Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
offf, fetele, ce rau imi pare ca n-am ajuns la intalnire!!
mie mi s-a prelungit sederea la buc cu inca o zi, asa ca am stat si vineri, pe la 4,30 am plecat si am ajuns acasa pe la 8, eram rupta de la curs si condus, dar nici nu stiam de voi, ca n-am mai intrat pe net la bucuresti.
si mai plec din nou la Buc maine si ma intorc marti, imi e cam teama de atata condus, ma cam doare burtica de la pozitie, cand stau in dreapta e bine ca ma mai foiesc, la volan e cam stramt..
Sa vad poze si data viitoare o sa fiu pe baricade!!
Monica 24+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bisous spune:
Buna dimineata,
N ati dat disparute ier seara,dar vin si eu sa confirm ce a spus ina si alina ca a fost o atmosfera super,cam prea putin timp ca sa ne putem povesti tot ce vroiam fiecare dar nu e nimic am mai lasat pentru intilnirea doi in care sper sa ne imultim.Era zgomot ca era ziua unui copil si am cam ridicat vocea sa ne auzim, la un moment dat vorbeam incrusisat fiecare cu cite cineva.Data viitoare ne vedem in parc ca sa venim si cu printii mostenitori
.
Mada, imi pare rau ca n ai putut sa vii dar lasa ca mai sunt ocazii.Poate iti recomanda azi doctorul ceva sa te simti mai bine,pupici.
Angi , noroc cu tine si aparatul,ca lunatica cum sunt eu era de asteptat sa uit,asteptam sa ne arati si mie ce gasca eram.
Mav, vorbea alinei esti o mamica super,se vede inca suflul tineretii pe toata persoana ta,nu stiu ce sa spun de mine.
Cred ca ma duc la carrefour sa imi fac cumparaturiile ca e lege sambata si dupa amiaza ajung pana in navodari in visita,mai vorbim seara.
Mokika spune:
Docdecap - ai grija cu condusul. Intr-adevar pozitia este foarte nasoala la volan mai ales la drum lung. Eu am renuntat la condus din luna a 6-a. Doar ocazional cand Florin mai bea cate o bere si in caz de nevoie. Acum mai ales ca trebuie sa stau cu bebe pe bancheta din spate... mi-e asa de dor... Cred ca am vreo doua luni de cand nu am mai condus. Las' ca recuperez eu... mai ales ca sunt o impatimita a volanului!
Andicu - mersi mult de tot pentru sfat. I-am cumparat Baby Drink si deja i-au mai trecut durerile. A dormit mai bine azi noapte. Nu m-a trezit decat de vreo doua ori si nu a mai fost asa de agitat. Se mai strange el la burtica dar durerile nu mai sunt la fel de intense.
Pupici mamicilor si burticilor
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
MM
Mokika spune:
jojo miha - lucrezi goblen? Ce fain! Si eu! Sa stii ca daca nu-l termini pana nasti, cine stie cand vei mai avea timp de el! Asa am patit eu ca nu am putut sa il termin inainte sa nasc pentru ca nu aveam voie sa stau in sezut. Si acum.... mai greu ma apuc sa-l termin... Si mai aveam asa de putin....
Ce lucrezi? Eu trebuie sa termin Initiere (de la Top Terra Trade - Focsani) - reproducere dupa Fragonard.
Nastere usoara! Parca ziceai ceva de cezariana?
Mokika
MM
DanaD29 spune:
va rog sa ma stergeti de pe listuta ,astazi am fost la control si mi s-a spus sarcina oprita in evolutie ,luni ma interneaza pt avort
Dana 15+
ecobb
andicu spune:
Salutare tuturor!
Dana, imi pare tare rau! n-am cuvinte prea multe de consolare..iti doresc doar sa ramai iar cat mai curand si sa ai un bebe sanatos si nascut la termen data viitoare .
Mada, succes azi! abia astept sa ne dai vesti!
Fetelor, aratati-ne poze ca abia astept sa vad si eu fetele frumoase!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
ina78 spune:
Dana nu stiu ce sa spun. Doamne - Doamne a vrut ingerasul la EL. Fii tare si o sa vezi, ca va veni un bebe la tine, sanatos, cit de curind.
Poze nu am... numai Angi a facut poze. Ea a fost singura cu capul pe umeri. Eu... cascata.
Monica ... nu e destul de mult efort? Incearca sa te odihnesti mai mult.
Va pup.
eu - Ina - puiutul meu
AngeliquedeS spune:
Am aparut si eu, am fost la Carrefour la cumparaturi. Si acum vad ca si Bisous a fost! Se pare ca ne potrivim cu mersul la Carrefour. Am luat un set de 4 body-uri pt bebe, ffff dragute, la 500.000 setul, un prosopel din acela cu capison pt baita, servetele umede pt funduletul lui bebe, detergent pt lucrusoarele lui bebe, tampoane si vata pt ma-sa si gel de dus pt bebe pe care o sa il folosesc eu in spital. Aaaaaaa, si nu va spun ca primul lucru am luat bicuri, apropo de discutia noastra de la intalnirea de aseara, ca nu cumva sa ma retuseze cu vreo lama folosita asa cum povestea Bisous!!!!
A fost super ieri la intalnire, nici nu stiu cand s-a facut ora 8, daca ar fi fost ziua mai mare sigur am mai fi stat. Pozele sa stiti ca abia maine am sa le descarc pt ca vreau sa va pun si poze de la nunta la care o sa merg in seara asta.
Vai, Dana, abia acum am citit mesajul tau. Doamne, ce rau imi pare, nu pot sa cred...
Pupici,
Angelique 26+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
alina_1980 spune:
dana, imi pare rau!!
kristina vad ca te-ai apucat serios de cumparaturi, foarte bine, sa scapi de-o grija!! distractie placuta la nunta diseara si asteptam pozele maine!!
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
ina78 spune:
Kristina vad ca te-ai apucat de cumparaturi, nu gluma.
ca n-ai uitat sa faci poze la nunta. Sa faci si in picioare. Ptr. rochita.
Asteptam pozele.
eu - Ina - puiutul meu