Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Dana, ce bine ca ati fost la munte! Si noi am fi vrut sa dam o fuga dar nu prea ne mai permitem acum... In bucatarie stau de placere, dar cateodata exagerez si ma obosesc prea tare. Il chem pe sot sa ma ajute iar azi m-a ajutat putin si socrul
Crinuta, Azi am dat peste pozele din Cismigiu si Vlad l-a recunoscut pe Rayan si pe Bianca lui Kris si ma intreba "ma stii cand am fost noi in parc?"
Aaa, Vlad se chinuie sa-l spuna pe R si iese cam rarait. Lapte bea Milli si cand ramanem in pana bea Fulga sau Dorna. Cam 200 ml papa dimineata din castronel cu cereale. Iar ziua ii mai iau la cutiuta mica Fulga cu fructe, mananca zilnic telemea sau cascaval sau iaurt. Ma bucur ca ii plac fructele mult si manaca si legume crude. Doamne, ce bine e sa n-ai probleme cu mancarea! Un stres in minus!
Asta-seara am avut "spectacol": noi si bunicii stateam in sufragerie si Vlad ne canta "Melc cotobelc", "Un elefant se legana" si "Un motan cat un pisoi", dansa si apoi se inclina si zicea "multumesc, aplauze!" Ce ne-am distrat!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
crinuta spune:
Hehehe, si lui Rayan ii iese cam rarait. E haios.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
buna, fetelor,
woow, Bubu, da chiar cat gatesti pt iarna!! eu nu prea reusesc sa imi fac timp si as vrea. am facut doar compot de piersici pt Codrin la iarna si l-am bagat la camara. as mai vrea sa pun rosii la congelator insa nu ajung sa iau unele mai bune si acum cred ca au si cam disparut alea mai bune si mai ieftine. eu le spal si le bag la pungute asa intregi pe portii de mancarica/ciorba.
Amaya, draga, fiecare face cum vrea, eu am spus ceea ce a vazut un om de inside cum e sora mea acolo. oricum eu nu ii dadeam produse Danone nici pana acum 1 an si ceva cand s-a angajat sora mea la ei pt ca nu am absolut niciun pic de incredere in ceva cu termene atat de mari de garantie, pot sa minta ei oricat vor!... ca bani au sa o faca in atatea reclame, da-i incolo.
crinuta, ce nasol cu acele crize, tata avea asemanatoare si punea acolo sare mare incalzita si pusa intr-un ciorap. si ceva analgezice.
felicitari pt micutul vedeta!
noi azi mergem la gradi sa vedem pt prima data copiii -e prima zi oficiala cu copii - sa vedem cati s-au inscris, ce papa, poate il las o juma de ora cu ei sa-l urmaresc... sa vad care e treaba pe acolo. ma enerveaza ca nu le merge inca net-ul cica pt transmisia pe internet si sunt in lucrari.. intentionam sa il dam la 1 oct pt ca sapt viitoare am vrea la munte, abia asteptam - sper sa reusim.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt
crinuta spune:
Bubu, incearca sa il inregistrezi pe Vlad cand mai canta.
Si eu imi tot propun sa il filmez, deoarece sunt innebunita dupa vocisoara lui, si stiu ca cu timpul se va schimba, si cel mai bine e sa inregistrez fiecare etapa a vietii lui.
Mi-a promis sotul ca imi aduce mie camera de filmat, ca daca nu imi iau eu alta.
Asta imi aminteste de o faza in iunie, cand tot asa, ca si Vlad, Rayan ne-a cantat, urmand ca la sfarsit sa intrebe " acut? ( adica "v-a placut"?) si sa se aplaude singur.
Nu spunea nimic, erau cuvinte inventate de el, dar era asa de dulce cum canta, cum radea cand canta, incat imi venea sa il pap tot.
De asta iti spun, orice moment de genul acesta trebuie filmat, pastrat, inregistrat, deoarece sunt momente extraordinare, de care va veti bucura in timp.
Mi-am facut programare la stilistul Radu Serban. Am vorbit chiar cu el la telefon si a fost super dragut si amabil.
Astazi acem auditie cu Rayan, care nu prea stiu in ce va consta, dar, ma rog, sa speram ca va fi bine.
pupici
Crinuta si Rayan
lorellay spune:
Codrin ela cresa...azi prima zi....l-am lasat plangand..am stat pe afara juma de ora..si am fumat tzigara dupa tzigara ca sa nu plang si eu...
Am intrat si l-am vazut pe un gemuletz...nu mai plangea dar inca suspina...Am plecat la servici cu inima stransa...abea astept sa-l vad deseara..nu sunt instare sa leg nimic la servici....
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
crinuta spune:
quote:
Originally posted by lorellay
Codrin ela cresa...azi prima zi....l-am lasat plangand..am stat pe afara juma de ora..si am fumat tzigara dupa tzigara ca sa nu plang si eu...
Am intrat si l-am vazut pe un gemuletz...nu mai plangea dar inca suspina...Am plecat la servici cu inima stransa...abea astept sa-l vad deseara..nu sunt instare sa leg nimic la servici....
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Off, imi inchipui ce ai simtit. Sper sa fie mai bine de maine incolo, sa te poti linisti si tu.
Macar se poarta bine cu el?
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
Lorellay, ce ma bucur ca mai scrie si mamica tizului lu' fi-miu , eu mor dupa acest nume ales!! si sunt tare mandra de el!
acum ne zbatem sa gasim unul si pt fetita lui tati, cum ii zice el asteia mici.
micutzul de el, imi imaginez cum e... de luni, pe 1 oct vom incepe si noi la gradi cel mai probabil insa toata sapt asta voi tot face poteci cu el pe acolo sa vada cat mai mult copiii si atmosfera. sper sa fie ok! Doamne ajuta sa se adapteze cat mai rpd si mai usor!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt
lbelciug spune:
Buna fetele,
in sfarsit reusesc sa va scriu si eu un mesaj.
Noi, adica eu si copiii am fost un pic bolnaviori. Initial am crezut ca de la un lapte Zuzu avem probl cu digestia, dar doctorita a concluzionat ca a fost o viroza care m-a atins intai pe mine, apoi pe Matei si la urma pe Bogdanel. Eu mi-am revenit repede, insa Matei a avut vreo 3 zile de diaree iar Bogdanel voma tot lapticul pe care il manca. Slava Domnului insa, dupa tratament, suntem toti bine acum.
Vroiam sa va zic cateva vorbe si despre puii mei. Matei e un vorbaret fara pereche, as zice chiar ca e f avansat la capitolul asta. Proununta cuvintele f corect in proportie de 99%. Spune R foarte frumos si nu se incurca nici la cuvinte lungi gen "hidrocentrala". Intelege multe si repeta ce i se explica, intreaba, observa, face rationamente proprii din care rezulta f des explicatii si expresii haioase, in stil propriu. E un dulce si-mi lumineaza viata cu veselia lui!
Bogdanel e ingerasul meu - un copil cuminte, iubitor de afectivitate, cu ochisori mari si gene intoarse care ma topesc atunci cand ma privesc. Ma simt tare implinita, acum gust sentimentul de maternitate din plin (la Matei a fost cam chinuitor caci el plangea mult si nu dormea) si ma simt fericita la maxim. Am momente cand, asa cum zicea Bestutza (chiar, pe unde o fi de nu mai scrie?), simt ca ies din mine stelute din artificiile numite FERICIRE. Va doresc, voua, viitoare mamici de BB2 sa va bucurati de acelasi sentiment. Sunt muuult mai relaxata acum, cu Bogdanel. Ca sa intelegeti mai bine, duminica am iesit in parc toti 4 si de relaxati ce eram, am uitat sa luam caruciorul lui Bogdanel. Asta n-a fost insa o problema, m-am obisnuit sa-l tin mult in brate, ca si cum inca face parte din trupul meu. E frumos, e sublim, il iubesc la nebunie. Pe Matei de asemeni il iubesc mult, insa e altfel de iubire, mai matura parca.
Mai sunt fericita si pt ca ne-am hotarat sa ne cumparam un apartament intr-un complex rezidential nou. Sunt de-a dreptul incantata de perspective. Shobo, multumesc inca o data pt info teren, insa am ales alta varianta.
Am mai pus ceva poze in albumul cu poze de septembrie.
AlinaMaria, frumoase pozele de la nunta ta si botezul fetei si de asemeni peisajul mi s-a parut incantator.
Crinuta, sa ne spui si noua pls cum a decurs auditia cu Rayan.
Lorellay, curaj! O sa-i priasca la cresa, mai ales dpdv social, ai sa vezi!
Tomasa, nastere usoara! Foarte frumosi cerceii!
Bubu, Shobo, sarcina usoara!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
crinuta spune:
Ma pregatesc sa merg la auditie, desi mi-e rau, am vomitat la servici si am venit acasa.
Nu stiu ce se intampla cu mine.
Am promis totusi ca il duc azi, desi o puteam lasa si pe alta zi.
O iau pe mama cu mine, pentru a nu mi se face rau pe strada, chit ca e foarte aproape de noi, dar totusi, dupa patania de azi......
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Zi-mi si mie cat va costa apartamentul in complexul nou.
M-ar interesa si pe mine, dar cred ca e foarte costisitor.
Pune si tu poze noi cu Bogdanel.
Crinuta si Rayan