Cate buchete de flori in prima zi de gradi ???
Raspunsuri - Pagina 4
claujro spune:
Si Matei a fost cu tatal lui dimineata ( eu nu am putut sa merg cu ei)si au mers fara flori.
E la grupa mijlocie A.
Balbina, Gaby, m-am uitat dupa voi astazi la 13 dar nu am recunoscut pe nimeni...nici o burtica sau mamica.
Eforie-august
liliac1 spune:
Noi suntem la grupa mijlocie, deja. Si pentru ca toata lumea vine cu flori in aceasta prima zi, noi am schimbat un pic ritualul. Avem 3 educatoare, asa ca am luat 3 cutii de bomboane, cate una pentru fiecare.
Apoi, tot la clasa, avem 2 ingrijitoare, si cum copila mea inca nu catadicseste sa-si duca singura mancarea la gura
a trebuit sa iau si pt ele cate-o ciocolata.
Pentru restul personalului, deocamdata, nimic...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Balbina spune:
Claudia, n-am fost la unu, ci pe la trei. Educatoarea mi-a deschis larg usa grupei, sa vad dovada ca fiu-meu (dar si ceilalti copii) se simteau minunat: dormeau cu totii de rupeau.
N-avea nici un rost sa stau, asa ca m-am intors acasa. Ma mai duc la patru jumate.
Tu vrei sa-l lasi pe Matei mereu la program scurt sau doar in primele zile?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
ingridnen spune:
Am luat trei cutii de bomboane: pentru cele 2 educatoare si pentru asistenta. De ingrjitoare voi "avea grija" maine, azi era un haos acolo...
Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni
Nicoleta spune:
Eu am luat 4 ghivece de flori: niste flori micute si albe, nu foarte scumpe, de la Metro. Si am dat celor 2 educatoare, asistentei, urmand ca Stefan sa dea ghiveciul ingrijitoarei cand va veni pe la grupa :). Sper sa nu le fi jignit gestul meu. Florile in ghiveci rezista mai mult, poate ca Stefan le va vedea prin grupa si isi va aminti de gestul lui, asa il va simti mai apreciat.
Nicoleta
PS Stefan merge la o gradi de stat. Daca mergea la particulara... nu stiu cum as fi facut.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Claudia, n-am fost la unu, ci pe la trei. Educatoarea mi-a deschis larg usa grupei, sa vad dovada ca fiu-meu (dar si ceilalti copii) se simteau minunat: dormeau cu totii de rupeau.N-avea nici un rost sa stau, asa ca m-am intors acasa. Ma mai duc la patru jumate.
Tu vrei sa-l lasi pe Matei mereu la program scurt sau doar in primele zile?
------------------
Numai bine,
Natalia si VladSa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.Poze
Lucrusoare pentru bb2
Eu intentionam sa-l las doar pana la 13 pentru ca are cine sta cu el acasa dar m-a intrebat el de ce nu are pijama ca ar fi vrut sa doarma acolo...Asa ca nu stiu, maine daca va vrea ii pun si pijamaua in ghiozdanel.
Eforie-august
anya spune:
Cat timp copilul meu a fost la gradinita particulara - nu am dus nimic!!! Si nu pt ca as fi fost nemultumita, dar era pe bani "grei"
. Dupa ce l-am mutat la stat, n-am dat nimic pana la craciun, cand s-a strans din partea grupei si le-a dat "Mosu" cadou. Dupa Anul nou, am fost trimisa cu copilul la psiholog ca cica are probleme. Psihologul mi-a zis ca nu copilul are probleme ci Directoarea (care a avut ideea asta). Am "cotizat" la directoare si subit n-au mai fost probleme. Oricum, am avut si confirmarea educatoarei ca nu copilul ar fi "problema". Nu aveam cum sa fac vre-o sesizare pt ca nu se ceruse direct. Educatoarele-ok, gradinita -ok, nu-mi venea sa mut copilul..timpul a rezolvat totul - acum e o directoare noua iar cea veche e educatoare. Sper sa nu aiba si directoarea cea noua "idei".
ela03 spune:
Am revenit...Ca mamica i-am dat baiatului meu un buchet de trandafiri sa-l ofere educatoarei, dar nu azi, ci in 3 septembrie cand am inceput noi gradinita.
Ca educatoare, am acceptat florile dar am refuzat cadourile... sunt parinti noi de grupa mica, cum ii invat asa ii am
.
Am gasit pe masa o cutie de ciocolata pe care am impartit-o copiilor plangaciosi. Ce m-a uimit a fost faptul ca tocmai o cunostinta de-a mea a venit cu o plasuta... s-a intors cu ea inapoi. Dupa o alta mama a trebuit sa fug pe strada cu pachetul (cred c-am fost de-a dreptul caraghioasa)... am convins-o sa-l ia inapoi, asigurand-o ca oricum ma voi purta cu toata grija cu copilul ei. Pe alta am redirectionat-o cu pachetul catre una din ingrijitoare, pe alta catre bucatarie... o cutie cu ciocolata e pastrata pentru plangaciosii de maine.
Ce spuneti, fetelor, voi reusi sa schimb lumea? Sau voi fi luata drept nebuna si ma va schimba lumea pe mine? Nu stiu daca era frumos sa refuz si florile... din care o parte am lasat-o in vaza grupei.
In drum spre casa m-am simtit foarte usoara si cu constiinta curata. Pot privi in ochi orice mama care vine sa stea de vorba cu mine. Ma simt extraordinar de bine, mai bine decat daca as fi primit 5-6 cadouri intr-o zi...
Balbina spune:
Ela, nu vrei sa te transferi la Bucuresti? ![]()
Tot respectul pentru tine! 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2