Cate buchete de flori in prima zi de gradi ???

Cate buchete de flori in prima zi de gradi ??? | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Aceasta este intrebarea care ma framanta.
Nu stiu cate buchete de flori sa cumpar....la grupa lui sunt 2 educatoare, mai e directoarea si in rest ?? Mai e cineva ? Ingrijitoare sau alte persoane implicate pe acolo ???

Please help !

www.andreialmeu.piczo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ar mai fi doua ingrijitoare - una dimineata si una dupa amiaza. Succes!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Doua educatoare 1 dimineata/1 seara
Doua ingrijitoare 1 dimineata/1 seara
O directoare
O asistenta medicala

Asta pt prima zi, ca dupa... mai adaugam:

o profesoara de germana
o profesoara de engleza
o profesoara de muzica
sau ce optionale faceti la gradi.

Si nu am ajuns inca sa dau la d-na administratoare, d-nele de la bucatarie si D-zeu mai stie cui Dar nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Aolue, Anya.....tu ma sperii.....pai cum naiba sa dai atatea buchete de flori ??? Daca iau atatea buchete iti dai seama cum as arata ??? Floraria ambulanta...nici copilul n-ar mai putea sa se prinda de mana mea ....

Concluzia la acest moment: 6 buchete (am inclus-o si pe dna asistenta).

Stau si ma gandesc (s-ar putea sa gandesc prost :-(() daca la doamnele ingrijitoare n-ar fi mai util sa duc altceva decat flori...ceva mai ieftin si mai util....ciocolata...ceva..

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Imagineaza-ti cum ar arata educatoarea daca ar iesi pe poarta cu 20-30 de buchete de flori in brate...asta-i tare... apoi imginati-v-o pe biata directoare cu 30 de buchete ori cate grupe sunt in gradi
Scuzati-ma, nu m-am putut abtine sa nu intervin.
Daca va ajuta cu ceva... eu intotdeauna le dau celorlalte colege (asistenta, bucatarese etc.) din florile mele, din partea grupei... de 8 martie le-am dat si profesoarelor de la optionale, tot din partea grupei...
Nu va cheltuiti banii degeaba... cel mai mult conteaza sa fiti niste mamici bune pentru copiii vostri, sa colaborati cu educatoarea pe viitor... o sa vedeti ce cheltuieli va asteapta cu un copil (fonduri, rechizite, cursuri, spectacole, vizite...). Eu zic ca si cate-un fir frumos de trandafir poate fi de-ajuns, daca chiar vreti sa oferiti flori.

Mergi la inceput

Inca ceva: nu m-am obosit niciodata sa retin daca si ce flori mi-a adus fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sfat: nu duceti flori in prima zi de gradi! Poate dupa o saptamana, sa se ofileasca cele duse de restul lumii.
La ingrijitoare nu am dus decat de 1 martie 1 buchetel de ghiocei. In rest - cafea de 8 martie, ceva bani la sfarsitul anului din partea grupei- asta asa, de multumire, nu ca "spaga".
Pt doamnele de "optionale" tot din partea grupei de craciun/8 martie/sf de an cate ceva (obiect, nu bani).

Si nu are rost sa te duci cu toate buchetele de dimineata pt ca 1 educatoare si 1 ingrijitoare sunt de dupamiaza, asa ca daca vrei, le duci flori cand iei copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Io n-am dus flori la gradi. E rau?

Mergi la inceput

Si nu ti-au dat doamnele educatoare buline negre?! (glumeam). Nu e rau deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika30 spune:

cred totusi ca trebuie sa le dati o 'atentie'doamnelor care se ocupa de copilul dvs la gradi,ca sa il bage in seama cat de cat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Io n-am dus flori la gradi. E rau?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Chiar deloc. E bun ca exemplu:-)

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian