Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Crishtina, nu a fost prea usoara nasterea, dar a meritat. Bine ca ai BB cumintel.

Lavinia, bine ai revenit.

Tomasa, Olynth da dependenta, nu e indicat sa folosesti prea mult. Uite ce mi-a dat mie medicul de familie si Badiu a aprobat, Vibrocil gel. Este mai bun pentru ca are eficienta de durata, puneam la culcare si tinea aproape toata noaptea.

Sabina, ptr Gheo. Sunteti ok toti? Sofia cum este cu BB?

Ali, as baga mai multe baite pe zi, zau asa.

Betty, imi pare rau ca v-ati chinuit asa. Eu inteleg perfect ...la noi este asa continuu noaptea, azi din nefericire si ziua. Bine te-am gasit zombie ca mine, dar sper sa iesi repede din categoria asta.

Sim, nu am zis nimic ca eram daramata. Plus cu brate ocupate cu una bucata bebelus urlator.

Alehiam, poate sa planga si pentru ca nu a avut scaun, la noi e motiv frecvent de suparare. Mai lasa-l putin si daa vrei sa il ajuti sa aiba scaun, il poti stimula cu termometrul, apoi ii apesi usor piciousele pe burtica. Dar nu mi se pare asa mult, pana la 24 de ore e absolut normal. Mie imi zicea pediatra la Alex sa nu o las mai mult de 36 de ore.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Missy, Urmy si Emma, nastereusoara si bb-i sanatosi!

Eu nu am descarcat poze si ma oftic. Incerc eu maine cu un cablu cu tot felul de mufe.

Cam asta de la Zombie Center, va pupic si va doresc noapte buna si SOMN usor.

PS Am fixat botez pe 27 octombrie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sarut-mana pt raspunsuri , sunteti mereu niste dulci !
Sabinelu esti o super draguta ca te-ai gandit la mine cu ziarul din It, dar a fost cumnata mea exact in perioada respectiva acolo si mi-a adus unul. Mii de multumiri oricum si pupa si fetele care asteptau ok de la tine!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

ei, uite ca mi-au aparut si mie durerile, insa nu sunt deloc regulate, si nu mi se par a fi contractii, sunt dureri ca la ciclu si dureri de spate... si ma inteapa rau vaginul...

Sa vad daca cumva devin aceste dureri regulate o sa iau in serios... ar fi bine totusi sa astepte pana maine, sa nu am de mers acuma noaptea...

Va pup... Rodica

Rodica 40
AMR ??? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mult noroc Rodica!

Emma 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amar & Terrapin, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Urmy,Missy, Emma nastere usoara si travaliu cat mai scurt!

Rodica, ce iti spuneam eu ieri?
Hai ca Amar mi-a luat-o inainte si acum urmezi tu! Bafta multa si nastere usoara, iubita!

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Observ ca a fost o zi plina azi: 2 bbei si 2 aniversari de o luna plus 2 nasteri anuntate pt maine. Numai bine tuturor: mamici, tatici, bebici!
De 2 zile cred ca are si Degetica ceva colici. Adica de 2 seri. Plange in reprize, adoarme si se trezeste tipand si tot asa cam 2 ore. Sunt norocoasa fata de progamul Roxanei si al altor mamici. Asta e vestea proasta.
Vestea buna e ca azi am papat numai tzitzi, cu o singura exceptie, cand oricum n-am adormit pana n-am supt un pic.

Eu am dileme in legatura cu mulsul: pana acum 10 zile Degetica n-a supt, asa ca m-am muls si a primit lapte de la mine cu lingurita sau cu seringa. A inceput apoi sa suga si eu sa mulg surplusul pt completare. Azi a fost prima zi de supt... si de muls si aruncat surplusul. Nu prea stiu cum sa procedez de acum in colo: sa mulg in continyuare surplusul la fiecare masa? Sa renunt la muls pur si simplu? In cazul asta surplusul se va resorbi si mi-e teama ca voi pierde laptele... Sau nu daca bb suge la san? Cam asta e dilima mea.

Maruntzika, si eu am un bb prematur (cezariana de urgenta la 34 sapt si 5 zile) si ii dau urmatoarele suplimente: Polyvital - 3 luni, Ca - 2 luni si Vigantol (pt Fe si vit.D) - 2 ani.

Sabina, foarte frumusel baiat ai!
De altfel, am vazut numai bbei frumusei de cand au inceput sa curga nasterile. Sa speram ca vor fi toti sanatosi si buni pe cat sunt de frumosi.

Tomasa, ma bucur tare ca te simti mai bine! Nu stiu daca suporti, dar zeama de lamaie desfunda nasul foarte bine, numai ca e greu de suportat.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Felicitari noilor mamici Amar si Terrapin!Bun venit pe lume bebeilor Oana-Isabella si Andrei-Laurentiu!

La multi ani pentru Mario-Alexandru si Iarina-Andreea!

LaviniaN bine ai revenit!

Crishtina interesanta povestea,bine ca ai scapat de cezariana

Dana 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Urmy,Emma va tin pumnii pentru maine,nasteri usoare!

Sabina pupici lui bebe Gheo

In seara asta am iesit si noi la o mica plimbare,dupa trei zile de stat in casa.Dureri pe la burtica n-am mai avut,in schimb m-a luat o durere de cap,ce a trecut pana la urma,dupa iesirea la aer...
Ma duc sa ma uit la 'Seinfeld'..

Noapte buna!

Dana 36s+

Mergi la inceput