MAMICI DE ITALIA (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ce complimentat fu fi'miu, multumim!
Roxali, ne place la munte, da uite ca am nimerit prin jona asta numai cu dealuri. Tot incercam sa ne mutam mai spre nord , dar amanam de tare mult timp, acum al meu sot are un loc bun de munca, pana intr-o zi cand s-o pune pata rau.
Eduard a dormit bine, s-a trezit o singura data de control sa vada de sunt prin jur, apoi la 6 nu mai vroia sa adoarma, s-a jucat cu pompita nazala si la 7 a adormit iar.
Gravidutele ati dormit bine?

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'fetelor!
Cristina bine ai revenit,credeam ca ai nascut,daca poti fa cumva si anunta-ne prin cineva cind o sa nasti,noi o sa fim cu tine toate in acele momente,te sustinem
p.s.-semanati foarte bine tu si sotul tau
Roxali-si eu pateam ca si tine si ma uitam la tv noapte numai la nasteri pe sky sa-mi pregatesc momentele ce urmau
Dana-cum te mai simti cu sanii?a functionat cu fasa?
acum va salut pe toate si ne auzim mai tirziu,azi mergem la primul vaccin
cafeaua e gata deja cine vrea?

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

buna dimineata fetelor
katiapamnu esti singura ce-mi spune ca eu si sotul semanam,uneori ne mai spun ca suntem frati
Roxali te anunt in cazul in care nasc ptr ca am numarul tau de tel sa le anunti pe fete...era sa uit,astazi am intrat in 40 saptamani de sarcina VREAU SA NASC!!!! la 12 am ultimul monitoraj o sa intreb medicul de pe acolo ce va trebui sa fac,daca este necesara inducerea nasterii,desi eu as fi preferat o nastere cat mai naturala posibila cu epidurala insa

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata si multam de cafeluta!

Katiapam, astazi dimineata stau mult mai bine, fasa a functionat, am putut si sa dorm mai bine. Sanii ma mai dor un pic, sunt inca tari ... sper sa-mi treaca cat mai repede. Cand merg acasa refac impachetarea, daca nu se despietresc maine, sun la consultorio sa vad daca mai trebuie sa maresc doza de pastile, ca lapte am avut destul .. puteam sa alaptez si 2 copii.

Cristina, vad ca esti la termen ... nastere usoara!

Ieri seara Alessandro a mancat singur ... sau mai bine zis a incercat ... se vede ca are cateva zile de camin ... si-a bagat mainile in toate farfuriile, chiar si in salata ... ce se mai stramba cand a dat de otet.
Dimineata cand l-am lasat la camin nici nu s-a uitat dupa mine, auzea copii si nu stia cum sa ajunga mai repede la jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele
Magazinul de care va ziceam nu e doar la Modena,ci si in Osteria Grande (Bologna), Carpi, S.Polo (Reggio Emilia).E adevarat ca daca nu stati prin zona,nu e avantajos.Si oferta e pana la 28 octombrie.
Ginger,am vazut si la dublu destule.
Dana, vanita e deasupra comodei si masa de infasat peste,o acopera,deci nu ocupa spatiu.
V-as pune poza din pliant,dar nu stiu cum.

Raluca + bb

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20750;11/st/20080314/dt/6/k/74e8/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cristina inducerea nasterii se mai poate face cu efort sau cu

Si ca sa stay linishtita nasterea deobicei se induce cu occitocina(oxitocina) care nu face dekt sa iti vina contractiile si un travaliuu mai scurt!Eu iti urez o nashtere ushoaaaar ushoaraaaaaa

Am vizionat si eu un baiet pe aici frumos foc manklar mama deabea astept sa creasca si al meu asa

Si ca sa ma laud putinnnnnnn FETELORRRRRR..m-am!si a fost suuuper.Deci trec cu vederea durerica de perima oara :)

Mikuta dove sei??Tutto bene??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

mamii multumesc ptr galeria cu imi pare rau daca te-am dezamagit ptr faptul ca nu am nascut inca.Eu i-am propus mereu sotului meu sa trecem la ''fapte '' insa nu vrea ptr ca ii este frica.Deseori ne certam din cauza asta dar nu am ce sa-i fac.Nu vrea si nu vrea..Imi este frica de oxiocina sau de oricare alt tip de inducere,am auzit ca este mai dureros decat nastera normala MI-E FRICA!

Cristina 40+ GIULIA

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va spun,am pus la semantura,la albumul meu de poze,carutul si masa de infasat cu vanita ptr baie.Sa-mi spuneti ce parere aveti.Csrutul e peg-perego iar masa de infasat Brevi

Cristina 40+ GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neataaaa !!!

Am mai trimis un mesaj ...dar vad ca s-a pierdut .

Ma dor picioarele de moooorr ... nu sunt inca umflate, dar in cursul zilei se umfla. Abia astept lunea viitoare cand merg iar la dr. sa il intreb si de asta ...

ralu - masa de infasat cu cadita incorporata nu este deloc comoda. Era mai de mult o discutie la odiseea noastra cu pro si contra. Si eu initial vroiam asa, din lipsa de spatiu, dar mi-au explicat fetele ca e incomoda de umplut si varsat apa (ca e la inaltime) decat doar daca ai pe cineva sa te ajute si ca e mica, iar bb creste repede, deci nu o vei putea folosi mult timp. E mai indicat o cadita normala, separata. Asa mi s-a explicat, asa iti spun!!!
Poate mamicile noastre de pe-aici iti pot explica si ele din experienta lor ce si cum ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro,nu ne-am gandit special la vanita cand am hotarat sa comandam,dar probabil c-o vom folosi,iar mai incolo,vedem.
Ia-ti o crema cu arnica pentru picioare,o sa te ajute.

Raluca + bb

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20750;11/st/20080314/dt/6/k/74e8/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput