MAMICI DE ITALIA (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by micio
Am pus 2 poze de ieri de la aniversare, nu se vede prea bine Eduard ca era preocupat de jucarii si se uita in jos. https://www.dropshots.com/oanna#date/2007-09-17/02:35:13 E cel in camasa albasta. Restul pozelor sunt mai vechi!

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

tare-i frumusel :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

am ajuns si eu acasa, am facut o baita (cu Ale, ca sunt singura acasa), mi-am pus un prosop ud si mi-am pus o fasa strampta in jurul sanilor .... ca nu mai puteam de durere .... acum imi este un pic mai bine, persista doar durerea de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Ginger00

ba io-s aici ...suflu din greu, ma simt ca si cum n-as avea loc destul la plamani.Am citit ca e din cauza bebeilor care ser imping in perineu....aiutooooooooooo...sper sa nu mor sufocata inainte de vreme

Cunosc senzatia ... stai linistita ca nu mori ... trece ...
Acum, la mine, ca a mai coborat sarcina, apasa pe vezica ... de-mi da senzatia sa merg la baie ... si asta e unul din motivele pt. care nu imi mai place sa colind prin magazine ... tre' sa am un WC pe-aproape ...

Am citit, m-a luat somnul, am adormit o ora ... iar acum am pus la cuptor macaroane cu branza ... mmm ... mi-au venit poftele .

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ginger-saracuta de tine, inteleg cum te simti doar ca la tine e mult mai greu avind in vedere ca ai doi bb,incearca sa te intinzi in pat sa stai mai mult pe partea stinga,nu stiu daca ai citit dar asa ajunge mai mult oxigen la bb,pe partea dreapta in schimb se apasa o vena si fluxul singelui e mai lent
Dana-eu am auzit ca trece cu fasa uda rece incearca vezi cum tesimti,mie mi-a disparut laptele fara nici o durere dar am avut f putin
Petcost-tu cite sapatamini ai?te inteleg si eu aveam perioade asa,la mine era ciudat ca la inceputul sarcinii mergeam des la baie si prin luna 7-8 iar in luna 9 n-am mai avut probleme,de cite ori mergeam la centrul comercial si asta destul de des ca e aproape Centrul Comercial Leonardo intai intram la baie si apoi restul....

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

katia - si la mine la fel cu pp ... la inceputul sarcinii aceeasi senzatie o aveam si acum iar. E regula si la noi cand mergem la cumparaturi sa trec intai pe la baie (acasa facand deja, iar centru com. e la 5-10 min. de noi) . Maine intru in sapt. 32 (adica luna a 8-a) ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor,am cam lipsit de pe aici dar sa stiti ca nu am nascut inca Am fost doar putin mai ocupata zilele astea,insa maine intram in ritmul normal: sotul merge la lucru si eu la cumparaturiMa duc sa citesc din urma,ptr ca am ceva de recuperat ati fost harnice

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

aaaaa, cristina, ne-ai dat emotii ...

Da' ai fost la dr.? Ce ti-a zis?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna seara!
somnic usor...!

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Micio sa-ti traiasca baietoiul, aduce a nemtotei...va place sa colindati pe la munte??...si noua, mai putin sotului

Cristhina bine ai venit??Credeam ca santeti deja in 3...te duci la cumparaturi ca sa te obosesti ptr ati provoca nasterea??

Numai huhureza de mine bantuie la ora asta...nu-mi mai gasesc pozitia bun

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ale va invita la

hiiiii girlssss

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput