Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara ,fetelor!printre bagaje multeee ,am intrat si eu putin sa-mi iau la revedere de la voi,am sa lipsesc 2 sapt.deja imi e dor de voi!!!!sper sa fie frumos,sa ne relaxam si sa venim cu forte proaspete.va pup si sa ne revedem cu bine!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Monicabb
Azi am fost la controlul de 9 luni. Suntem bine. Avem fabuloasa greutate de 9 kilograme! Frate. La 6 luni avea 8.200 g, la 8 luni avea 8.300 g iar acum 9.000 g. In conditiile in care avem 4 mese pe zi din care doua diversificate. Na, sper sa nu evolueze asa si de acum inainte.

[omulet nedumerit]
ti se pare mult sau putin?

.. sa indraznesc sa zic eu?.. i se pare m u l t. Hi, hi daca ar putea ca 100-tele de g sa se mai poata pasa/imprumuta de colo, colo.. la cei in necesitate. Ne-am inscrie si noi..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Da, da, are dreptate Ruxandra. Mi se pare mult mult. Adica nu mi se pare, e. Pai 700 g in luna a 9-a!? V-as da si voua niste grame, da' cum? Eu am un stres. Sotul meu cand era mic era copil de-ala gras. Stiti voi cum. Sper sa nu ajunga si Dragos asa. Trebuie sa am grija.

M-am gandit si eu ca e stricat cantarul. Dar nu e. Se vede si se simte ca s-a ingrasat.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

asizule, stiu eu ca Denis e de fapt mezinul, dar in poze conuce detasat. Cum se mai simte sora ta cu sarcina? are o fetitza in burtica?
Madaluta, sarmana, au inceput greturile, of!! Neaparat cheama ajutoare!O bona ar fi foarte utila, mai ales ca si sotul tau e plecat, nu? Hai, mult curaj, mamicooo!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Ruxandra, primit parola. Multumesc mult.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

vazut si eu poze de Aelita..deja mi-e dor de mesajele ei kilometrice ! ma rog, sper sa se rezolve intr-un fel..
dandusa, da, eu stiam de vitamine...eu fierb legumele la foc mare pana incep sa fiarba dupa care le acopar cu un capac si le las la foc foaaarte mic!

dar totusi, cred ca cele mai multe vitamine raman in legumele fierte la abur!

fetelor, de ce naiba nu pot sa colorez nimic din mesaj? sau sa schimb caracterul? nu pot selecta nimic! si nu mai vad nici culorile de la nickurile voastre si al meu! ori am dat in daltonism?

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare! Multumesc inca o data pentru urarile pentru Cristi.

chinico, 9 luni... ca astea, nu?

madaluta, tin minte greturile, draga de tine, sa le iai cucu-bau de greturi! Si Darius saracutul, ramas pe dinafara

Laura, am facut crucea, sper sa iasa ce trebuie sa iasa. Am pus ceva poze acum vreo saptamana, nimic, nimic, nimic nou de atunci.

dandusa, m-am uitat la coafuri, dar sunt cam moderne pentru mine. Eu probabil ar trebui sa caut ceva de acum 5-6 ani, ca sunt cam conservatoare. oricum, esti o draguta ca mi-ai trimis site-urile. Ma mai uit eu prin reviste si poate imi fac curaj sa ma duc la coafor, ca asa m-am saturat de moaca mea...

aelita, te pup, ma duc sa citesc si eu mailurile.

desiree, daca bea lapticul e bine, sunt sanse mari sa nu fie otita. Scuze pentru drob, dar la doctor tot as merge sa fiu sigura ca nu e nimic dpdv medical.

Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu, urecheati-ma, dar sunt obosita ca am fost la cumparaturi. Pentru mine n-am gasit nimic, ca de obicei, in schimb pentru Cristi am luat o sacosa plina (inclusiv o pereche de ghetute, piele moale si talpita la fel, o nebunie!) si am prins reduceri peste reduceri si am iesit binisor. Maine trebuie a mergem din nou, sa imi caut si eu ceva din nou si sa iau si pentru Roxana vreo 2-3 chestii. Pentru ei imi place sa cumpar, in schimb cand e sa caut pentru mine ma plictisesc ingrozitor.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by madaluta

va salut dragele mele...
Azi prima zi de greturi si...de ...va mai amintiti ce inseamna??eu parca uitasem..nu mai stiam cat e de naspa...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

....este ceea ce se intelege? Daca DA, FELICITARI si MULTA SANATATE!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dia, multa sanatate Oanei! Sa stii ca David tare bine a acceptat laptele HN, si a luat foarte bine in greutate de la el. L-a baut atunci cu nenorocita aia de otita, ca a fost insotita si de scaune modificate. eu zic ca de la antibiotic. Oricum dr, ne-a spus atunci sa ramanem O LUNA pe lapte dietetic.
Citeam despre Oana ca face "ham, ham" . si David e innebunit dupa caini, alergam in parc dupa ei si striga mereu : ham, ham! Mai trece cate o fatuca din asta sexi iesita la plimbare cu o mogaldeata alba dupa ea, si noi tot dupa ei suntem! deh, daca-i plac lu' fiu-meu cainii, asta e! Iar intr-o zi am dat intamplator la Animal Planet si era o emisiune despre jungla, acolo elefanti, lei, etc, el la toate animalele facea :ham, ham si era in delir, marsaluia in patru labe dintr-o parte a alta a camerei , da' tot cu ochii pe tv. Pana acum nu l-am vazut interesat de nimic de la tv, nici desene, nici reclame. traiasca Animal Planet, sta o sec linistit cat sa ma pi...si eu.
Dimineata s-a jucat cucu-bau cu mine cu bavetica, statea in scaunul de masa si-si ridica bavetica atat cat sa-i acopere fata, apoi o lasa si radea, mama, mama !!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

exact aceeasi reactie a avut-o si Oana la un documentar despre caini de pe animal planet... eu nu sunt adepta lasatuluicopiilor la tv si nici n-o sa pupe ea prea mult tv, dar eram efectiv terminata/sfarsita dupa ce o zi intreaga am alergat dupa ea prin casa ca afara ploua, si m-am gandit genial sa caut niste cainei la tv.. si booom: fascinata! hama-ham-ham si sa linga tv-ul
cucu-bau face si Oana demult si tare greu ne-am prins ca asta e... ea tot ridica si lasa jos un tricou sau bavetica sau un prosopel... si odata a zis singura "bau" si ne-am luminat si noi... si cand i-am zis eu "cucu-bau" efectiv a murit de ras si de fericire... ce figura e... si acum ne jucam des asa, in sensul ca face ea si eu zic "cucu" si ea zice uneori "bau"
cu laptele chiar ma gandeam acum ca incepe sa se impace cu el, ca a baut in seara asta 140 ml dintr-o rasuflare... sper sa fie asa, ca vreau sa-i mai dau o perioada.. sa vedem ... tu ce lapte i-ai dat" ca eu ii dau milupa HN ... am inteles ca ala de la humana ar fi mai gustos, dar stiu si eu dc e bine sa-i schimb marca de lapte?

desiree daca e otita, refuza de regula biberonul, ca suptul produce dureri mari, si accepta lingurita... si il doare daca ii umbli in jurul urechilor si tipa cand e lasat la orizontala, ca sunt durerile mai mari atunci... sperram sa nu fie cazul la voi, ca-s tare pacatoase durerile astea de la otita. sanatate multa puiului!

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, daca tati e racit, sa poarte neaparat masca in casa sa nu se imbolnaveasca si david! sanatate!

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am stat si am scris 30 min un mesaj si l-am pierdut m-am enervat ma duc la somnic

n buna somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput