MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 14
micio spune:
Neatza!
Mie mi-e somn tare, Eduard e racit si s-a trezit toata noaptea ca nu putea sa respire. Acum scanceste pe langa mine, se crizeaza de ma vede la calculator, afara ploua si nu putem sa iesim.
Katiapam am primit pm, multzam, am vazut o parte din poze, frumoasa foc Giulia,,sa va traiasaca!
Stefania, de la 2 la 7????? Cand o venii lapticu macar nu mai e burtica sa te deranjeze asa mult sanii. In ce saptamana esti?
Dana, nu-i mai dai deloc sau numai noaptea? Si eu aveam la fel sanii, credeam ca or sa explodeze , am incercat cu rece, cald, minic, am recurs la muls sa nu fac vre-o infectie. Ma obosise rau alaptatul credeam ca scap in 3 zile
O sa incarc si eu poze si pun adresa.
O zi linistita sa aveti!
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
katiapam spune:
Micio-multumesc mult!
cind ai timp sa postezi si tu poze sa va vedem si noi
si la noi e cam innorat si vint si nu prea cred ca ies deocamdata,poate mai tirziu
ozi buna va doresc
Inca nu aveti nici una vesti de Cristina?
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Katia,am vazut noile poze,preferata mea e 39
Oana,bine ai venit!
Ginger,fa-ti un ritual inainte de culcare,o baie,o cana cu lapte..conteaza sa fii linistita.
Ati scris asa mult,ca nici nu mai stiu cui sa raspund
Eu am vesti bune,am gasit o super oferta incluzand carucior (2 piese),scaun de masina,patut si comoda cu trei sertare,vanita si masa de infasat la ,vorba aia,incredibilul pret de aprox 680 euro Gis baby se cheama magazinul.
Raluca + bb
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20750;11/st/20080314/dt/6/k/74e8/preg.png[/image]
[/link]
Ginger00 spune:
Raluk - atatea la numai 680€ ?
unde stai tu?...da' banuiesc ca nu langa Milano
Eu o sa ma bucur ca macar un carucior cu 2 scaunele de masina sa gasesc la pretul asta...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Eu am vesti bune,am gasit o super oferta incluzand carucior (2 piese),scaun de masina,patut si comoda cu trei sertare,vanita si masa de infasat la ,vorba aia,incredibilul pret de aprox 680 euro Gis baby se cheama magazinul.
Raluca + bb
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20750;11/st/20080314/dt/6/k/74e8/preg.png[/image]
[/link]
Fain, noi am dat mult peste 1000 € pt. ceea ce enumeri tu mai sus, doar ca noi am stat atenti la masuri, avand casa mica, am calculat spatiul care il ocupa.
Noi, de exemplu, masa de infasat, am cumparat-o rabatabila, se poate pune oriunde ... noi o tinem in baie, pe cada ... se inchide in trei ... este foarte comoda. O prietena care trebuie sa nasca la sf. lunii, a tot umblat prin magazine de specialitate ... cand a vazut masa de infasat la noi, i-a spus lui barbatu-sau: "amore, masa de asta vreau."
katiapam spune:
Raluk-mersi!!
ce bine te-ai scos,ai gasit o mega oferta
asa ai tot ce-ti trebuie,sa le faci poze sa le vedm si noi
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Raluk - atatea la numai 680€ ?
unde stai tu?...da' banuiesc ca nu langa Milano
Eu o sa ma bucur ca macar un carucior cu 2 scaunele de masina sa gasesc la pretul asta...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
ieri am fost la o zi de nastere (baietelul unei colege) si am cunoscut 2 femei insarcinate. Una a vea o burta destul de maricica ... parca era in ultimile saptamani ... iar eu intreb: cat mai ai? ea imi spune ca are 5 luni si jumatate ... pe urma imi specifica: sunt tripleti .... o frumoasa afacere ... imaginati-va ce inseamna totul triplat ...
Ginger00 spune:
Da, e o cheltuiala enorma, totul la dublu sau triplu...eu ma tot uit aici pe net (am intrat si pe situl de la Gis Baby dar imi intra un mesaj de hacker musulman)...la Milano nu stiu daca exista asa un megastore cu lucruri doar pentru bebe,deocamdata am cautat dar am gasit doar cu ordine on line
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Neatza!
Mie mi-e somn tare, Eduard e racit si s-a trezit toata noaptea ca nu putea sa respire. Acum scanceste pe langa mine, se crizeaza de ma vede la calculator, afara ploua si nu putem sa iesim.
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
Multa sanatate lui Eduard!!!
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooooo !!!!!!
ginger - cum nu sunt magazine pt. copii pe la Milano? Uite, www.mammababy.it/azienda/come_raggiungerci.asp" target="_blank">mamma baby la Settala, www.girobimbi.it/spacci_aziendali/fr_spacci_lombardia.html" target="_blank">spacci aziendali x infanzia, www.chicco.com/registrazione/popupNegoziframeSet.asp?opType=D&withCriteria=false&productId=50926&from=1234&strCountry=612&strLocation=milano&strCP=&strAddress=&aperture=" target="_blank">chicco, www.chicco.com/registrazione/popupNegoziframeSet.asp?opType=D&withCriteria=false&productId=50926&from=1234&strCountry=612&strLocation=milano&strCP=&strAddress=&aperture=" target="_blank">altri negozi x infanzia, www.prenatal.it/negozi/elenco.asp#LOAD" target="_blank">prčnatal, www.iana.it/start.php" target="_blank">iana ... si mai era unul da' nu imi vine acum numele ... da' ma mai gandesc si iti spun.
Petronela
bb Silvia