MAMICI DE ITALIA (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Am pus poza cu oferta in album,cand se aproba,o pueti vedea.

Raluca + bb

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20750;11/st/20080314/dt/6/k/74e8/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aha ... am inteles.

Si albumul unde-i??? Ca eu nu-l vad pe nicaieri ...

Ce-i aia arnica?? Cum ii zice in italiana? Am intrebat ieri la farmacie de o crema, un gel pt. picioare, da' nu a vrut sa-mi dea fara recomandarea medicului ... deci astept pana luni ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

ralu - vezi ca de la tickerul tau s-a labartat pagina .. ca sa il ascunzi tre' sa scrii [ url="http ... adica adresa tickerului" ]ce vrei tu sa apara scris[/url] . Fara pauze intre [ si ] ... le-am last eu ca sa iti apara formula ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Aha ... am inteles.
Ce-i aia arnica?? Cum ii zice in italiana? Am intrebat ieri la farmacie de o crema, un gel pt. picioare, da' nu a vrut sa-mi dea fara recomandarea medicului ... deci astept pana luni ...

Petronela
bb Silvia

Arnica (arnica montana)

Altri nomi dell'arnica: Battonica, piantagine delle Alpi, stranudela, tabacco dei Vosgi, tabach de montagna

http://www.altavaltrebbia.net/piante/arnica.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

acum va zic din experientele mele.. si sfaturile celor de la odisee.
Pentru umflaturile picioarelor se bea ceai de cozi de cirese sau se sta cu picioarele mai in sus adica intinse in pat cu vreo 2 3 perne sub picioare...asa nu se vor mai umfla asa rau.

Cristina despre inducere cu oxitocina treaba sta asa.Pentru mine este o dilema cum poate sa zica cineva ca durerile sunt mai mari cu oxitocina cand durerile nu sunt la fel de la o femeie la alta,indiferent daca sunt cu oxitocina sau nu.Eu iti zic sincer ca dupa ce mi.a pus oxitocina nu am mai simtit nimic dar poate eu sunt un caz mai special.Plus ca daca ai si epidurala.. nu inteleg de ce iti faic griji:) totul decurge muuuuuuuuult mai rapid cu oxitocina si sincer eu una intre lung si dureros prefer putin mai dureros dar mult mai scurt!si cu epidurala asta cred ca e boierie curata in travaliu.Deci capu sus ca oricum nu mai ai cale de intorsCURAJ GAINA CA TE TAI tre sa fi barbata!

CAt despre cadita ..tin sa va zic ca al meu deja nu mai intra..deci eu zic sa luati fashatoio fara cadita dar obligatoriu masa de schimbat ca daca nu o sa va plangeti de spate ca mine

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

cand o sa ma un pic de timp liber va voi arata cum este "masa" de infasat si cadita (cu topogan) pe care am avut-o noi. Pot sa va spun ca noi cadita am folosit-o circa 3-4 luni ... dupa, in cada mare, ca nu mai incapea ...

in curand trebuie sa ma ocup sa-i cumpar olita.

Mergi la inceput

dana - merci pt. detaliile despre arnica...
Succes la operatiunea "olita" ... face deja la olita?

mamii - ce a mai zis sotul de hanorac. Ai reusit sa-l salvezi cumva (hanoracul)?

Daaa ... si eu sunt pt. masa de infasat ... da' tre' sa ma orientez pe unde sa o pun si ce mobila tre' sa mut prin casa. Si cadita separata.

Si iarasi sunt de acord cu tine ... ceva putin mai dureros (dar suportabil ) si de scurta durata decat sa ma lungesc cu travaliul pe 2 zile ... cine stie ce m-o astepta si pe mine !!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

a injurat.o pe masa ce sa faca .... nici nu a vrut sa il vada a zis c amai bine nu shtie cum arata...pana la urma l.a vazut si a zis ca mai bine nu il vedea.Era plin de nervi.nu am reusit sa il 'salvez'.

Fetelor shtiu ca e greu dar nu trebuie sa va duceti cu frica in san la spital.Oricum nenascute nu ramaneti cu frica sau fara asa ca mai bine va autosugestionati cat puteti ca totulo sa fie bine si o sa vedeti ca asa va fi!Si cand o sa vedeti minunile in brate... nici nu o sa va vina sa credeti ca voi ati nascut!

Petronela exista masa de infashat care se strange sau eventual daca ai loc sa o pui langa patutul ei.si mai exista si direct dulapior pentru bebe cu chestia aia de schimbat deasupra.
Eu cu baia nu stiu cum o sa fac cu bebe pentru ca am dus aici..tre sa cumpar o cadita mai mare pana o sa se invete sa stea in fund.

povestea lui Alex

Mergi la inceput

inca nu face la olita .... pannolini sunt la putere ...
insa in curand vom incerca.

apropo de pannolini, pt. cei din apropierea Milanului ... exista la Pero (imediat dupa capatul metropolitanei Molino Dorino) fabrica de pannolini (Fippi). Vii recomand cu placere, nu irita, nu am avut niciodata probleme si sunt si acceptabili ca pret.
(ex. 50 pannolini 8 €). Noi mergem si ne aprovizionam cu cate 5-6 pachete mari. Tot la magazinul fabricii se gasesc si alte produse pt. curatenie, servetele umede.

Mergi la inceput

off si eu ma oftic de mor dana... a fost o oferta intr.un supermercato 60 panolini huggie 8.50 euro si eu ca fraera am luat doar 3 pachete.. si ieri cand am fost alta promotie pampers 112 33 de euro....Sa dea naiba ca fraera am fost!Imi venea sa imi bag unghia in gat.Dar asta e.Si eu recomand huggies nu am avut probleme cu ei pana acum.Voi incerca si eu daca gasesc fippi.

povestea lui Alex

Mergi la inceput