Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ina78 spune:
Ne pare rau ca nu puteti ajunge toate. Insa facem poze.
Mav chiar daca merg direct de la serv. trec macar sa vad fetele. Astazi stau toata ziua la birou, nu ma agit si nu ma enervez.
In plus la 18 am niste cursuri, dar daca am sa intrzii si eu putin... n-o fi foc.
eu - Ina - puiutul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mokika spune:
Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalnire! Bebe este asa mic.... nu are nici o luna! Daca era cald afara, m-as fi incumetat si eu la o plimbare in parc sa va cunosc, chiar si pentru o ora! Am inteles ca octombrie o sa fie mai blanda. Poate mai organizati o astfel de intalnire prin vreun parc! Ufff! ce rau imi pare, sunt rupta oarecum de realitate! Mi-ar fi placut sa socializez si eu ca am innebunit, am intrat intr-o rutina.... spalat, calcat, curat, supt, schimbat pampersi, ...., noroc cu internetul asta! Mai ales ca am facut si depresia aia urata dupa nastere.... inca nu mi-a trecut complet! Tot imi vine sa plang fara motiv!
Care este cel mai bun ceai impotriva colicilor? Exista ceva bun pe piata? Mie pediatra mi-a spus sa ii dau numai ceai de tei. As mai incerca si altceva ca mi-e mila de el saracutul ce dureri de burtica are! Si ma termina si pe mine cu burtica lui.
Va pup si petrecere frumoasa!
Mokika
MM
madaluta spune:
va salut..asa cum pot...nimic nou sau imbucurator in starea mea...e a 4-a zi cand nu pot manca nimic...cred k mai mult de-asta mi-e rau, dar cum incerc sa bag ceva in gura, cum vomit...
La darius puteam sa mananc paine prajita cu margarina...acum numai cand ma gandesc mi se face greata...
la medic voi ajunge maine, desi eram programata pe 25. am sunat si m-am reprogramat k sa pot pleca la parintii mei toata saptamana.
Ina e bine sa iei urtogestanul 2 cu 2. si eu la fel am facut, dar pt k vomam am preferat intravaginal
andicu: mai da ce mari v-ati facut..sa nu va fie de deochi....si frumosi nu mai spun....sa fiti sanatosi..
creem: multumesc pt sfaturi..da eu nu pot inghiti nimic..doar cateva guri de apa
Jojo:Bisous ti-a descris exact situatia din postoperator: deci obligatoriu stai o noapte acolo, indiferent la ce ora nasti, bb este adus la cererea ta sa-l alaptezi, dar dupa cateva ore dupa ce trece din efectul anestezicului,vizitatorii doar cate 5-10 min si doar cei f apropiati( mama , sot). tb sa ai la tine 2 l de apa plata pe care tb sa ii bei obligat fortat in timpul din postoperator...trebuie sa supoti pe burta un saculet cu nisip de vreo 4-5 kg timp de vreo 6 ore..sa ai grija sa nu ridici capul dc faci rahie( poti sa-l intorci in stanga si-n dreapta, dar sa nu incerci sa te ridici sau sa-l ridici. nu trebuie sa ai la tine tot bagajul de spital ci doar halatul, vata, apa,si eventual reviste(dc vei avea chef de citit sau te vei plictisi)
mav :nu m-a sunat tanti...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Mada, multumim de urari, la fel si voua! succes la dr , sa vii cu vesti bune!
Monica, eu am folosit pt colici picaturi Sab Simplex si Bonisan, in final am preferat Bonisan ca e natural si a avut efect mai bun; noi am fost norocosi pt ca nu prea am avut colici, iar durerile de burtica au tinut cam o luna. Iar ca ceai folosim si acum Baby Drink, dar mai diluat ( in 100 ml nu in 50 ml), e bun si pt colici si pt tranzitul intestinal. Eu am descoperit ca bebe nu face kk fara acest ceai . Mai eu un ceai Baby Calm, dar nu stiu cat de mult ajuta, noi nu am folosit.
Andicu mami de
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
madaluta spune:
fetelor, sa ne rugam pt IOANA si sa-i tinem pumnii pt k azi are punctia....
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
creem spune:
Buna...cum a fost la intalnire? de fapt...voi acum sunteti chiar la intalnire!
Mav...sa stii ca nu mi-am facut nici o poza cu burtica...ar cam trebui sa imi fac. Mi-a facut sotul poze cu telefonul pe la inceputul sarcinii, dar aratam oribil pentru ca aveam vasele de sange sparte la ochi (de la varsaturi) - ziceai ca sunt vampir- si i-am zis sa le stearga 32+
creem spune:
Cred ca v-ati distrat de minune ...de nu ati mai intrat si pe net sa ne povestiti! Asteptam totusi detalii si poze! 32+
ina78 spune:
Intru eu sa dau de veste. Am fost: eu, Mav, Florin-a, Angi, Alina_1980, Bisous si Adryana (pup toate fetele ). A fost super dragut si sper sa repetam iesirea cit mai multe. Numai "d-soare" una mai draguta ca cealalta. A fost tare placut, insa putin... ca de obicei. Asta inseamna ca trebuie sa repetam istoria, insa conditia esentiala sa veniti si voi (stiti voi care ati lipsit...)
Am trecut doar sa va salut si sa va urez o seara placuta. Poze are Angi. Presupun ca le vom vedea si noi curind.
eu - Ina - puiutul meu
madaluta spune:
si eu asteptam poze...of..cat mi-as fi dorit sa ma pot ridica din pat si sa vin..
maine merg la d-na lutescu ..sa vedem ce ne spune...
noapte buna!
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
alina_1980 spune:
Buna dimineata si weekend placut tuturor!!in sfarsit vad ca azi da sa iasa soarele si la noi!
da, aseara la intalnire a fost tare placut, abia astept urmatoarea intalnire, sa o programam mai din timp, asa poate vin mai multe fete!!
adriana imi pare rau ca nu am mai apucat sa te vad si pe tine, te pup, felicitari pt baietel!
madaluta succes la dr azi si sa vi cu vesti bune!
mav, sa nu te mai aud cu "sunt obosita", "sunt stresata" ca nu te mai cred, esti o femeie si o mamica supeeeeeerrr, iar sebi?! sebi e mortal(i-am citit ''nazdravaniile'')sa iti traiasca!!
Alina 9+
bebe