Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata de la mami zombie a lui Andrei. Raportez, ieri a dormit de la 5 pana la 11 noaptea, cu pauza de masa trezit de mine. La 11 baita si nani pana la 3, si de la 3 a tinut-o in chef pana la 10 jumate azi. La 7 l-am pasat lui tati plina de lacrimi cum eram, pe la 8 jumate erau urlete din camera lui. La 9 era treaza Alex care bazaia dupa mine. Abia acum am dormit si eu o ora, ca s-a culcat BB si i-am trimis pe tati si Alex la shopping, dar vin nasii in juma de ora si casa e ca la nebuni.

Ieri a fost prima baita, a fost cuminte si fericit nevoie mare. Vrea apa mai calduta, spre deosebire de Alex care face baie mai mult rece, asa era si bebelus. Deci Sabina, si al nostru a chirait putin la apa rece. Nu a zis insa nimic la scos si nici la imbracat, el care urla la imbracat de ilstie tot compelxul. I-am facut masaj, gimnastica si a adormit tun inainte sa manance. I-am indesat bibe in somn, si cu chiu cu vai a mancat mai putin de jumatate. Apropos, bebelusii vostri papa dupa baie sau sunt prea obositi? Alex era disperata dupa papa imediat dupa baie, Andrei a cazut lat.

Ali, nu stiu cat poate dormi o gravidoasa, dar stiu sigur cat nu poate dormi o mamica cu nou nascut. Regret nespus noptile cu triburi si pe forum.

Sabina, al meu cred ca e cu hipercalcemie ca si Alex, deci nu sunt probleme cu calciu. Nici vigantol nu cred ca ii dam ca i se inchide fontanela si nu e de bine.
Cum faci de il culci pe Gheo pe tine? Al meu nu sta deloc pe burtica si deloc intins. Sunt plina de zgarieturi si muscaturi pe cosul pieptului, este tare tare foit. Andrei a luat 300 gr intr-o saptamana.

Bernix, ce a fost a fost, acum important este ca bebelina creste, ca e sanatoasa, si e langa tine.

Cecilia, eu ii dau suzeta, dar desi papa si la bibe, tot nu o vrea. Insist eu pana o ia, si o tine 1-2 min si o scoate.

Annisia, cred ca e cam devreme sa iti faci griji. De acum incolo ar trebui sa mai ia in greutate. Unii scad mai mult, cica asa e la copiii mai mari. Numai barosanul meu nu scade, ba inca mai ia si mult in greutate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pinacolada frumusel foc bebelusul...sa va traiasca!...e normal sa aiba crize de gelosie fratiorul...pana acuma mama era numai a lui...e mic si nu poate intelege...meseria de mama e cea mai grea

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Missy santem alaturi de tine

sa ne dai mesaj cum a decurs nasterea...

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Mario Alexandru si Iarina Andreea ! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Alehian, Alice, multumim pentru povesti. Sunteti niste curajoase!

Amar, mai lasa serviciul, ca acusica vine bebe si te ia pe nepregatite.

Bee, cand iti descrii soacra, parca o descrii pe a mea! La fel pateam si eu cu Miruna. Cum o scapam din ochi, cum gaseam copilul legat fedelesh si transpirat tot de infofolit ce era. Dupa vreo doua ture de certuri monstruoase a cedat. Si cand ma gandesc ca azi pe la 5 aterizeaza socrelasi imi mai sta si o saptamana pe cap, ca deh, e randul ei sa ma ajute. Imi pare rau de problemele tale de sanatate. Ai grija, sa te refaci repede.

Sabina, nus' de la ce or fi colicii, ca zau mananc ca la carte. Mai ales dupa episodul cu diareea de saptamana trecuta. Adevarul e ca si la Miruna au inceput colicii la 2 saptamani si ne-au tinut vreo trei. Da colici nene, nu gluma! Si cu crescutul, la fel: si Mirunel mi-a luat cate un kilogram jumatate in primele doua luni. Ma uit acum la amandoi si imi dau seama ce mult seamana ca evolutie. Mai putin faptul ca Miruna era suuuper agitata si Vladutz e foarte cumintel si linistit.

Pinacolada, eu nici n-am mai luat Sab Simplex, ca mi s-a parut apa de ploaie la Miruna. Ii dau Debridat si Espumisan. Cat despre mucushori, bine ai venit ni club. Pune-i ser fiziologic sau apa de mare, lasa-l 20-30 minute si abia apoi aspira, sa aiba timp mucozitatile sa se inmoaie. Nu ai motiv sa nu-l scoti afara.

Bernix, pupam Degetica. Bravo!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Tomasa, Olnth de copii de 3 ori pe zi. Insa eu am avut voie si Vibrocil pentru ca aveam rinita severa si apoi sinuzita. Tot de 3 ori pe zi, si mai mult noaptea dc nu puteam dormi.

Pinacolada, Alex a fost ok la nceput, acum tot asa e smiorcaita si solicintanta. Insa de maine e la gradi. Mai are tendinte agresive cand plange BB.

Rox ,

Mergi la inceput

Mario Alexandru
Iarina Andreea

Rox ,

Mergi la inceput

Cecilia, al meu nu vrea suzeta, desi cateodata mi-as dori sa o ia si sa mai scap si eu de chiraieli. Nu cred ca suzeta ar avea vreo influenta asupra suptului. Problema e cu dezvatul, mai tarziu.

Annisia, asa cum spunea si Sabina, lapte de mama rau nu exista! Si daca doarme atat cat zici tu ca doarme crezi ca e flamand? Iti garantez eu ca nici un nou-nascut nu doarme cu burta goala! Incearca sa te limistesti si mai da-l naibii de cantar. Cantareste-l la o saptamana si atat. De rest liniste, rabdare si capul sus!

Devylla, aerul ii oboseste pe bebei. Eu il scot in fiecare zi afara o ora-o ora si jumatate. Nu ies cu el pe strada, in praf, dar il scot in curte si doarme binisor afara, cu tot cu colici.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Tomasa, ma bucur ca ti-a mai trecut raceala. Stiu ca e groaznic cu nasul infundat.

Cat despre proba suptului, ai maaare dreptate! Ma apucasera si pe mine pandaliile cu Miruna, dar m-am calmat repede. Deh, paranoia de mama prea grijulie...

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetili,eu aseara am fost la spital am avut hemoragie.Acum nu se stie de la ce mi-au facut control col inchis si lung bebe sus de tot,eco bebe ok asa ca nu stiu ce sa mai cred.In schimb m-au apucat dureri puternice de spate,ce sa inteleg se apropie momentul?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Va intreb si eu, am un san moale, dreptul, de azi noapte, lapte pare sa mai curga, dar nu stiu cat, bebe suge la el, in schimb cellalt este plin....nu stiu ce s-a intamplat,chiar ma ingrijoreaza,pana acum erau amnadoi sanii tari, vreau un sfat........va rogggggggggg.

La multi ani!!!!!!!! puiutilor care sarbatoresc azi prima luna de viata

Mario Alexandru

Iarina Andreea

Moldoveanca, probabil se apropie momentul, dar nu este obligatoriu, cate sapt mai ai????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput