cum palpaie acolo inimioara buburuzei mele!Doamne ajuta pe mai departe!
Ina draga mea nu mai fi asa speriata..sa vezi ce repede o sa treaza timpul si parca nici nu o sa crezi ca ai fost graviduta...ia totul cu p mai mult calm.
Adryana, felicitari pentru cavalerul din burtik.
Mokika pt colici- Anuta mea a avut colici din spital pana la 2 luni jumate de am zic ca innebunesc,,,nu mai aveam mult si imi cumparam ocmen cu casti ca de abia mai suportam tipetele ei saracuta..ca pana seara cand venea sotul eram doar eu cu ea acasa.Am luat tot ce se poate pt colici din farmacii..crede-ma..ce si-a fcaut intr-adevar efectul la noi a fost Bonisanul si Debridatul..rabdare ca or sa treaca si nesuferitii astia de colici...asa ca sa te consolez putin noi cu dintii tragem acum nu ca la colici dar oricum are cate o zi asa te agitata de iti vine sa iti tragi palme

Dana chiar daca nu am apucat inca sa te cunosc imi tare nespus de rau pt sarcina oprita din ev,,nu stiu ce sa zic,,nu am cuv.Cu ajutorul lui Dumnezeu si al celor apropiati sper sa iti revii repede din aceasta , nici nu stiu cum sa o numesc, experienta neplacuta.Multi pupici pt tine!

Jojo se apropie momentul..am emotii de abia astept sa vin sa te vad asa cum ai venit tu la mine![]()

Chiar fetele ce ziceti sa mergem in gasca la Jojo la spital dupa ce naste si isi revine ,,,,se baga cineva???
pupici cu scilipi 

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
jojo_miha spune:
Buna seara! Foarte dragute pozele de la intalnirea voastra.Noi am intrat pe ultima suta de metri si nu mai avem rabdare.Zilele astea nu prea am intrat pe msg si deja azi am primit 3 telefoane cu intrebarea "esti acasa,ai nascut?".Vreau sa spun ca in cautarile noastre de carut am facut o groaza de achizitii pt bebelina noastra,de fiecare data cand cumpar ceva zic "p-astea le iau la spital" dar acum nu stiu ce sa iau
.Maine imi voi pregati bagajul pt mine.Nu mai am rabdare!!!!!!Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa fie fata sanatoasa.
Dana imi pare sincer rau,dar o mie de vorbe doi bani nu fac. Stiu ce e in sufletul tau ca si eu am trecut prin asa ceva.
Madaluta ma bucur ca este totul bine.
Mihaela
36+
Theodora Natalya
AMR - O SAPTAMANA
jojo_miha spune:
Florin-a am sa te anunt cand voi naste,atatea ore cat stau singura iti dai seama ca sunt calare pe telefoane,altceva ce as putea face ?Dar maine vom sti sigur data ca mergem la ultima consultatie.
Mihaela
36+
Theodora Natalya
AMR - O SAPTAMANA
alina_1980 spune:
buna dimineata fetele mele dragi, o saptamana minunata va doresc!
Alina
9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
mav spune:
Neatza!
Am lasat copilul vesel la gradi (prima zi pe anul acesta), sper sa-l gasesc diseara tot bine-dispus, cand voi ajunge acasa. Aseara si-a pregatit un bagaj maaaare cu jucarii de luat la gradi si nu putea sa adoarma... ca avea emotii
pt ziua de azi.
Desi m-am sculat cu noaptea-n cap, eu inca nu m-am trezit bine.... pacat ca tocmai azi nu am cu cine sa beau o cafea...
Am vazut cu placere pozele de la intalnire: numai fete frumoase.
Angi, ai fost superba la petrecere, avea sotul tau de ce sa fie fericit/ mandru!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Buna dimineata, o saptamina buna, plina de realizari.
Se pare ca Jojo se apropie de un pas mare... Facem galerie? Florin-a eu n-o cunoasc pe Jojo insa daca n-o deranjaza ma alatur tie s-o vizitam dupa nastere.
Angi saru-mina ptr. poze. Ce mumoase sinteti toate. Rochia e superba. E super ideea. Am in vedere asa medel. Incep cautarile.
Mav saru-mina de obs. Promit ca nu ami amninc ca "prosutu`" dar mereu imi este foame ![]()
Alina_1980 saptamina asta mergi la dr? sa povestesti pas cu pas ce faci. Ca eu sint in urma ta, putin.
Bisous de 3* femeie mergi cu piticii in parc la Tabacarie?
Adriana cum te simti? Reactiile? tati s-a trezit din betie?
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
mav, eu nu prea beau cafea dar cu un laptic pot sa iti tin companie!
sigur se va acomoda sebi usor la gradi, pana acum nu l-ai mai dat,la cresa, poate, vad ca are 2 ani si 7 luni! multi inainte! eu credeam ca abia dupa 3 ani ii primeste la gradi!2 ani voi sta eu acasa si dupa aceea se complica lucrurile! eu ziceam de la 2 la 3 ani la cresa apoi la gradi!! habar nu am , tre sa ma documentez, ehe, dar mai am o gramada de timp si pe voi alaturi
, nu imi va fi greu!
Alina
9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
bisous spune:
Buna dimineata ,
Sa incepem saptamana cu mai multa energie fetelor.Pana la urma s a aranjat vremea si am avut un week end superb, poate daca se mentine vremea asa profitam sambata viitoare sa facem un gratar(am o obsesie cu iesiriile la gratar
),e binevenit cine vrea , noi ne ducem la un camping dupa iesirea din mamaia,GPM parca ii zice , super are conditii(toalete,cismele, mese,scaune...),in orice caz mai vorbim pana atunci.
Mokika,apropo de ce este eficace la colici , iti spun ca la mine nu a mers absolut nimic de la debridat ,sab simplex , baby drink , cristina mea urla tot la fel , avea o burta de broscoi si plangea pana avea spasmul hohotului de plans , adica se oprea din respirat si noi cu ea iti inchipui.Afost groaznic dar repet la noi nu a mers nimic ,am simtit o ameliorare cand am ancercat sa fac pauze in timpul unui supt,adica o lasam 3 minute o ridicam sa ragaie pe urma o mai puneam si asa elimina mai mult din aerul inghitit(era mancacioasa rau).Nu toti copii sunt la fel unii raspund forete bine la debridat asa ca nu iti pierde curajul , datoria ta este sa le incerci pe toate.
Mav,multumesc de aprecieri ,ideea este ca esti cum te si simti si de cand nu fac altceva decat mancat , schimbat , culcat simt ca am inbatrinit ,n am mai iesit singura cu sotul de vreo 2 ani dar cred ca imi revin , promit.Am fost ier dimineata la pitici si a cazut cristina de pe o scara pe spate si s a lovit rau la cap , a si varsat de atatea plans dar trece pana s o marita
,te
.
Florina,draga pup fetita ta vesela,eu care mai imi doresc o fetita m am ales cu una in poze, i am aratat si sotului.Daca pot sa te ajut cu vreun sfat nu ezita sa intreb , nu inseamna ca tot ce am facut e bine dar incercam impreuna sa gasim solutiile.Toate aveti copii mai mici ca ai mei , noroc cu Mav ca am si eu cine intreba
Docdecap,stai linistita ca nu ai putut veni la intalnire ,. o sa ai timp sa te plictisesti de atatea intilniri ce vom face.Nu asa fetelor?
Angi, m ai terminat cu cocul tau , ma duc la o nunta pe 14 oct si vreau NEAPARAT cocul tau(sper sa nu am parul prea scurt), spune mi unde ,cine si ce trebuie sa fac sa IL AM.
Ai fost superb imbracata , super machiata si mai ales SUPERCOC.Pup mamica frumoasa
Adryana,nu prea am apucat sa vorbim ca am plecat inaintea ta (ma bodogana sotul in masina)dar am vazut cum radia fata ta a fericire la vestea baiatului frumos si sanatos,erai exact cum trebuie sa fie orice mamica plina de fericire numai la gandul puilui scump.
Jojo,m ai dat pe spate tu si Mokika cand am citit ca lucrati goblen , aveti tot respectul meu,eu care sunt incapabila de a coase un nasture (prefer sa nu mai port haina cu pricina,hai ca exagerez dar nu mult).Cred ca este un exercitiu de rabdare fantastic si ma gandesc la satisfactia care o ai cand termini ceva facut de mana ta
.Poate fascinatia mea pentru lucrul meticulos vine tocmai din lipsa mea de rabdare,va pup si tinet o tot asa .
mav spune:
Alina, Sebi are deja 3 ani si 7 luni!
Da, a fost si anul trecut la gradi, dar acum am schimbat grupa... si are plangaciosi in clasa.... sper sa nu-l apuce mila si sa le tina isonul... si sper sa imparta cu colegii jucariile lui (mi-au rupt mainile, desagele pline cu jucarii, pana la gradi
), ca asa mi-a promis... oricum, Mos Craciun e non-stop cu ochii pe el...

Inutza, sper ca nu te-ai suparat, iti vreau binele! ...Si parca cereai sa fii "scuturata"...
Alta data nu mai spun nimic, stau cuminte-n banca mea.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alina_1980 spune:
da, mav, eeeeeee, nu am fost atenta, e grea tare matematica asta dimineata
, macar lunile le-am calculat corect
!
Alina
9+
bebe