Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

LA MULTI ANI PT PROASPETII VENITI PE LUME!!!!
FELICITARI PT MAMI AMAR SI MAMI TERRAPIN MULTA PUTERE, RABDARE SI FERICIRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Amar & Terrapin, refacere rapida si bebelusi sanatosi, cuminti si destepti!

Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,
FETELOR va multumesc mult pt urari...a fost greu dar merita,nici nu-mi vine sa cred ca sunt acasa cu micuta dupa atata timp in care am asteptato.
DR. a fost foarte draguta cu mine si ma ajutat foarte mult,in ultima faza a travaliului afost tot timpul langa mine,ma pus intr-o rezerva unde a putut sa stea si sotul cu mine.
dupa cum stiti am avut un travaliu foarte lung 24h,am nascut la ora 22,iar pe la 19 am cerut sa-mi fac epidurala pt ca nu mai rezistam si nu stiam cat mai poate dura...am zis macar cele 2 ore dupa anestezie sa-mi refac fortele,dar m-am dilatat repede si am nascut in 10 min la ora 22.
Personalul in rest a fost destul de dragut,asistentele de la lauze mi sau parut cam reci,dar nu prea am avut tangenta cu ele....in schimb la asistentele de la copii le-am dat cate ceva si bineinteles au fost foarte dragute.
tati este foarte mandru si topit dupa fetita
astazi a plecat inapoi la bratislava cu inima stransa,ce sa faci a inceput serviciul..noi mai stam sa facem vaccinul la 2 luni si sa stabilim botezul.
imi cer scuze ca am intrat asa tarziu,am ajuns luni acasa...dar stiti si voi perioada de adaptare.
fetita a plans tare mult in primele zile pana mi-am dat seama ca nu se satura saracuta,nu am suficient laptic,asa ca papam si completare lapte praf.
FELICITARI FETELOR care au nascut intre timp ,o sa incerc sa mai citesc din urma sa vedem cum au decurs nasterile.
pana atunci tre sa hranesc fetita ...ca e tare fomista
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piniacolada ii dau 2.5 ml cu seringa inainte de supt. Poti sa ii dai de trei ori pe zi. Sau poti sa imparti cei 7.5 ml pe zi in alte doze, astfel incat sa iti acopere perioadele de colici.

Lavinia_N, bine ai revenit. Ma bucur ca ai avut o nastere usoara.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sa va spun si eu povestea nasterii...:)
Totul a inceput duminica dimineata...adica pe 9 cand m’am trezit...pe la 8 m’a luat o contractie...mai dureroasa...merg inapoi in pat...si continua durerile...dureroase dar suportabile...ii zic lui C(sotul ) si el fericit ca a venit ziua...eu ma temeam fricoasa cum sunt...si ma gandesc...e ceva fals...tre sa te doara cateva zile inainte...sa fie mai mult timp...deci pe maine poate nasc cine stie? Durerile continua...merg pana la baie si ramane un rozaliu maro pe hartie....o fi dopul?nu cred ca tre sa fie mai mult...sa arate altfel...zic sa fac un dush in caz ca ma ia mai tare sa merg la spital...fac dushul... dureri din ce in ce mai mari....se face 11...1 1 jumate...zic daca e tot asa o sa merg la spital...dar nu voiam deloc...cred ca ma temeam de spital#61514; pregatesc bagajul...si zic sa vad macar daca is regulate sa stiu ce sa zic acolo...incepe C sa noteze cand sunt...doare frate...da nu is regulate...sau cel putin asa cronometram.Se facuse 1....ma imbrac...ma gandeam...parca as fi vrut sa se nasca pe 10 sa fie numar frumos...nu mai voiam sa nasc...in fine...pregatesc tot si sa plecam...Zic sa mananc ceva...cine stie cat stau la spital...cobor in salon si ma iau niste dureri si mai mari...nu reusesc sa mananc...zic hai sa mergem ca presimt ca nu mai ajung.Pana la spital sunt 20 min....in masina simt ca e juma de ora de cand mergem....ma enerva muzica...ma durea de muream...ajungem la spital...ma pun pe un scaun...aia ma intreaba daca reusesc sa merg singura la ostreticie...eu da...parca ma lasasera durerile...cand ma ridic de pe scaun...imi dau seama ca nu reusesc...ma duc cu scaunul...si astept sa vina doctorita....mi se parea o vesnicie 3 min pana a venit...control pe masa....dilatatie 7-8 chiar mai mult...se sperie doctorita...tre sa ti se rupa apa si nasti(era ora 2)...direct in sala de nasteri...de ce nu ai venit mai repede ma intreaba...zic...toata lumea mi’a zis ca la primul dureaza travaliul mai mult...si e bine sa stai acasa...C a mers sa semneze niste hartii in timpul asta si il anunta o asistenta sa se grabeasca daca nu vrea sa piarda nasterea Ma pune intai pe un pat in sala de travaliu...imi pune branula...mai controleaza nujce si se rupe apa...hai in sala de nasteri...bun...merg acolo si incepe faza cu impinge respira...contractii etc stiti voi Erau 2 doctorite si un asistent...tare draguti toti...cum simteam asa stateam...ori in picioare...ori pe scaunul ala tip masa..ori scaunel din ala mic...si dureaza asa vreo ora cred...ceva nu e in regula...cat impingeam eu la contractie cobora capusorul...cat ma odihneam intre revenea la loc. Am vazut cum curge lichid...era deja cu meconiu in el cred...si ii zic la doct...de ce are culoarea aia?si nu prea voia sa zica...apoi zice...na...el trebuia deja sa se nasca.Deja am obosit prea tare ...mi’a pus masca de oxigen...iar impingeam...aceeasi faza. Inima lui dadea semne de suferinta...anunta sa pregateasca sala de cezariana...deja auzeam ca prin vis...eram obosita tare. Pana una alta tot incercam la contractie sa imping...uitam sa respir bine...cand ma odihneam si trebuia sa respir pe nas nu mai puteam trage aer mult...eram varza ce mai...doct imi zice...sa fac o impingere lunga...ultimele forte...ma chinui si cealalta ma ajuta cu apasatul pe burta....si deodata iese(era 4 si 2 min)....o gura mareeee un tzipat si tace...eu ma ambalez...de ce nu plange mai mult...ce i s’a intamplat?? nimic...ii taie cordonul si apoi plange...eram fericita totul e bine cu el...se anuleaza pregatirea salii si cheama pe aia de la copii...si imi zice doctorita...el venea cu fatza pe o parte (fatza lui spre piciorul meu stang)nu in sus sau jos...intelegeti cum...de asta nu putea sa coboare bine...in fine...si urmeaza iesirea placentei....cusutul...mi’a pus anestezie in perfuzie si coase...cum zicea Roxana...ti se pare ca dureaza o vesnicie...si incep sa tremur...si tremuram frate de nu ma opream...mi’l aduce spalat si il pune pe burta...frumuselul,....imi venea sa plang....C asa emotionat nu l’am vazut niciodata....nu l’am putut tine mult...l’a luat el in brate...asa linistit observa totul...nu plangea deloc...cuminte cuminte. S’a terminat cusutul....acuma sa ma ridic...greu...era sa cad...incet incet...imi era si frig...mi’a amortit piciorul drept...ajung inapoi pe patul din sala de travaliu...si mi’l pune la san...a stiut din prima...si sugea si se uita la mine...minunat Am stat acolo vreo 2 ore....C a anuntat lumea...nu stia aproape nimeni...ca eu m’am gandit...las ca merg la spital...vad ce si cum...si apoi sunam. Si uite ca nu am apucat Dupa astea 2 ore ma duce in salon...il imbraca si pe el...si il aduce cu noi...deci la spitalul asta copilul sta cu tine in camera zi si noapte...daca ai nevoie de ajutor orice suni si vine infirmiera...te ajuta sa’l pui la san...sa mergi la baie...de toate. Conditii super. Pe C l’a lasat sa stea in seara aia pana la 1...si a revenit dimineata la 7. Mi’a fost mai greu in noaptea aia ca era greu sa ma ridic...sa il iau...insa era frumos sa’l stiu cu mine permanent. In celelalte nopti a fost mai bine...deja ma ridicam mai usor...ii dadeam sa manance...totul ok.Voiam sa va spun de asistatul la nastere al sotului...fiecare cu parerea lui...eu o sa sustin ca e un ceva super care nu iti dai seama cat de mult conteaza sa iti fie alaturi...cel putin asa a fost pt mine....m’a ajutat enorm ca a fost cu mine si a trait si el toate momentele astea . Asta a fost duminica...deja miercuri am venit acasa...Robert a scazut f putin in spital...de la 3540 la 3356...apoi a crescut la 3410 cand am plecat acasa,...mananca si doarme...e super cuminte...i’am facut o gramada de foto si suntem super fericiti....Aaa...cu diabetul nu a fost nici o problema....ne’a luat glicemia si mie si lui primele zile de mai multe ori...a fost bine...in spital am mai tinut dieta...si acum incet incet revin la normal. M’am speriat noaptea trecuta ca nu se mai trezea sa manance...erau 4 ore jumate de cand a mancat ultima data si el manca la 2 max 3 ore. Ne’a aratat cum se face baitza...i’am medicamentat buricutzul...deja i’a cazut..vineri a fost asta...si acu noutati nu mai avem. Daca mai vreti sa va mai spun ceva intrebati’ma...daca am uitat ceva va mai scriu intre timp.Scuzati daca am scris prea mult... Va pup pe toate.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

FELICITARI noilor mamici AMAR SI TERRAPIN!
Sa va traisca bebelusii si sa fie sanatosi, iar voi sa va refaceti repede!

LA MULTI ANI IARINA SI MARIO!

Pinacolada, Rares e un dulce si are un perisor frumos si des .
Rox, doar de trei ori pe zi aveam voie Olinth de copii? Offf, azi am cam depasit doza.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Slippers, multumesc frumos de urarile de sanatate. E groaznic, pe cuvant, asa raceala n-am mai avut de ceva ani, slava Domnului macar ca n-am facut si febra.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari amar! Bine ai venit Oana Isabella!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://upload3.postimage.org/106688/photo_hosting.html
http://upload3.postimage.org/106660/photo_hosting.html

Costumasul de la tata adica:), ala de la H&M.

Tomasa, prietena mea cea mai buna a fost si ea racita groaznic on sapt 37, deci stiu ce insemana...imi pare asa de rau. poti sa iei Olinth de copii, la varsta asta a sarcinii nu se mai intampla absolut nimica.Si Paracetamol Sinus ajuta, si e permis in sarcina fara probleme.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Bun venit pe lume Andrei Laurentiu! Felicitari Terrapin!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput