Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZUCA!ms pt parola!
am venit de la fashion showul lu, peste,nimic nu mi-a placut,ma rog...sa nu zic ca n-am iesit in lume!
va pup pe toate si va zic noapte buna!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

adinazot

donia, poate imi zici si mie cand, cum ,cat, de unde..pana unde...ai cumparat azi...zici ca incaltaminte? ia baga , poate gasesc si eu magazinele alea aici. apropo, haine de iarna, din alea groase de zapada de unde iei? te-ai uitat? io am vazut azi ceva pe la 70cad (costum)..pe mine ma intere ca la gradi o sa ii scoata afara...

am uitat sa va zic ca de vreo sapt Julia se ridica singura in picioare cand cade...adica asa ca omul mare...nu se mai sprijina de ceva ...ci pe propriile picioare.mie mi se pare cool, ca numai copii de peste un an am vazut sa faca asta.

Mergi la inceput

referitor la borcanase si continutul lor: de unde stiti voi cata carne contin? parca zicea cineva de vreo 10 % ...io m-am tot uitat pe etichete si nu zice cat e carne, cat e leguma, etc...la voi scrie asa ceva? ar fi interesant de stiut.
in cartea mea (de pe noptiera) made in quebec scrie ca 3 lgte sunt de-ajuns ca aport de carne la o masa...deci 3 lgte de carne, restul leguma sau altceva.

Mergi la inceput

profitati ca m-a apucat harnicia si luati de aici poze .

asiza, chiar ai demontat carutzul ca sa il speli? si eu ma tot uit ..cum si ce sa ii fac, ca tare l-as spala cu totul...nu are nimeni PegPerego frate ? cred ca aveti toate marcile numai din asta nu are nimeni...si io cu cine ma consult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Stiam eu ca trebuie sa mai intru pe aici pentru ceva... si iacata poze cu Julia!
Moaaaaama, ce frumoasa e, e mai frumoasa decat o tineam minte! Cu rucsac in spate, draguta... gata de gradi? ia uite-o si desculta in mall ce draguta e poza asta, ea e atat de micuta de fapt, un fulgulet... E superba in toate pozele!
Ktrinel, am luat din Sears, am prins un fel de reduceri pentru joi si vineri (nu stiu daca in fiecare saptamana, dar sigur zilele astea) si daca iei marfa care e in sale iti mai dau o reducere suplimentara. Tot de acolo am luat si ghetutele.
La haine de iarna inca nu m-am uitat, erau si pe acolo multe modele, dar n-am mai avut timp. 70 CAD... m-as bucura si de ceva mai ieftin
Si bine ai revenit!

Mirona, de fapt intrasem sa zic de suzeta. Eu nu i-am mai dat-o pe timpul zilei de cand a scris Ktrinel ca nici Julia n-o primeste la gradi. Si in timpul zilei e bine, oricum atentia lui e la tot felul de alte chestii, deci uita de suzeta fara probleme. In schimb noaptea avem nevoie de ea, asa ca deocamdata nu fac nici o incercare sa i-o scot. Poate mai tarziu, cand vom negocia amandoi chestia asta. Nu stiu inca, insa nu vreau sa-l fortez daca are nevoie de ea. Daca o foloseste doar pentru somn nu imi fac griji pentru dinti, mai ales ca in timpul somnului o pierde deci nu sta cu ea in gura prea mult timp.

kikineata, ai primit parola?

daphna, concediu placut si sa veniti inapoi cu forte proaspete!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nici nu stiu ce e de preferat, suzeta sau degetul mare, cert e ca alexandra s-a hotarat intr-o buna zi ca degetul e cel mai gustos, si de atunci nici gand, nici pomeneala de suzi.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Imi pare rau ca nu amreusit sa citesc, dar am intrat repede sa va consult intr-o problema. Surorii mele, cea cu gemenele, i-a recomandat dr. sa dea lapte praf LACTOGEN de la Nestle. Eu am vazut in magazine, dar nu am auzit pe nimeni care sa dea copilului. Daca stiti ceva despre acest lapte spuneti-mi va rog pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata!
La multe lunisoare bb nascuti azi!

Daniel de Laura13
David William de Iulia P.
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz
La multi ani!Ianis de Dianarus78 sa cresti mare si sanatos sa ai parte de bucurii in viata

Daphna concediu placut!
Fetelor azi Nico a facut bine kk dupa 1saptamana jumate.

Intrebare pentru fetele care s-au confruntat cu problema diareei.
Ati tinut inca o saptamana laptele HA dupa ce s-a reglat cu burtica?
Ce ati introdus intai laptele sau mancarea?

Dia doamne ce de par are Oana.Nico a chelit sper sa-i creasca pana ii iau turta.

Revin, ma duc sa fac papa pentru pranz

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Fetelor azi Nico a facut bine kk dupa 1saptamana jumate.

Intrebare pentru fetele care s-au confruntat cu problema diareei.
Ati tinut inca o saptamana laptele HA dupa ce s-a reglat cu burtica?
Ce ati introdus intai laptele sau mancarea?

Bravo!
Eu te-as sfatui sa mai tii laptele HN macar 1 saptamana; mai ales dupa ce-ati tras atata. Cu mancarea revii incet, incet la normal. Si abia apoi trecu pe formula obisnuita. Dar ce te sfatuieste pediatrul?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

am uitat sa va zic ca de vreo sapt Julia se ridica singura in picioare cand cade...adica asa ca omul mare...nu se mai sprijina de ceva ...ci pe propriile picioare.mie mi se pare cool, ca numai copii de peste un an am vazut sa faca asta.

Pai nu ca ti se pare.. chiar e super-tare Julia, careia ii tot zic eu Ana.

Despre continutul de carne din borcanele, scrie pe ele.. de regula au carne cam 8,5%-10% care si mie mi se pare f putin. De regula, pediatrii de la Romania se recomanda cam 50 g carne/zi.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput