Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ina78 spune:
Chiar crezi ca am supara asa repede? Nuuu... greu nu e sa-mi insusesc greselile ci sa le indrept.
Nu-ti mai spun ca acum am o cioco mare in mina. Dar daca poftesc.
Alina... lasa ca pe al tau o sa-l duci la gradi direct.
Daca te incumeti sa stai 2 ani acasa, faci mare copilul.
eu - Ina - puiutul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
bisous, sper ca e bine Cristina acum! Of, mi-a inghetat sangele in vene cand am citit patania... Daca zici ca s-a lovit rau la cap si a si varsat... era cazul sa mergeti la spital pt investigatii... ati fost? Noi n-am mai ajuns la pitici, caci am fost la tara, la strabunicul lui Sebi, care e in extaz cand ajunge acolo: a dat struguri la pui, a spart nuci cu ciocanul, a aruncat in sus cu mere si pere... a sapat putin pamantul din gradina (a scos morcovi)... s-a jucat cu apa...
Poate mergem si noi cu voi la gratar, dar sa ajungem intai la sfarsitul saptamanii...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bisous spune:
Alina, cind ai programare sa o vezi pe mica printesa ? nu stiu daca ti am spus dar am o presimtire ca va fi fetita sa vedem daca am vreun dar din astea.
Mav,bravo lui Sebi pentru buna dispozitie,sper sa o tina tot asa.Nu am inteles de ce trebuie sa se care cu jucariile de acsa , asa trebuie la inceput de an nu au ei jucarii in dotare sau asa este de obicei , nu stiu.La ce gradi este el?
alina_1980 spune:
bisous, merg miercuri dupa-amiaza! apropo, cam la cate sapt se vede sexul? am fost aseara la tara sa o iau pe mama ca a fost la mama ei in weekend si deja babele de pe acolo au inceput cu trucurile lor babesti si, ghici, cica am fata!!!
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Sebi e la gradi de stat... si grupa s-a infiintat anul acesta, asa ca toti copiii aduc jucarii de acasa.... nu e o regula si nici o obligatie, e o placere, desigur! Sper sa si imparta jucariile cu ceilalti, asa cum mi-a promis... el nu este egoist (am avut eu grija sa-l instruiesc de mic), insa e mai usor sa imprumute jucarii... cu schimbul... Stiu si eu cum va reactiona acum.... cand a luat o caruta de jucarii de acasa si nu se poate juca cu toate de-odata... si sigur colegii lui vor vrea sa le incerce pe toate??? Dar daca n-am primit telefon de la gradi pana la ora asta...... sper sa nu primim reclamatii nici mai tarziu...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bisous spune:
Mav,cristina nu a varsat de la cazatura , a varsat de plans , Ea are o sensibilitate de mica ,m a terorizat cu varsartul ei ,rar trec 2 zile fara sa verse.Daca plange mult , daca are nasul infundat , daca tuseste , daca e constipata si se screme , daca inghite o bucatica de ceva nepisata bine cu furculita,daca cade....Varsa din orice , in noptile cand are nasul infundat schimb lingeria de 2 ori intr o noapte ca varsa.De mica face asta aproape zilnic , am fost cu ea la doctor si se pare ca nu are nici o problema anatomica sau fiziologica , e pe sistem nervos , is provoaca singura varsaturiile ca sa ma teroriseze,citeodata o vezi la masa de ex cum se chniue sa verse,solutia ar fi sa nu fac prea mare caz si sa astept sa se rezolve cu varsta(inainte imi varsa si de cate4 ori pe zi ) acum e mult mai rar(o data la 2 zile
).Asta a fost unul din calvarele oferite de printesa mea , Victor de ex are 11 luni in care a varsat o singura data ca era bolnav(ah , si de vreo 3 ori antibioticul).De ex ,cand era mai mica de fiecare data cand trebuia sa ia antibiotic trebuia sa ii pun branula ca pe gura nu se putea,acuma vad ca mai ia antiobiotic oral, aleluia.
florin-a spune:
Hi hi la mine a fost baiat toata sarcina(si cu babesti si cu echografe) dar la nastere i s-a uscat putulica
Io companie la cafea ca am niste draci de asi bea un butoi....m-a lasat zugravul baltatrebuia sa vina la 8 acu de dimineata il suna sotul si ii baga numai gogosi: ca l-a dat masa afara din casa, ca e cu sotia si copilul pe strada,,si pana la urma s-a dat de gol ca e la cumatrasu care sta la doi pasi de noi.Si eu i-am mai dat 1 milion vineri ca sambata a avut motul cu fata si de sa fiu fata intelegatoare.Bine ca nu i-am dat si restul ca mai aveam 2 mil sa ii dau dar nu ii mai vede si nici de el nu mai am nevoi
o sa chem pe altcineva sa termine.Vine el sa isi ia sculele de la mine si ii arat eu atunci omenie--ufff am niste nervi..de ce o fi lumea asta asa neserioasa, si eu care credeam ca termin curatenia pana vineri cand tre sa plec la o nunta in Buzau si cand ajungeam si eu acasa gaseam si eu casa pusa la punct!!!!!
Nici nu stiu ce sa fac acum ...ma apuc de sufragerie si balcon cred, macar sa mai scap de praf ca m-am saturat de el in casa de o luna de zile
Pupici la fete!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
bisous spune:
Alina,ii zic eu ca e fetita daca ti au zis si babele
.La cristina am stiut de la 13 sapt ,la victor de la 16(nu era sigur).In general dupa 13 sapt se vede pentru un ecografist bun.
Mav,am inteles,daca spui ca l ai dresat sper altruism n ai ce probleme sa iti faci , dar vorba ta daca toti copii o sa ii invadeze jucariile s ar putea ca toleranta lui sa fie pusa la grea incercare si il inteleg si pe mine m ar supara.Sunt acolo educatoarele sa imblinzeasca orice conflict , abia astept sa l vad pe Sebi
Ina,pofta mare la de toate,e super sa fii gravida ai o scuza permanenta ,"daca imi e pofta",eu sunt o eterna gravida din punctul asta de vedere.Lasa ca dai tu jos pe urma ,ideea este cat 10, 20 , 30 ....
La tine nu functioneaza ca la Alina ghicitul ce o sa ai , asteptam verdictul ecografului
Adryana_4u spune:
fetelor,va pup pe toate,nu pot sta mult,ca sunt la serviciu,dar ma mancau degetele si a trebuit sa intru macar un picut...
bisous,sotul meu...numai gura de el cu bautura,ca in rest,sunt norocoasa la capitolul asta: NU bea...dar asa,de fericire,a ciocnit un pahar cu socu-miu,in cinstea celui mic...mai,nu stim ce nume sa-i punem,nu vreti sa ne dati ceva idei????
Pupicei inca odata tuturor
Adriana S.
-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community
ina78 spune:
Adiana eu am liste de nume de baietei. Ca asa spun ca e cu putza. Doar eu cred asta. Eu intrebam daca s-a trezit sotul din betie... tot in gluma... ca daca ar fi baut pina acum era in coma deja. Daca bea cit al meu e bine... cind punem de-un chef?
Dar fetelor daca poftesc, nu inseamna ca lui bbe ii e foame? DEci trebuie sa maninc? Eu mincam mult si inainte...
Fetelor... scuze ptr. anumite postari. Eu sint mai zbanghie de felul meu si mai glumeata. In timp va invatati voi cu mine... ca de schimbat ... nu cred ca-s sanse.
Asa m-am invatat sa fac haz de necaz.
Ce copilasi cuminti aveti. Citesc si nu-mi vine a crede. Impart jucarii, sit prietenosi... vai de mama mea daca voi face o progenitura care sa semene cui mine???? Nu de alta... dar sa nu-i corupa si pe ai vostrii.
Angi.... capitol nou vrem... am de turuit.
eu - Ina - puiutul meu