Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI MARIO ALEXANDRU si IARINA ANDREEA!
Annisia, esti sigura ca merge bine cantarul? Poate ar trebui verificat. Pentru ca ai si tu dreptatea ta, a scazut cam mult in greutate (mai mult de jumate de kg). Eu una m-ash gandi ca nu merge cantarul sau ca nu l-ai cantarit mereu in aceleasi conditii.
SI eu am avut probleme cu gaza mea la recuperarea greutatii. Nascuta cu 3.400, la 2 saptamani avea 3.200. Dar ceva vreme dupa am realizat ca am infometat-o crunt vreo 4 zile. Saracuta abia dupa vreo 4 zile isi curatase intestinul de meconiu. .
Bernix, ma bucur ca micuta ta a luat in greutate. Stii ce se spune? Copiii cresc si cu somn! Asa ca somn cat de mult si papica pe masura ei si sa vezi ce creste!
Eu una cu somnul, prooost. LA orice ora ma culc, trezirea e pana in 8. Asta noapte la 3 mieuna si pisica socrilor care sta la noi 10 zile. . Ea n-avea nici o vina, oricum nu puteam dormi de stomac.
Noroc ca mai dorm ziua vreo ora (dar de obicei se nimereste sa sune telefonul fix atunci).
Bee 35+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Am intrat numai sa va rugam sa ne tineti un loc liber la nasteri pentru maine, 17. sept. avem programare la cezariana, o sa o cunoastem in sfarsit pe Maia. detalii va dau cand ma intorc din spital, deci pe sfarsitul saptamanii viitoare.

nastere usoare pt toate mamicile si bebei cuminti si mancaciosi

38+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Annisia, in primul rand fii convinsa ca laptele tau e excelent pentru Yannis! In al doilea rand cantarul, l-ai verificat daca este ok? L-ai cantarit pe Yannis cand ati ajuns acasa ca sa stii daca e la aceiasi greutate pe cantarul tau cum stii ca ati plecat de la spital? Stabileste o zi din saptamana cand il cantaresti. Inainte de baitza dupa cel dezbraci ar fi excelent, gol, nu mai stai sa te gandesti in ce era imbracat saptamana trecuta. Eu asa il cantaream pe Rares, inainte de baitza, gol si inainte de alaptat, de cele mai multe ori. Nu stiu ce fel de cantar ai, eu aveam un chicco care-mi arata alta greutate si la 2-3 cantariri in aceiasi seara, in functie de cum il asezam pe cantar. Proba suptului nu ti-o recomand, o sa te innebuneasca, mie mi-au facut-o la spital si dupa proba asta sugea doar 10 ml in a 4 zi. N-am mai facut-o si baiatu' a crescut bine :)
Uda pamepsii bine? Inseamna ca suge suficient, cat ii trebuie micutului. Ti se pare si tie ca a slabit sau doar cantarul "spune" asta? Nu intra in panica! Lasa greutatile de pana acum si incepe sa-l cantaresti saptamanal de acum incolo! Am avut si eu un moment pe la 2 luni si ceva cand era sa-l trec pe supliment, intr-o saptamana cand nu luase decat 50 g, dar m-au sustinut fetele pe forum si a fost bine. La Stefania clar nu cumpar nici un cantar! Tu esti putenica, ai incredere in voi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

'Neata!

Felicitari pentru Alice si Calin! Sa va traiasca Sasha sa va bucurati de el!

Pinacolada e tare frumusel Rares,sa va traiasca!

Dana 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ma bucur mult de vestile despre Degetica!
i-am zis lui bernix la telefon, degetica e nick-ul meu pe forumurile foto:)), de aia mi-e drag de tot de Ana Elena.

Sa stiti ca la prima sarcina mie mi-a zis dr asa :daca la 31 de sapt se intampla sa scada cantitatea de lichid si bb sa stagneze in greutate, la 31 de saptamani mi-o scotea.
De aia eu cred ca a fost ok cum a fost.

Annisia, cantarele astea sunt de toata jena.Eu faceam proba suptului la Sofia,si dupa supt imi arata cantarul MAI PUTIN decat inainte.

parerea mea: scoate-i suzeta de tot din program, si la caraiala da-i sa suga.Suzeta ii ofera poate un confort in plus, si nu da semne de foame?? nu stiu, zic si eu. La[pte Naspa nu se xista:)

ah, inca un sfat: ince[and cu terminarea sindrofiei de azi, gata, stai acasa cu bb si da-i pe toti afara.Agitatia nu ii facebine, chiardacatu esti vesela si binedispusa, trebuie o atmosfera mai monotona in casa, copiilor le place rutina.

cat despre Greutate...noi avem azi 10 zile.Si nu cred carecuperat greutatea de la nastere . Sofia o recuperase, ea stagnat in saptamana 3 , in rest a luat 200 grame pe sapt.Dar stagnand o sapt, per total au iesit in prima luna numai 630 fata de 830....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Petit Terraillon este cantarul meu. E electronic si are si memorie greutatea setata, iti calculeaza diferenta, poti sa scazi scutec sau alte chestii... Eu cred ca e un cantar foarte bun. Plus ca il vad pe bebe ca slabeste. S-a supt ca un topi-top... Desi e mancacios si zambaret rau... Problema e ca doarme enorm, cam cum o faceam eu cand eram insarcinata.... Mai stiti? Si nici laptaria nu mai bubuie... Am lapte, dar sanii sunt moi. Pipi face cam de 3-4 ori pe zi. Caca numai cu termometrul, din pacate... Ieri nu a facut neam, oricat am insistat...
Ma duc acum la pediatru sa vad ce solutie imi ofera. Nu vreau sa sufere bebe nicio secundica.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

wooow,avem deja bebei de o luna!!
la multi ani Mario Alexandru si Iarina Andreea!!!
si un pt mamici :)

Annisia, e posibil sa aiba un Icter mai pronuntat.In acest caz, trebuie sa-l scoli mai des sa suga.Si jos Suzeta!!!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabinuta nu are niciun fel de icter. E rozaliu si curat la moaca. Iar cu trezitul e jale. Azi de dimineata, pe la ora 4, am tras de el pana nu am mai putut ca sa se scoale sa pape. orice am incercat a fost in zadar... Nu stiu ce sa ii mai fac... Asa e foarte activ. Sa nu ii scoti sanul din gurita cand suge, ca e de rau... Numai cand e vorba de somn, am imbulinat-o...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Annisia, da tu manaci bine? nu-l mai stimula cu termometrul ca se invata intestinul lenes.
baga tu fructe si legume in meniu!!
Si domnu Gheo a avut cateva zile de dormit ca porcu, acu si-a revenit.Si eu am rezolvbat kk lui cu branza cu smantana, am mancat struguri(si sa vezi ce laptarie aveam dupa struguri hamburg!!), rosii, budinca de dovlecei.Am mancat si-o lingurita de miere.
oricum, pt linistea ta, mergi la pediatru, ca ei stiu mai bine.
pupam lenevosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries
Nanaaaa!!! unde esti draga? sper ca nu mi-ai luat-o inainte... Sa ne tii la curent cu starea ta... eu n-am nici un simptom... cred ca bebe meu s-a obisnuit prea bine in burtica si nu vrea sa iasa afara...

LA MULTI ANI MARIO ALEXANDRU!!
LA MULTI ANI IARINA ANDREEA!!

Rodica 40
AMR ??? zile

Sunt aici pe baricade. Eu am zis ca nu e cazul sa stati cu ochii pe mine, ca nu nasc inaintea voastra!
Se pare ca si lui bub ii place tare in burtika la mami ca nu are nici un gand sa iasa ca sa ne cunoasca!
Asa ca, il asteptam in continuare. Nu am deocamdata nici un simptom, parca nici nu as fi gravida. Doar pe el il simt din zori si pana-n seara cum face tumbe si asta ma linisteste ca stiu ca e ok.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput