MAMICI DE ITALIA (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Petro-ma refeream la super store unde gasesti de la haine la mobila,nu doar reprezentante.Stiu ca se gasesc dar la Chicco merg dupa passeggin,la Prenatal dupa haine,in unul dupa haine de pat,in altul pentru patut s.a.m.d..Ziceam de un supermagazin tip Baby-gis cum zicea Raluk care am vazut ca este numai la Modena in care gasesti de toate la toate preturile....

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaa ... am inteles ... primul de care iti spuneam, mamma baby este de tipul care zici tu. Si ala de care nu imi amintesc acum ... e tot megastore ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Am gasit asta : IPERBIMBO MILANO SRL -e la Garbagnate M.se...ai fost vreodata pe-acolo?
Stii de ce intreb chestiile astea? Eu nu prea pot sa stau mult in picioare si nici sa calatoresc mult si as dori sa iau tot ce-mi trebuie dintr-un singur loc sa nu trebuiasca sa ies de 10 ori pentru a vedea 10 magazine.Nu mai pot nici sa conduc si sotul v-a trebuii sa-si ia sambata libera sa vina cu mine...

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Nu, nu am mai fost pe-acolo ... eu am fost la mamma baby da' nu la Settala, ci la Lodi ... si are de toate ...

Te cred cu colindatul prin magazine ... nici eu nu mai am rabdare si forte acum sa colind asa cum o faceam candva ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multumesc Dana, sper sa-i treca repede fara complicatii raceala. Vad ca nu s-a mai trezit acum la somnul de dupa amiaza, deci nu i s-a mai infundat nasul.
Am pus 2 poze de ieri de la aniversare, nu se vede prea bine Eduard ca era preocupat de jucarii si se uita in jos. https://www.dropshots.com/oanna#date/2007-09-17/02:35:13 E cel in camasa albasta. Restul pozelor sunt mai vechi!

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

oana - vaaaaaaaaaaaiii ce dragalas e !!! Are niste ochi albastri bestiali ... o sa faca ravagii printre gagici . Sa va traiasca !!!!!

Gata ... ma duc la riposo ... ma cam doare spatele aici, pe scaun ...

Ne auzim mai tarziu. Ciaoooooooo !!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

- ce scump baietel ai complimenti

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Oana-cit e de dulce si scump,dragul de el
are ochii superbi imi place foarte mult poza unde-l duci tu in spate super fainaaaaaa
cum se mai simte micutul?

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

unde sinteti mamicilor?
non c'è nessuno???????

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

ba io-s aici ...suflu din greu, ma simt ca si cum n-as avea loc destul la plamani.Am citit ca e din cauza bebeilor care ser imping in perineu....aiutooooooooooo...sper sa nu mor sufocata inainte de vreme

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput