Cate buchete de flori in prima zi de gradi ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ela te rog nu ma intelege gresit... N-am nimic cu ideea de a darui un buchet de flori unei persoane care are grija de copilul tau. Mancarea o duc de-acasa pt ca mamzel e alergica la diverse si am stabilit de comun acord cu personalul gradinitei ca eu ii duc ce are voie sa pape si ei ii dau ce ii duc eu, si cand gatesc ceva ce poate si ea manca, ii pun si ei in fata. Eu sunt incantata ca de cand e irina in gradinita aia au inceput sa gateasca si vita nu doar pui. Dar deja suntem offtopic. Gandul meu n-a fost sa te fac sa te simti aiurea. Scuze daca asta s-a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
am aterizat si eu pe aici!
parerea mea este sa nu va bateti capul cu aceasta problema, insa ganditi-va bine cine isi bate capul cu educatia copiilor vostri. educatoarele!!! nu directoarea (care poate nici nu are grupa-cunoscatorii stiu despre ce vorbesc), nici asistenta, nici o alta ingrijitoare, sau ce ati mai adaugat voi la lista de inspaimantat proaspetele mamici de pici de gradi!!!!am dreptate? ganditi-va bine inainte sa dati cu banii, flori, sau cadouri in toate partile, cand nu este cazul!!!

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Io n-am dus flori la gradi. E rau?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Nici eu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Eu as prefera in locul florilor ( si vorbesc foarte sincer) intelegere si receptivitate din partea parintilor , sa observ dorinta de a colabora cu gradinita si de a intelege problemele gradinitei ( pe care domnii din minister nu le usureaza de fel), intelegerea si aprecierea parintilor pentru munca educatoarei ( care este mai pretioasa atunci cand este aratata prin vorbe si fapte , si nu prin flori care la inceput de an scolar au niste preturi ......de iti usuca buzunarele de -ar fi sa iei pt tot personalul ) .Si educatoarele sunt fiinte umane , nu fiinte diabolice cum le prezinta unii pe aici ( mai ales ca si-au ales meseria asta unde e nevoie de si mai multe sentimente decat in cea de birou, de exemplu ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ).Si , ca orice fiinta umana , are si zile mai bune si zile mai proaste dar incearca sa mai puna zilnic o noua petala in buchetul de cunostintelor al copiilor vostri considerandu-i de multe ori ca pe copii ei .Si parintii trebuie sa arate intelegere si dorinta de colaborare ..si asta face mai mult decat 10 buchete de flori .Nu pot nega , din pacate , ca exista si "uscaciuni" in aceasta padure a invatamantului . Numai bine !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

offffffffff vad ca persista vechea mentalitate ca educatoarele se ocupa de copil doar daca le duci atentii
FALS!
mie nu mi se pare normal sa primesc flori in prima zi de gradinita..e un fel de spaga :( ,ma simt jignita :(
nu mai dati banii pe flori , sunt scumpe si in 2-3 zile ajung la gunoi .
mai bine cumparati-le copiilor ceva
educatoarele nu gandesc asa..nu sunt pur si simplu functionari ai statului, ci persoane care iubesc copiii.
daca vreti neaparat sa mergeti cu ceva, cumparati o ciocolata sau o simpla floare, daruita de catre copil...totusi raman la ideea sa daruiti aceste lucruri ca multumire pt cum evolueaza copilul si pt efortul depus de educatoare,daca simtiti nevoia ..asadar nu in prima zi:D
oricum nu tinem minte de la cine ce am primit.
in niciun caz nu tratam copiii in functie de parinti ! e obligatia noastra profesionala si umana sa tratam copiii in mod egal, sa ii iubim si sa avem grija de ei la fel de mult.
am o meserie f grea si platita f prost ..dar este una dintre cele mai frumoase meserii din lume si nu am nevoie de atentii materiale sa imi fac treaba..si va asigur ca majoritatea educatoarelor gandesc asa.

MULT SUCCES MAINE MAI ALES PT PITICII DE GRUPA MICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna
am fost la gradi, 87, la ora opt era coada, sunt 200 de copii, iar majoritatea aveau flori, Din pacate, multi erau si cu alte cadouri, mai multi din cei vechi, care cunosteau educatoarele....e trist, dar adevarat. Dar frica, panica, vechile obiceiuri nu ne dau pace. Si noi am dus ceva, o floare in vas, si dna ed a spus ca va avea grija de ea, o va tine la gradi, nu avea nici una in clasa, s-a bucurat cu adevarat pt ea.

Eu stiam gradinita, acum se mansardeaza,arata f f bine, dar mi s-a parut saraca la materiale, nu aveau apa, trebuie adusa de acasa...Aceste lucruri vreau sa le aflu in primele zile, poate maine, sau poate se va face o "sedinta", vreau sa le iau dozator in clasa, vreau sa-i vad ca au cu ce se juca, nu prea avea doamna ce sa le scoata azi dimineata...vreau sa vad cati vor cotiza si pentru astea, nu numai pentru cadouri, sa facem si copilului nostru un cadou!

cu stima,

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gaby, si noi am stat la coada de pe la 8. N-ai remarcat o burtoasa pe acolo? Nici n-am avut timp sa ma uit in grupa dupa ce jucarii sau materiale au, banuiesc ca detaliile astea se vor discuta la prima sedinta cu parintii. Am plecat cu inima impacata de acolo, pentru ca piticul meu a intrat fara frica in grupa si se pare ca ii placea. Sa vedem ce va zice miine dimineata, daca va vrea sa mai mergem.

On topic: noi am fost fara flori si cadouri.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

mai nu te-am zarit
deci voi erati aia fara nimik?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Gaby

mai nu te-am zarit
deci voi erati aia fara nimik?!

Ihi. De ce, ne-au luat la ochi deja?

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Noi am "sensibilizat" tot ce misca pe acolo ,dar tare mi-e teama ca in haosul ala,au uitat in urmatoarea secunda care-i al meu.

Mergi la inceput