Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, vezi aici: http://www.primavara-rezidential.ro/

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, ti-a mai fost rau?
Shobo, apropo de iaurturi cu termen mare de garantie: am lasat din greseala niste iaurt monor pe masa. a doua zi arata la fel de bine, asa ca l-am mai lasat, sa vad ce se intampla. azi e a treia zi si tot nu s-a stricat. ce-or baga nene in el sa stea atat afara si sa nu se strice? altadata nu mai iau
si eu ma apucasem de zacusca, de pus vinete la congelator si gogosari la otet, dar acum cu asta mic bolnav si plangacios, care acum vrea numai la mine in brate, mi-e sa nu se strice ce-am cumparat pana apuc eu sa le fac

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Adita, mi-a fost foarte rau azi.
De aseara m-au luat frisoane, ma durea realmente carnea, toata noaptea mi-a fost atat frig cat si cald in acelasi timp, iar azi dimineata am avut greturi.
Dupa ce am mancat la servici mi-a fost atat de rau incat am vomitat, dupa care am plecat urgent acasa.
Acasa mi-a dat mama niste picaturi speciale ( de la sot) care m-au ajutat sa ma pun cat de cat pe picioare pentru a merge cu Rayan acolo.
Acum sunt so, so, in sensul ca nu ma lasa durerea de cap, ma simt slabita, dar macasr starea de rau, greata s-a diminuat considerabil.

Merci pentru link Liviana. Pare foarte interesant.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, tu mai ai apendicele??

Liviana, imi pare rau ca ati fost bolnaviori!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Da, il mai am, de ce? Nu am dureri in partea dreapta. Banuiesti ceva de genul asta?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

adita, nu stiu, eu cumpar doar Fagaras si uneori smantana de la Monor, am un magazin langa mine cu produse BN la preturi f bune. dar ai avut curaj sa gusti din el si dupa 2 zile afara? ..
oricum ideea e ca se fac numai cu "rahaturi" in ele pe piata noastra, din pacate.. macar sa le gasim pe cele cu mai putin "rahat"

crinuta, nashpa cu starea. acum parca imi curge si mie nasul, sper sa nu fac si eu vreo raceala.

duminica plecam la munte - la Lepsa in VN, langa rezervatia naturala. abia astept!!

tomasa, nastere cat mai usoara!!

Liviana, multumesc tare mult! ce frumos ai scris de iubirea cu bb2, abia astept

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

din propria experinta, da niste stari din astea care pot fi confundate usor cu crize de bila sau indigestii urite, si nu iti dai seama ca e de la el pt ca nu doare. eu asa faceam mereu inainte sa ma opereze si ma tratam de bila.

Rebe e bolnavioara, o sa o tin acasa cel putin saptamina asta, e racita, muci purulenti, stomatita...off....toata noaptea a plins ca o doare urechea, din fericire nu are otita, ca tare m-am speriat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Liviana, ce frumos ai descris trairile tale. Asa spun si alte mamici cu mai multi copilasi. Eu acuma trec printr-o faza de indoiala, ma gandesc ca poate daca as mai face un copil nu l-as iubi la fel, sau poate l-as iubi mai mult si mi-e teama ca relatia cu Sergiu nu va mai fi la fel, ca s-ar simti neglijat, ca va trebui sa ma imparta cu altcineva. Deocamdata am senzatia ca copilul meu inseamna el si atat. Mamicile cu 2 sau mai multi bebei, sau cele gravidute, voi nu ati simtit asa? Stiu ca dupa ce nasti se clarifica totul si nu-ti mai pasa de aceste probleme, dar pana la decizia asta cum ati simtit?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, sanatate lui Reb! Stiu cat de neplacut e sa ai puiul bolnav. Matei cam tuseste si are si ceva muci. Azi noapte a dormit f rau... Cred ca a luat ceva de la cresa...
Crinuta, cum a fost la auditie? Sanatate multa!
Coraly si eu aveam indoilile astea pana sa apara Bogdanel, insa dupa nastere lucrurile s-a schimbat radical. Acum sufar tare mult daca Matei il loveste (neintentionat bineinteles) si desi incerc sa nu-l cert pe M ma doare sufletul pt suferinta lui B...
Apropo de iaurt, nici noi nu mancam Danone, dar sincer mi se par ca si alte iaurturi se asemana la gust cu Danone, deci probabil au aceleasi ingrediente. Pana la urma cred ca cel mai natural ramane laptele batut.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Azi am stat acasa, am dormit mult.
Sotul spune ca nu poate fi apendicita, dar eu voi face totusi niste analize, sa elimin orice posibilitate.
Eu stiam totusi ca atunci cand te apesti in partea dreapta, trebuie sa doara.
Sa inteleg ca pe tine nu te-a durut nimic? Probabil ca ai fost un caz atipic.
Mama a avut dureri mari la palpare.
Eu m-am tot apasat si nu ma doare nimic. Bine, asta nu inseamna ca nu voi face analize. Le fac maine sau poimaine, sa stau eu linistita.

Liviana, a fost foarte bine la firma.
Cat am discutat eu cu seful, l-a verificat o psiholoaga, sa vada cat de dezinvolt si natural este la varsta lui, ca de altceva nu se poate pune problema inca, ma refer la alte talente.
L-au placut, a fost foarte dezinvolt, asa cum stiam, si mi-a spus ca e o combinatie foarte reusita intre mine si sotul meu.
Ramane sa semnez contractul, sa facem sedinta foto cu un fotograf profesionist ( aia costa ceva, dar nu e mult si costa pentru 1 an intreg)si apoi vom vedea.
Mie mi-au facut o impresie foarte buna. Ei au distribuit copii in filme, atat romanesti cat si in afara, si lucreaza la un nivel foarte inalt.
Cam atat pentru acum. Abia astept sedinta foto.

Una peste alta Rayan are mucisori si este marait. Nu ma lasa sa ii pun noaptea picaturi, sa il ajut. N-am mai pomenit asa ceva. Prefera sa se chinuie, sa nu respire, decat sa ii pun eu picaturi.
Ziua ii mai pun apa de mare, dar alea nu desfunda nasul. Pe acelea i le pun doar pentru a fluidiza secretiile, urmand ca apoi sa isi sufle el nasul, dar noaptea refuza orice ajutor, si nu ma lasa nici pe mine sa dorm.
Acum doarme, dar cand seva trezi il iau la curatat nasul, chit ca il tine mama, ca nu se mai poate.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput