Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, da, acum se vad...sunt superbi...si eu stiu cum e sa fi bolnava inainte sa nasti (groznic, orbil), cu mai putin de 2 saptamani inainte de nasterea Cristinucai eu eram pe tratament cu Augmentin si nu puteam sa inghit nici apa...multa sanatate si ai grija de tine.

Crinuta, sti tu vorba aia "paza buna...."...sa dea Domnul sa nu fie asta si doar sa te fi tras curentul (zic si eu). Stiu doar ca pentru ea tratamentul a fost un chin, durerile s-au intensificat, lua o groaza de medicamete si unele o adormeau, altele ii provocau o stare de rau permanenta. Si n-ar fi fost atat de urat daca mergea la doctor de la inceput. Probabil ca si mama ar fi suspectat ceva mai serios daca avea vreo eruptie insa la ea a aparut o pata pe locul cel mai dureros abia tarziu, dupa dignosticarea corecta iar pata aceea i-a ramas ca amintire si inca mai are dureri surde pe acea zona, din cand in cand.
Iti doresc multa sanatate si sa treaca rapid fiindca ai un pui mic si frumos care te ia de noua si are nevoie de tine la full speed . Aaaa, si felicitari micului model...abia astept sa-l vad intr-o reclama la TV sau prin reviste fiindca este intradevar deosebit Rayan...mai ales cand rade.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci pentru sfaturi Amaya.
Am tot citit in seara asta, sa ma informez.
Acum mi-e mult mai bine, dar voi continua si maine cu tratamentul.
Eu totusi inclin sa cred ca este nevralgie, avand in vedere ca o tot fac de mica.
Probabil ca sunt predispusa la asa ceva, probabil ca este si genetica aceasta predispozitie, avand in vedere ca tatal meu facea des asemenea crize, si atunci stiu ca statea la caldura.
Bineinteles ca voi fi cu ochii in 4. Nici eu nu vreau sa se mai repete.
Probabil ca oboseala, stresul si-au spus cuvantul.
Stau sa ma gandesc ce face stresul din om, si cum ajungem sa nu mai avem grija de noi, fiind mereu contra timp.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , in primul rand multumim de anticiparile voastre in privinta voastra , a fost intradevar un peisaj superb , efectiv acolo stau si eu si ai mei , e frumos .
Crinuta abia acum am inteles ce ai tu , asa ceva are si sotul meu , crize din astea , le are de copil si se pare ca inca le mai are , dar rar . Este in familie si sora lui le are insa un pic altfel .
Sotul meu i-a bromazepan , si in scurt timp insi revine , daca il i-a la timp e o.k. daca intarzie e mai greu de trecut .
Mandy mananca de vaca cam demult insa ii pun zahar in el ca sa ii placa sa fie dulce .
Ma duc sa fac o cafea , o zi buna .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Merci Alina. Deci e aceeasi chestie ca la mine. La mine functioneaza perfect vit. B1, dar doar daca e luata imediat.
Am mai avut o tentativa, tot la servici, si atunci l-am trimis repede pe portar sa imi ia B1, insa nu a gasit sub forma de pastile, deoarece nu se mai fabrica, si pana la urma am gasit la mine niste resturi de B1, dar erau inca bune si mi-au stopat criza.
Acum ma simt chiar bine, am dormit bine azi noapte, m-am putut intoarce fara nici o problema, durere si sper sa ma tina.
Pana ieri nu am crezut ca caldura este importanta, dar acum citind peste tot am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma feresc de frig in aceste crize.

Am vrut sa va mai spun ca rana lui Rayan s-a inchis de vreo 2 saptamani, se vede semn, dar macar e inchisa.Bine ca nu l-am dus la doctor ca l-ar fi cusut cu siguranta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, multumesc frumos pt. urarile de sanatate. Nu stiam ca si tu ai fost atat de racita inainte de nastere. Ce sa zic, un final de sarcina apoteotic...ma simt oribil, nu pot respira deloc. Macar zic merci ca n-am facut febra, dar in rest...
Crinuta, de pe la 2 ani si jumatatea nu a mai pus gura pe lapte dulce si n-am insistat fiindca am impresia ca nu-i face prea bine. El are scaune cam moi, mereu a avut asa si de cand a renuntat la lapte parca e ceva mai bine. In rest papa lactate, slava Domnului. Ii place mult untul, si branza telemea, mai papa si iaurturi, dar astea nu zilnic. Mi-as dori sa fie altfel dar....poate isi revine cand se naste asta mica si o va vedea pe ea cu laptic.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi am inceput gradinita si dupa 2 zile a racit Antim, iar de la el au luat si ceilalti, inclusiv Stefan. si eu ma simt rau, dar cu Stefan e greu de tot. se trezeste noptile si urla, cred ca il doare in gat, ca inghite cu dificultate.
Crinuta, pana sa raspund eu se pare ca esti mai bine. felicitari pt micul fotomodel
Alina Maria, v-am admirat si eu pozele de la nunta si botez
Tomasa, multa sanatate
imi pare rau daca am sarit pe cineva, dar ati scris cam mult de cand n-am mai fost eu pe aici, si am inceput sa uit

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Merci Adita, dar inca nu e fotomodel, nici nu stiu daca va fi vreodata.
Nici nu stiu exact care sunt etapele de parcurs. Banuiesc ca va intra intr-o baza de date, la care vor avea acces mai multe firme, si abia atunci vor fi sau nu oferte, asa cred, dar pana nu voi discuta la firma respectiva, nu stiu.

Imi pare rau ca sunteti raciti. Sper sa va treaca repede.

Tomasa, si tie sa iti treaca repede raceala.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, ce de bolnaviori!
Tomasa, fa-te repede bine sa fii in forma! Cercelusii sunt superbi!
Adita, sanatate la piticoti si tie!
Crinuta, sper sa-ti treaca durerile si sa nu fie nimic grav!
Alina, si eu v-am admirat pozele!
Monalac, sanatate lui Cris si tie si bafta la bb2!

Eu sunt rupta de picioare, azi am stat numai prin bucatarie...am facut gogosari cu sos si am pus varza rosie la borcane, o bunatate! Dar cam obositor...bine ca am prins 2 ore de somn la pranz ca altfel nu rezistam!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Bubu, mi-au trecut, azi n-am avut absolut nimic.
Merci ca te gandesti la mine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Sanatate multa si de la noi bolnaviorilor. Monalac de la ce faci crizele?

Bubu, ma uimesti cate treburi faci. Si eu ma agit sa pregatesc multe "in casa", dar la capitolul muraturi chem ajutoare.

Crinuta, deci banuiai despre ce e vorba. Off, stressul asta! Eu tocmai ce-am aflat despre nasul nostru ca a facut psoriazis, tot datorita stressului .

Noi am fost pe munte si ne-am distrat pe cinste.
Ruxi a scapat de pete si ma omoara s-o duc la gradi acu`, ca o primeste, doar nu mai are pete... Ea nu mai bea demult lapte praf, ci din acela la punga, Oke sau de tara.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput