Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonaiani spune:
Astazi, 16.09, la ora 2.07, a venit pe lume
Oana Isabella,
bebe scump de mami Amar.
Are 3530 grame, 51 cm si a primit primul 10 din viata ei.
Parintii sunt (asa cum scrie in sms) 'foarte, foarte fericiti'.
Sa le traiasca prichindelul si sa ii bucure de-a lungul vietii.
ramonaiani spune:
Am uitat ... (de, emotiile, bata-le vina!)
Oana Isabella a venit pe lume natural, cu PDA.
cecilia L spune:
Felicitari mami Amar, bine ai venit Oana Isabella, sa fi sanatoasa, frumoasa, papacioasa si norocoasa.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
slippers76 spune:
Bine ai venit Oana Isabella! Mami Amar, sa-ti traiasca puiutul! Refacere rapida!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
sim_stoian spune:
"A mai aparut un junior astazi la ora 10.40, are 3160 g si se numeste Andrei Laurentiu! Super-Mami, Terrapin."
Felicitari, Terrapin!
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Roxana, Stefan mananca de rupe dupa baie. Bine, el e dispus mereu sa pape putin la tzitzi, fie si de placere.
Cecilia, poate e mai moale pt ca l-ai pus pe bb mai mult in partea aia?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Bun venit pe lume Andrei Laurentiu! Felicitari mami Terrapin!
Rox, Sim, noi baitza o facem cand se trezeste pe la 8-9 seara, deci e lihnit de foame. Asa ca pana pregateste tati tot ce e nevoie, papam un pic, cat sa nu facem scandal monstru. Si dupa baie papam restul (de obicei mananca bine dupa baie), dar dupa ce papa cade lat si doarme 3 ore-3 ore si jumatate. Cred ca e cel mai lung somn din zi.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
moldoveanca spune:
Cecilia pai acum am 38 de sapt si 4 zile asta e sa vina bebe ca oricum nu mai am rabdare sa-i vad fetisoara AMAR,TERRAPIN SA VA TRAIASCA BEBEII SI SA FIE SANATOSI
teo
Pinacolada spune:
Roxali-mercic...da, e dragut si f urlacios:)))))))
Slippers-da, cam asa e ...e cam apa de ploaie sab simplex...am in casa debridat, cat ii dai tu? Cu nasul... deci nu sunt singura....ok atunci sa-l scot un pic afara, la soare poate ii e mai bine!
RoxanaG-aha deci tot suparare mare si latine, sper sa nu ii tina mult cu aceasta smiorcaiala continua ca pur si simplu am senzatia ca ma lasa nervii!!!!!!!!!!!!!!!!!!