MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:
Buna! Vin cu un mesaj din partea lui Picaflor:
Nu poate intra deocamdata fiindca bb Matteo are colici si plange aproape tot timpul! Vrea numai la ea in brate si de aceea nu are timp! L-am vazut in poze si vreau sa va spun ca este un frumos!!!!!!! Seamana cu Picca f. bine mai ales la ochi! Este creol si falcos! Tare frumos,,,ce mai! M-a rugat Picca sa pun eu niste poze dar din pacate nu am cont si nu ma pricep la de-astea! Credeti-ma pe cuvant cand va spun ca este frumos rau! Va doresc sarcini usoare in continuare si bb-ei sanatosi!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
Ginger00 spune:
mey, ce limbaritza aveti
Eu vreau cassettiera cu masa de infasat,caditza si sertare.Caditza aia pe picioare nu-mi inspira stabilitate...
Bine zici Mamii , nenascute nu ramanem asa ca n-avem de ce sa ne umplem capul cu tot felul de spaime si zvonuri ca tot pe masa aia ajungem
Eu iar am avut noapte semi-alba...am adormit de la 6 pana la 10 azi dimi.In orice caz uit de sufocat si de dureri de spate cand imi simt tzandareii ca se misca acum din ce in ce mai clar
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
offf lasa ca or sa treaca si colicele astea!Mai greu la inceput!Asteptam poze cu bebelul cand o sa aiva timp ca ep mine una m.ai facut tare curioasa!Daca ii poti transmite mie pediatra pentru colici mi.a dat mylicon si a functionat de minune!Pupici din partea nosatra :)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
simonette - multumim pt. vestile despre picca. Transmite-i din partea noastra pupicei lui bb Matteo si mamicii refacere grabnica !!!! O asteptam cat mai curand sa ne povesteasca ce si cum si sa ne arate poze cu bb cel frumusel !!!
dana - suna interesanta oferta cu panolini ... stii cumva adresa exacta a fabricii asteia? Ce de-acu' tre' sa ma orientez si eu ... multumim pt. ponturile pe care ni le dai si mai asteptam si altele daca mai ai ... oferte, reduceri, sconturi etc. ce tin de bebelusi.
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Uraaaaaaa ... am gasiiiiiiiiiiiiiit !!!!!!!! Ceea ce cautam ieri ... magazine, megastore cu produse pt. infanzia ... www.sottocoperta.net/outlet/spacci_outlet.aspx" target="_blank">spacci e outlet x l'infanzia in prov. di Milano. Cele interesate ginger, dana ... puneti-va pe studiat.
Am gasit si www.fippi.com/" target="_blank">fabrica aia de panolini de care vorbea dana. Si tot panolini aceeasi marca si pret de la FIPPI se mai gasesc si www.ciripa.it/" target="_blank">aici.
Si tot pe www.sottocoperta.net/outlet/" target="_blank">pag. asta ... alte magazine de acest gen pe regiuni si provincii ...
Petronela
bb Silvia
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Si tot panolini aceeasi marca si pret de la FIPPI se mai gasesc si www.ciripa.it/" target="_blank">aici.
Petronela
bb Silvia
acelasi pret ...
SALVIETTE MISTERBABY pz 80 con chiusura rigida euro 2.20
Offertissima ogni 5 pz la sesta in OMAGGIO
servetele umide la fabrica costa 2 €/buc. 3 pachete/5 €.
acum depinde si cati km faci .... eu merg destul de des in zona (am o prietena care locuieste in zona San Siro) si pana la Pero nu este mult.
referitor la pannolini, daca puiutii vostrii la nastere au peste 3 kg, nu cumparati (dinainte) pannolini nr. 1, cumparati din start nr. 2 (si spitalele folosesc nr. 2); Vasi a cumparat (din nestiinta, cand eram eu in spital, nr. 1 ... nu am folosit nici unul. Ii folosesc fetitele prietenei mele la schimbat papusele.
Ginger00 spune:
Petro le-am salvat pe preferiti si fac lista diseara cu sotzul sa incepem pe unde-i mai aproape,macar hainutze si biancheria sa iau incet.Eu stau dupa Trezzano S/Naviglio deci incepem pe partea asta.Este un spaccio Chicco si la Casorate Primo,nu e tare departe ...o sa mergem si acolo...numai cu orarele astea e nashpa ca sotu-mi ajunge pe la 6 seara
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by dana7mi
Ii folosesc fetitele prietenei mele la schimbat papusele.
... bine ca totusi i-ai gasit o intrebuintare ... la varianta asta nu m-am gandit .
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
fetelor voi ce mai gatiti???
sau daca nu gatiti ce mai mancati :)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex