Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, banuiam ca asa vei raspunde . La fel simt si eu acum...
Cat despre raceala a mea sigur e viroza, dar sper ca in astea 4 zile i-am dat deja anticorpii Mariei.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, uite ce am gasit despre folosirea suzetei:
Cand au trecut primele saptamani, folosirea suzetei cauzeaza mai putine probleme atata timp cat ai grija de urmatoarele:
-Niciodata sa nu inlocuiesti o masa de la san cu suzeta si niciodata sa nu incerci sa tii indepartat copilul intre mese cu ea. Copilul tau are nevoie de laptele tau pentru a-i creste creierul si corpul.
-Cateva studii arata ca bebelusii care au folosit suzeta au tendinta de a se intarca mai devreme decat cei care nu au folosit-o. Dorinta bebelusului tau de a suge este unul dintre lucrurile care il fac sa se hraneasca cu regularitate, mai ales atunci cand isi va lua mai multe calorii din solide. Bebelusii care folosesc suzete sunt obisnuiti sa suga si din alte parti decat sanul si, de aceea, acesti bebelusi se pot decide sa renunte la alaptarea naturala mai repede decat daca n-ar fi folosit suzeta.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Alehiam, din cate stiu eu, pt un bebelus alaptat exclusiv nu e neaparat necesar sa faca kk des. Poate sa faca la 2 zile si nu inseamna ca e constipat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Missy si Urmy,
s-aveti nastere usoara si recuperare rapida!!

Tomasa, nu, n-a nascut de la raceala, si saracuta tusea de credeai ca-i explodeaza plamanii.

Marunzika, eu zic sa incerci numai san , si eventual completare seara.
Sa stii ca e complet irelevant ca zici tu ca ia numai 35 de grame.Proba suptului nu e edificatoare.
Sofia sugea si ea f f mult si lent, si uite ca pana la urma dupa 6 sapt s-a dat binisor pe brazda.
ia zi , ce-ai mai facut tu cu ziarul ala italian?? ca am 2 fete care ti-au cumparat si asteapta semnal de la mine

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am pus 5 pozici de sambata, 2 sunt cu bunicutza

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of, de dimineata incerc sa scriu si eu ceva, ba nu a mers netul, ba a intervenit cate ceva. Nu mai zic ca sunt rupta, am avut musafiri, insa mai grav ca Andrei a plans azi toata ziulica, pana acum pe la 8 seara. I-am aplicat si rele tratamente pana la urma, adica l-am mai lasat sa si planga, pentru ca nu mai puteam. A se citi: vertebre tasate si cocoasa crescuta de leganat si plimbat. Nu va spun ce circ a fost azi si in carut afara ca ma stie tot complexul. Ca sa pot manca si eu l-a plimbat bietul nasul cu carutul. Zau daca stiu ce are, azi parea sa fie vorba de o criza de colici tipica.

Acum mananc galactogil cu lingurile ca sa fac laptic, poate il ajuta la burtica si faca si el KK. Nu stiu ce sa mai zic...azi erau crize de plans neconsolat, nu voia nici in brate, nu mergea nimic nimic.

Acum doarme si el mai linisitit, pe la 11 ii facem baita si sper sa doarma macar pana la 1 sa pot dormi si eu. Altfel eu clachez pur si simplu. Sa vedem maine cu Alex la gradi cum va fi...desi sunt ingrijorata si pentru ea. Cred ca deja sunt nevrotica odiseei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!
Noi plecam maine la Iasi. Am programare la tanti dr la cabinet pentru ecografie maine la 14.30 si ne-a zis sa ramanem in Iasi ca ma si programeaza zilele alea pentru cezariana. Acolo n-am net asa ca ramane sa dau sms sa va anunt cand va avea loc marele eveniment. hi hi hi! Plecam doi de acasa si venim trei....
Doamne ajuta!

Emma 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmen, felicitari, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Terrapin, felicitari, sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos!

Pinacolada, la noi e crescendo criza Alexandrei, imi pare rau sa recunosc. Poate cu gradi de maine sa fie ok. Ieri i-am dedicat ei mai toata ziua ca BB a dormit si parea ok, insa azi a fost tare zvapaiata. Am impresia ca se preface ca il iubeste de fata cu noi ca sa nu ne suparam, il alinta insa prntre dinti si strange pumnii. Eu nu ii pot lasa singuri deloc, il iau pe BB in scoica si la wc, sau daca e el singur in camera o urmaresc non-stop pe Alex. Inteleg ce simti, si mie imi vine sa urlu, si cica tocmai trebuie sa fiu calma cu ea si sa ignor rautatile. Insa imi e foarte foarte greu, faca tot felul de chestii sa atraga atentia, si din cele mai rele, si plange din orice.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

simona, asa intelesem si eu... dar vroiam sa mi se confirme ca e ok daca nu face kk un timp.
am citit si ce a scris Sabina Annisiei, si mi-am dat seama ca ieri si azi am cam schimbat meniul si mi-au lipsit legumele si lactatele... greu e cand se chinuie micutul...

multumesc de ajutor

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1386225714/in/set-72157602017883724/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, imi pare rau ca te confrunti cu astfel de probleme, trebuie sa fi tare, ai reusit tu sa nasti un bebe asa mare trebuie sa rezisti in astfel de situatii, o sa fie bine.

Sim, tare dulce bebe Stefan, sa fiti sanatosi.

Noi am fost cumintei azi, am papat si am dormit, noi papam cam 30 min, si de multe ori dormim min 3 ore.
Sanul de care va ziceam a inceput sa-si revina, sper sa fie ok.

Gata merg sa ma intind langa bebe, maine avem o zi grea: vine pediatra sa ne vada si apoi mergem la dr. mea sa ma vada....pt linistea mea.

Noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput