Cate buchete de flori in prima zi de gradi ???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by ela03

Nu stii tu cate "ghionturi" incasez pentru respectul asta...

Sint convinsa. Consecventa insa e totul, pentru asta admir oamenii, cind sint consecventi in atitudini si pareri.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

fetelor, razvan are 5 ni si 4 luni, si il las la program lung...merg pe la 16 ,30 sa-l iau, de azi...si nu pentru ca vreau eu, ieri m-am dus la 4 si am fost apostrofata de copil, mami vino ami tarziu, ca nu am timp afara sa ma joc cu noii prieteni!!!!si nu mai ma duce si sta cu mine, ma duci si ma lasi singur...e incantat si ca si la voi, ed a tinut sa-mi spuna ca ce nu face acasa, face acolo

bafta!, poate ne si vedem intr-o zi si iesim in parc!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Sa stiti ca sunt din ce in ce mai multe educatoare, invatatoare, profesoare... care nu se uita la atentii.
Eu mi-am dus fetita ieri ca toata lumea prima zi de grupa mijlocie. Ca o cascata zapacita in graba plecarii de acasa am uitat buchetul de flori imens pregatit in balcon in apa pentru domnisoara educatoare de dimineata. Pe drum vazand mamici si copii cu flori in brate normal ca m-am batut peste frunte suparata ca am uitat florile, avizul epidemiologic si buletinul coproparazitologic. La filtru la asistenta am fost intampinati cu bucuria revederii, era si putina coada si confuzie ca unii copii mai fusesera si saptamanile trecute la gradi asa ca nu ne-a cerut nici o hartie dar nici nu s-a uitat cineva urat ca nu am dus flori.
La grupa dupa ce ne-am schimbat am intrat in clasa unde domnizoara era cu bratele pline de... copii, de flori nu mai era loc si nici atentie. A luat-o pe Ilinca mea in brate si atata s-au pupat si strans si bucurat de revedere ca nu am mai avut parte de pupicul de ramas bun.
A doua zi am dus si florile ca tot erau cumparate iar saptamana viitoare ii iau si celeilalte dducatoare unul exact la fel ca asa e corect.
Acum sincera sa fiu, mie imi plac mult florile si mi-ar placea sa primesc multe dar consider ca obiceiul asta e o mare risipa pentru ca majoritatea celor care prin natura meseriei primesc multe flori, sunt deja satule de atata verdeata si nu au ce face cu atatea buchete in acelasi timp. Daca ar primi cate unul, doua pe saptamana poate ar fi altceva. Stiu ca ele nu au nevoie de florile noastre si noua ne-ar prinde bine o economie, dar ce sa faci cand toata lumea duce, cum sa te duci fara? Trebuie facut ceva pentru schimbarea mentalitatii si asta e foarte greu chiar imposibil.
Asa ca ne conformam si mergem in continuare cum ne duce curentul...

Ela03, bravo! Nu te lasa afectata de comentariile colegelor, esti mai presus de meschinatatea lor. E mai important sa te simti bine in pielea ta si cu constiinta curata decat sa te bucuri de niste cadouashe pe care si le poate cumpara si singura fiecare fara sa simta o gaura in buget... Si apoi nu te simti obligata fata de mamicile alea? Si nu trebuie "sa faci frumos" in fata lor?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sincer,nu inteleg acest ritual de care nu zic sa se lepede cei mai multi din noi...Pt ce sa duci flori? Nu am inteles.....Nimic,e datoria lor sa fie acolo,sunt platite pt asta si gata...auzi acolo...flori!
Aici daca m-as duce cu zeci de buchete la fiecare m-ar trece de nebuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Azi mi-a mai venit o mama cu un pachet... eram atat de obosita, incat se pare ca nu mi-am mai gasit cuvintele potrivite ca s-o fac sa si-l ia inapoi... a fugit si l-a lasat acolo. I l-am agatat in dulapiorul unde scrie numele copilului. Sper ca a ajuns inapoi la ea.
Si sper sa inceteze odata... nu vreau sa fiu pusa zile la rand in asemenea situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Ela,am citit din urma postarile tale...felicitari,draga mea...oameni ca tine ne da sperante!!!
E greu sa stergi din minte ceea ce ai facut o viata,dar nu imposibil...daca multe ar face ca tine si multe nu ar duce atentii ca mine...atunci nu ar fi asa de greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

fetelor, dar ce faceti daca ati avea o verisoara ca a mea: e invatatoare si refuza orice cadou dar florile nu!
mi-a spus ca adora florile si le-a spus si copiilor iar acum primeste mai des si nu le refuza...pur si simplu vrea flori:)))
cand nu are si le cumpara singura, ca de, o chema Florentina!!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Fiecare cu slabiciunile lui... daca asta nu-i influenteaza comportamentul fata de copii, o iertam...

Mergi la inceput

Chiar m-am gandit zilele astea... cred ca totusi nici florile n-ar fi trebuit sa le accept. Imi pare rau ca le-am acceptat. O s-ajung sa patesc si eu ca Florentina, crede lumea ca am pretentii sa primesc flori.
Mai ales ca o parte le las prin gradinita...
Aoleo, ce ma fac cu 8 martie? Cum le spun oamenilor sa nu se cheltuie? Iaca, in loc de salata asortata de flori, ar putea sa-si duca la o cofetarie copiii,asa, in cinstea mea, sa se bucure si ei... Chiar nu stiu cum sa le spun, nu vreau nici sa ma dau in spectacol pe-acolo... fac eu cumva...
Danad, ai dreptate cu "facutul frumos"... ideea e ca unele se infurie cand aud ca le-ai certat putin copilul, si atunci isi amintesc de banii cheltuiti pe cadouri... si e pacat, zau, sa se creada ca ai procedat asa pt ca nu ai capatat destul...

Mergi la inceput