Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Laura13
nu imi raspunde nimeni la intrebarea cu branza????? pls! chiar daca nu sunteti de acord

care era intrebarea?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

VA RUGAM SA II DATI VOIE AELITEI SA NE SCRIE! MULTUMIM!

quote:

desiree scuze am uitat....lapticul il bea? ca din cate stiu eu daca are otita nu poate sa suga. multa sanatate si sa iesiti repede din greva foamei.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

SUGE LA GREU!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, habar n-am avut ca laptele HN e ultimul la care se renunta... io l-am schimbat primul, ca tare mi-a fost mila de ea cum se chinuia sa bea HN-ul ca era terminata de foame si isi facea scarba singura cu el ... offf... na bine ca stiu de acuma... deci iar pe regim, acum seara kk2 a fost format, n-a mai fost diaree, dar tot mirosul ala il avea ... si cred ca s-a saturat de orez , ca io una m-am saturat ... dar ne tinem tare, macar 3 zile o mai tin pe regim, sa fiu sigura de o treaba ... merci mult de sfaturi ... da, oana chiar arata ca o fetita de 1 an, in general ma intreaba lumea:"cat are? un an si cat?" ... in seara asta ne-am plimbat impingand caruciorul, ca dupa 20 min n-a mai vrut sa stea in el (aviz flore)... si zau ca arata ca o fetita de 1 an si ceva facand asta
tot am vrut sa-ti spun si acum m-a lovit: sa stii ca se gasesc borcanele de la hipp numai cu carne - eu am vazut cu carne de pui si de curcan - carne goala fara nimic altceva ...ca si noi avem o problema: nu mai avem voie borcanele ca e aportul de proteine prea mic, pt ca e prea putina carne (aprox.10%)... si cum suntem la cura de ingrasare, ii fac eu..

cu sacul de dormit: oana de la 1 zi doarme in sac de dormit, mai putin vara cand a dormit in body sau chiar numai in pampers... acum s-a reobisnuit relativ repede, dar sacul de dormit e lung si in forma de trapez, adica lat in partea de jos, si se ridica in picioare linistita in el, si chiar umbla in 4 labe dc vrea muschiul ei, asa ca n-o incomodeaza f tare... oricum, o punem adormita in el

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
nu imi raspunde nimeni la intrebarea cu branza????? pls! chiar daca nu sunteti de acord

care era intrebarea?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

pediatra a spus ca pot sa ii dau si branza de la mili/oke. a mai dat cineva? ce ziceti. sa tinem cont ca eu si branza calcica o faceam din lapte zuzu.

asta era intrebarea ,Laurei...
eu,una,brinza i-o fac din lapte mili...,din ce am inteles eu zerul ar fi vinovatul pentru cele continute si interzise la bb pina la 1 an...,asa ca ii dau cu incredere...,brinza calcica facuta cu lapte mili,de minuta mea...DAR orice alta brinza cumparata nu ii dau pina la 1 an,sub nici o forma...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, nu stiu ce sa-ti spun la intrebarea cu branza! Noi deocamdata mancam doar branzica calcica...nu m-am interesat daca alta ar fi ok...

Deci sunt doua mail-uri de la Aelita...io-l citisem doar pe cel cu explicatiile despre bannare...fug sa le vad! Multumesc, Ruxandra si Dandusa...Da, Dandusa am slabit destul de mult in ultima luna, am scazut sub 70 de kg, dar mai am ceva ceva...oricum, multumesc pentru incurajari!!!! [

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

O VREM PE AELITA INAPOI,CU SOFIA CU TOT

eu fug la nani,ca mooor de somn...si miine am treaba...,nenica...,nu ca voi...

ps:stiati ca legumele isi pastreaza o parte din vitamine,daca atunci cind le fierbeti/coaceti,acoperiti cu capacul,oala? SAU
stiati ca legumele isi pastreaza o MARE parte din vitamine,daca le fierbeti/coaceti in coaja lor?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Uffffffffffff !!!
Tati e racit si nu poate sta nicio secunda cu David ca sa nu-l molipseasca, David e f. neastamparat, nu ma menajeaza deloc acum ca ma ocup singurica de el, maine mergem la Alba Iulia la nunta unei prietene, bagaje, rochite, camasi, etc + stres mare pentru David care ramane cu ai mei, daca n-o manca, daca va plange si nu-l vor putea linisti, daca, daca?? Toate astea mi se invart in cap la ora asta?

Desiree, noi am avut otita, dar a fost urat de tot, cu febra mare, nemancat, urlete interminabile, e adevarat ca s-a suprapus peste vaccin si a fost aiurea de tot. Nu cred ca Octavian e bolnavior, oricum consulta dr.! Sanatate!

va multumesc pt. raspunsul la intrebari! Prompte si dragutze ca intotdeauna!

Kikineatza, nu mancam inca paine, dar dr. a zis ca e un aliment permis si da, paine alba se recomanda.
Asiza, am vazut si eu pozele cu Denis, David si Mihai, f. faini feciorasii! Denis e cel mai maricel din gasca! felicitari si pentru mersul de-a busilea.
Yagmur , bravo lui Luca pentru ridicatul in picioruse!
Dandusa tu nu ma mai iubesti??

Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sa va zic si eu 2 vorbe pana nu imi luati parola inapoi pt inactivitate multumesc

sapt asta e vacanta la gradi ca tovarasa e in "luna de miere nr 30" cu tovarasul ..si au plecat la Los Angeles , copiii le=au cumparat bilete la emisiunea The Price is Right ...asa ca eu ma chinui sa distrez copila pe acasa.

vazut, citit, dar nu prea am nimic de zis din motive de creier intunecat care uita tot...

Julia nu prea mai sta in carutz (aviz amatoarelor !) in magazine o las pe jos sa mearga , prin mall la fel...ba si pe strada unde e safe...pe la 4 dimineata o apuca luptele greco-romane, inclusiv comentariile de rigoare. ...

aici se anunta o toamna frumoasa, cred ca in we mergem la ferma sa culegem rosii, vinete, ardei, pepeni,mere, etc.

dandusa, pune-ne si noua poza cu freza, nu mai fii asa secretoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Asiza, am vazut si eu pozele cu Denis, David si Mihai, f. faini feciorasii! Denis e cel mai maricel din gasca! felicitari si pentru mersul de-a busilea.

David al meu

Denis PARE cel mai maricel...de fapt, e cel mai mic...Mihai are 1 an si 5 luni, iar David e mai mare cu o luna decat Denis......Nu te mai ingrijora pentru week-endul asta...totul va fi bine...Te pup

Aelita, e o dulcica Sofia ...Va pup dulce...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dia, multa sanatate Oanei! Sa stii ca David tare bine a acceptat laptele HN, si a luat foarte bine in greutate de la el. L-a baut atunci cu nenorocita aia de otita, ca a fost insotita si de scaune modificate. eu zic ca de la antibiotic. Oricum dr, ne-a spus atunci sa ramanem O LUNA pe lapte dietetic.
Citeam despre Oana ca face "ham, ham" . si David e innebunit dupa caini, alergam in parc dupa ei si striga mereu : ham, ham! Mai trece cate o fatuca din asta sexi iesita la plimbare cu o mogaldeata alba dupa ea, si noi tot dupa ei suntem! deh, daca-i plac lu' fiu-meu cainii, asta e! Iar intr-o zi am dat intamplator la Animal Planet si era o emisiune despre jungla, acolo elefanti, lei, etc, el la toate animalele facea :ham, ham si era in delir, marsaluia in patru labe dintr-o parte a alta a camerei , da' tot cu ochii pe tv. Pana acum nu l-am vazut interesat de nimic de la tv, nici desene, nici reclame. traiasca Animal Planet, sta o sec linistit cat sa ma pi...si eu.
Dimineata s-a jucat cucu-bau cu mine cu bavetica, statea in scaunul de masa si-si ridica bavetica atat cat sa-i acopere fata, apoi o lasa si radea, mama, mama !!

David al meu

Mergi la inceput