Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Fetelor am si eu o intrebare pt cele care ati nascut cu cezariana,dupa operatie cat stam la terapie,stam singure,nu poate intra nimeni la noi,ne aduce bebelusul?

Mihaela 36+Theodora Natalya
AMR - O SAPTAMANA

Cred ca depinde si de tipul de anestezie pe care il faci...din povestile fetelor care au nascut deja (ca eu mai am) am inteles ca a doua zi esti "apta" sa iei sati cu bb, sa il alaptezi. O sa ti-l aduca asistentele.
Iar la postoperator cred ca poate sta cineva cu tine..sotul, mama, dar nu stiu cat timp.
Poate iti mai spun fetele cu bebei mari amanunte.

Cred ca abia astepti! Ai mai fost la control? Dr. ce ti-a mai zis? te internezi chiar in ziua aia sau cu o zi inainte?

si sa ne spui cand pleci la spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jojo_miha, deja incep sa am emotii pt tine. Din ce am citit, depinde ff mult de la organism la organism.

Ina, stai linistita ca am luat eu aparatul foto Si eu zic ca ar trebui sa iei toate pastilutele!

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

iau toate pastilele. Insa mi-a spus 4 / zi. Si iau 2 dimineata, 2 seara - iar eu le-am luat pe primele seara. Ca nu mi-a precizat daca 4 sa iau o singura data sau dimineata / seara adica pe zi.
Offf.... explic tare greoi.

Despre cezariana nu vorbesc din experienta insa imi amintesc ca prietena mea s-a externat dupa doua zile. Cred ca depinde de la caz la caz. Insa stiu sigur ca a fost in permanenta aproape o ruda sau o prietena cu ea. Desi asistentele au ajutat-o si ele.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

fetele, am intrat decat sa va salut si sa va doresc o zi buna!
am fost inspirate ca am ales locatia in interior, ca la ce vreme e afara nu prea e de stat in parc, va pe toate, ne vedem la 5, da?!eu plec la servici acum(acolo nu am net) si dupa aceea vin direct in constanta!!!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Luni mergem pt ultima data la control si atunci punem tara la cale,intradevar nu mai am rabdare,mi se pare o eternitate,facem pregatiri prin casa ,inca nu am adus nici patutul nici ceea ce am cumparat,tot imi este teama,ieri am cautat carut dar ce am gasit si mi-a placut era scump,azi mergem din nou.Cert este ca cezariana o voi face in ziua in care ma voi interna,eu avand probleme cu tensiunea nu stiu ce as face sa mai stau si internata inainte,doar ca ma duc la control si imi creste dar sa mai stau si in spital.

Mihaela 36+Theodora Natalya
AMR - O SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eu sunt tot in mare graba. Sebi e mai bine, ieri i-am scos firisoarele, buzica arata aproape bine, cred ca pana luni (cand va merge Seb la gradi) o sa fie chiar ok. Cu dintisorul nu stiu ce sa zic... n-am reusit sa ajungem la dentist. Inca nu se vaita ca n-ar putea manca (ca n-ar putea musca cu dintisorii, caci de mestecat cu maselele nici nu se pune problema, ca se descurca f. bine), oricum ii tai totul in bucatele mici si e tare nostim cum si-le baga in gurita, cu mare grija, printr-o parte...
Am fost si eu la dr. Inca nu se poate spune daca sunt ok sau nu... la echo parea ca sunt ok (insa voi face analizele hormonale), dar as putea sa am sinechie uterina (cam aiurea)... ca ultimele menstruatii au fost cam ciudatele... Dar astept urmatorul cm si mai vedem dupa aceea... mi-a spus ca poate sa-mi faca dilatatie... Vom vedea...
Am avut aseara sedinta cu parintii la gradi: in continuare mi-a placut mult cum s-au prezentat educatoarele, am incredere ca se vor ocupa foarte bine de micii gradinari!
Nu stiu daca voi reusi sa vin sa va vad azi, caci deja ieri am lipsit de la curs, pt a merge la sedinta....
Mada, sa ma suni sa-mi spui daca ai rezolvat cu dadaca, pana la ora 15 ma gasesti la nr de RDS.
Ina, daca esti obosita de la munca, decat sa te tarasti la intalnire, mai bine mergi acasa si te intinzi in pat, te rog sa ai mare grija de tine, ca m-ai speriat! Utrogestanul este sub forma de capsule moi pt administrare orala sau vaginala, deci aceeasi capsula poti s-o inghiti sau s-o introduci in vagin, nu-i cazul sa cumperi altceva. Doar daca ai luat cumva Duphaston... ti-l administrezi numai oral.
Creem, chiar daca nu poti veni la intalnire, ne pui si noua niste poze cu burtica, pls!!
Jojo_miha, de obicei, la Terapie Intensiva nu se primesc vizite, dar nu stiu daca tu vei sta acolo?! Bebelusa o vei "primi" dupa ce mergi in salon, iar in salon... vei putea sa-l ai pe sot sau pe mama langa tine. Am emotii pt tine...

Acum fug inapoi la treburi!

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

deci,sper din suflet sa termina mai repede la eco azi,sa ma pot intalni si eu cu voi...am nr de tel al lui Angi si Bisous,asa ca sun sa vad daca mai sunteti si pe unde,si chiar sper sa ne vedem...veniti inarmate cu poze,aparate foto,chestii..
Pupicei

Adriana S.

-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

deci,sper din suflet sa termina mai repede la eco azi,sa ma pot intalni si eu cu voi...am nr de tel al lui Angi si Bisous,asa ca sun sa vad daca mai sunteti si pe unde,si chiar sper sa ne vedem...veniti inarmate cu poze,aparate foto,chestii..
Pupicei

Adriana S.

-21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

uf, vreau si eu cu voi la intalnire
sa nu uitati sa faceti poze, da?

vine Luca Teodor

Roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna,
Nu am scos copii azi afara ca e vremea cum este dar cred ca dupa amiaza vin fara nici unul ca m au innebunit de cap pana acum.
Mihaiela ,iti spun eu , am nascut de 2 ori prin cezariana. Stai la reanimare o napte asta e regula , de ex la primul am iesit din operatie la 11 noaptea si m au tinut pana la 7 dimineata pe urma m au mutat in salon,nu au adus bebelusul ca era noapte si l am gasit in salon dimineata.La a doua am iesit din operatie spre pranz si tot m au tinut pana a 2 zi dimineata chiar daca ma simteam super bine ca facusem peridurala, si aici mai insist o data pentru mine a fost o diferenta de la cer la pamant intre rahi si peridurala,la rahi eram terminata de dureri iar la peridurala eram nou nouta.Deci cred ca indiferent la ce ora ies din oper tot trebuie sa treaca o noapte.LA AL DOILEA AM CERUT COPILUL LA SAN PE LA 6 SEARA SI MMI A FOST ADUS ,SI LA 10 NOAPTEA SI LA 5 DIMINEATA,DACA TE SIMTI CAPABILA SA IL ALAPTEZ CERE COPILUL E CEL MAI BINE PENTRU EL SI PENTRU TINE , DECAT SA II BAGE GLUCOZA PE GAT CA SA TACA.sOTUL A VENIT SA MA VADA DE AMBELE DATI DAR NU L AU LASAT SA STEA MAI MULT DE 1O MINUTE , A MAI INTRAT O DATA MAI PE DUPA AMIAZA CU SPAGA SI A MAI STAT UN SFERT DE ORA, IN REST TELEFON LA GREU.SA NU ITI FIE FRICA CA TREC DESTUL DE REPEDE DURERIILE , INTRO SAPT ESTI OK,CONTEAZA FOARTE MULT ATITUDINEA TA(EU AM FACUT DEPRESIE LA PRIMUL).ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA TRAIESTI TOTUL CA O EXPERIENTA POZITIVA SI SA ITI TII PUIUL TAU SCUMP LA PIEPT,

Mergi la inceput