Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabinaaaaaaaa, era sa-l ratez pe bebe Gheo! Ce dulce e!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

slippers multumesc pt raspuns. Poate incerc si eu 24h sa-i dau numai tzitzi sa vedem daca reusim, caci din cauza icterului prelungit si a faptului ca a fost nascuta prematur ne-au spus sa-i dam pe saturate. Acum ca a ajuns la 3430g (acum 1/2h, la 3 sapt si 2 zile) de la 2870g la nastere cred ca pot incerca s-o infometez o zi pana o invat doar la san, ori gresesc
?!

Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07

Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Urmy, bafta multa maine, sa ai o nastere usoara si un copilas sanatos!

Adrianaolimpia,
Sabina, ai un baietel scump foc! E o dulceatza ! Asta apropo de ce te intrebai tu inainte sa-l nasti...
In alta ordine de idei, spune-mi te rog ca prietena ta n-a nascut de la raceala respectiva. Nu de alta dar nu-mi pot imagina cum ar fi sa am copilul acum si sa ma opereze cu mucii astia...si la cat m-am opintit sa-mi suflu nasul n-ar fi de mirare. Macar sa-mi treaca si sa apuc sa respir doua zile inainte.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Andrruzza, Gabriela, Roxali, multumesc pt. gandurile bune!
Gabi, cum mai stai cu ranile? S-au mai vindecat?
Maruntzika, poti incerca. Eu asa as face, ar fi super sa o treci doar pe san.

37+Maria

Mergi la inceput

Maruntzika, poti incerca sa ii dai doar san. Dar nu cred ca ar trebui sa fii chiar asa de srastica incat sa o infometezi. Daca se poate bine, daca nu, important e sa ii fie ei bine.

Tomasa, he, he, sa vezi cum e sa nasti natural cu nasul infundat! Cand am nascut-o pe Miruna eram bocna de racita, raceala din aia crunta de curent. Abia puteam sa respir. Am stat cu oxigenul in nas tot travaliul, ca o drogata.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Urmy, nastere usoara! Sper ca ti-ai gasit kit-ul de anestezie pe care il cautai!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Ana, asa zice si mama, ca natural ar fi si mai cumplit. Dar tu din cauza racelii ai nascut???
Offf, sper macar ca n-a luat si Miruna. Nici nu-mi pot imagina cum a fost, esti super puternica daca ai facut fata la nastere naturala in asa conditii. Ca si acum de altfel...mereu cu peripetii, ori raceala, ori oboseala acumulata, tre' sa mai faci unul si sa fii relaxata si sanatoasa, sa vezi macar si tu cum e .

37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marunzika, bb al meu suge cam 40 minute (20' la fiecare san), timp in care ii goleste. Dar nu a fost asa de la inceput, initial statea si 40' la un san. Cred ca acum a invatat care e treaba cu suptul. Intre supturi doarme cam 3-4 ore; bine, cand doarme ca ziua vad ca isi face de cap.
Amar, felicitari, mamico!
Roxana, nu mai spui nimic?
Am fost azi sa vad casa, am condus si eu pt prima data dupa cezariana. Chiar imi era dor. Bb a fost cumintel in masina, iar la intoarcere a dormit rupt. De', era aer destul de curat acolo si am stat ceva. Acum i+am facut baita, dar nu vrea sa adoarma . Parca vad ca incepe sa ma tina treaza noaptea...

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Tomasa, Miruna n-a luat nika, oricum nu era viroza, ci guturai din ala nesuferit, raceala de vara. Iar al treilea, cu sau fara peripetii, sa-l faca altcineva. Cel putin pentru o vreme asa gandesc. Poate mai tarziu, cine stie...

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bb Robert nu a facut kk de azi noapte... iar acum a plans de dureri de burtica rau de tot... ce sa fac? e normal sa nu faca kk atata timp? azi a papat san aproape la 1-2 ore... o fi din cauza asta crampele? ca ne reglam lapticul? Acum doarme la tati pe burtica...

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1386225714/in/set-72157602017883724/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput