Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Roxanica, ptr parola.

LA MULTI ANI sarbatoritilor .

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am apasat aiurea si a plecat mesajul. Vroiam sa va spun ca si Calin e mucos si tuseste, vad ca se poarta la fulguleti

Am citit aseara si am zis ca raspund azi, dar am uitat ce si cui, cred ca revin dupa amiaza de la servici ca acum sunt cu el in brate si nu sta deloc cuminte.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dandusa
pediatra a spus ca pot sa ii dau si branza de la mili/oke. a mai dat cineva? ce ziceti. sa tinem cont ca eu si branza calcica o faceam din lapte zuzu.

asta era intrebarea ,Laurei...
eu,una,brinza i-o fac din lapte mili...,din ce am inteles eu zerul ar fi vinovatul pentru cele continute si interzise la bb pina la 1 an...,asa ca ii dau cu incredere...,brinza calcica facuta cu lapte mili,de minuta mea...DAR orice alta brinza cumparata nu ii dau pina la 1 an,sub nici o forma...

Idem.
Noi personal, si din cauza de DA dar nu numai, cred c-o sa continuam cu branzica calcica si dupa 1 an. Facuta deocamdata din lapte Dorna.

Edit: Stai ca acum mi-am dat seama ca nu stiu la ce tip de branza te referi: "de vaci" din acelea in cutie? telemea?
La un moment dat, cand va si putea roade, o sa-i dam cascaval. Mi se pare mai natural decat branzicile acelea la cutie +/- smantana.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am scris un super mesaj si l-am pierdut
Din memorie:
Donia, daca ma apuc eu sa fac capitol nou, omor DC-ul, dar promit ca voi incerca ; cu intarziere il pup pe sarbatoritul Cristinei
Madaluta, eu nu am avut greturi, dar sint sigura ca ti-e tare greu; bona in Constanta nu cred ca sa fie mai mult de 400 RON (daca iti spun cat dau eu, faci infarct)
Laura, baietii sint mai relaxati.. cand ma gandesc ca vroiam sa-l duc pe Luca la doctor ptr ca nu facea nimic.. si acum nu are stare; la 6.30 statea in picioare in pat si se uita la mine; astepta sa sune ceasul
Bambo, pupam nora cea frumoasa... sanatate maxima va uram
Luca nu este deloc pupacios, nu ma lasa sa-l pup (imi baga manutzele in ochi)
Miro, nu stiu cum sa scapam de suzeta... in timpul zilei nu o prea cere, insa ii mai dau eu suzeta cand este cu toata mana in gura; seara insa nu adoarme fara ea.... desi dupa ce adoarme o scoate; se trezeste de vreo 2 ori in timpul noptii si numai daca ii dau suzi se calmeaza
Danutz, sper sa fac poze cu el in picioare in weekend...
Desiree, sper sa nu fie otita; multa bafta... pupam barbatelul Octavian
Mamaana, credeam ca numai eu reusesc sa cad.... luna trecuta am cazut de 2 ori.. o data la job si o data pe strada... sint o cascata mare
Chinico, tot cu intarziere La Multi Ani Bea!!
Puneti biciul pe mine sa ma intorc la treaba... ca altfel scriu ditamai carnatul aici...
Si acum, pentru cine are timp si le este dor de noi ....
www.dropshots.com/yagmur" target="_blank">Luca in FagarasYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Bambo multumesc pt. parola

Referitor la suzeta: noi o folosim la somn foarte mult. Cred ca as fi preferat sa isi suga degetul decat sa ma duc noaptea de n ori sa ii dau suzeta. In rest nu avem nevoie de ea, numai inainte si in timpul somnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare dragelor !
in primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri si pupici la mamici !

ieri , am avut parte de un eveniment inedit . hai sa luam partea funny ca altfel iar ma apuca nervii . ma duc la posta sa iau un pachet ramburs. stau frumos la coada si la un moment dat P incepe sa tzipe .....tzipatul ala de bucurie , nu sa urle . Ii "explik" dar el incepe si mai tare. era fascinat de ecou si ca atrage atentia - posta era plina :) . Si de acum incepe lectia de parentig - fetele din strainatate puteti fii invidioase ca in romania noi primim lectii gratuite chiar si la posta ;) - incepe functionara sa se supere si sa strige la mine ca sa ii fac ceva copilului sa nu mai tzipe . eu am intrebat-o ce sa fac ? sa il scot afara sau sa ii pun un scotch pe gura ? in timpul asta ne-am jucat dar nimik nu era mai interesant ca ecoul :)) . m-a chemat in fatza dar tipul care era la rand nu m-a lasat in fatza lui zicand ca el nu are timp sa astepte . el avea o gramada de chestii asa ca in timpul asta P parca era in transa ! tzipaaaa si radeaaaa ....... normal ca toata lumea radea :)) . functionara iar: "face-tzi ceva la copilul ala ca eu nu pot lucra in galagie , vin eu la el - si apoi a continuat dupa o scurta pauza - sa il iau in brate ! " deci dragelor era sa imi gasesc o bona dar ..... cred totusi ca s-a razgandit . cred ca ii dadeam cu geanta-n cap daca mai zicea ceva . doar ca nu a venit cu matura sa ne dea afara ...... ca in rest tzipa ca descreierata . eu eram un pachet de nervi dar...... cred ca totusi e lesson 1 .... urmeaza si alte episoade !
mi-am luat pachetul , platit, dar nu mi-a dat chitanta . l-am trimis pe tov sotz dupa ce am ajuns eu acasa ( la max o ora) sa ii dea chitanta . eiiii ce sa va zik ...... nu isi mai aducea aminte si abia ia dat chitanta . erau 110 ron - era buna afacerea ptr ziua de ieri ptr ea. mmm ? donia..... iti pare rau ca ai plecat si nu mai ai parte de asa ceva , nu ?

o zi frumo va doresc fara lectii !!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mirona, Victor nu vrea cu niciun chip suzeta, in schimb roade manutele, picioarele si ce prinde pe la carucior. Cu Maria am avut ceva probleme, in sensul ca n-a vrut suzeta, dar sugea un deget. Astfel ca ajunsese sa-si strambe dintisorii (cei de sus erau putin iesiti in afara, iar cei de jos bagati spre interior). Pe la 3 ani am convins-o sa renunte la deget in favoarea suzetei. Peste inca vreo jumatate de an a renuntat si la suzeta si, odata cu ea, si Ioana. Deci, dupa atatea povesti si concluzia: mai las-o o vreme cu suzeta la nani.

Ce fetite frumoase fulguiesc printre noi! (nu ca baietii ar fi de lepadat :) ).

Dia, si Victor, ca si David (roxanica) a acceptat foarte bine laptele HN. Si am impresia ca e mai consistent. El e la a treia cutie, caci inca mi-e teama sa-l trec pe laptele normal (formula). Astazi incearca mama sa-i introduca putina carne in mancare (caci orezul asta e tare cah). Cat despre marca de lapte: acum suntem pe Milupa HN (Humana n-am mai gasit).

Monica, nu-ti fa probleme cu greutatea lui Dragos. Cel putin nu acum. Cand o s-o ia la picior o sa slabeasca si-o sa-ti fie dor de sunculite :).

Roxanica, distractie placuta la nunta!

Ruxandra, Victoras a stat la cald (=burtoi) doar 38 saptamani caci i-a fost frica doctoritei sa-l mai lase (ca nu care cumva sa rupa ceva pe-acolo). Dar cred ca el ar mai fi stat o vreme :).

Kikineata, eu i-am dat putina paine lui Victor. Cred ca de 3 ori in total. Nu pot spune ca a fost incantat, o singura data, cand ii era foame, ar mai fi cerut.

Laura, facut cruce :).

Cine a mai ramas fara parola? Pot ajuta pe cineva?

Pentru moderatori:
Va rugam sa redeschideti contul AELITEI!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia, de care HN ii dai? Ca de bebeii de care am auzit eu.. erau topiti dupa Humana HN (cu banana). Chiar una a inceput sa se sclifoseasca apoi la formula normala, vroia HN..

Ce tare e Luca!!!

tema cu suzeta:
N-am nici un gand sa renuntam la ea. Mai ales ca noi n-o folosim prea des. Dar de abia acu or incepe si nopti cu temperatura, viroze, alea, alea.. si daca suzi ii alina durerile si-i asigura (si lui, dar si noua ) un somn linistit cand va fi sa fie bolnavior... de ce sa-mi tai singura craca. La Matei ne-a salvat de atatea ori.
Grigore nu primeste suzi decat cand e marait ziua; iar de dormit nu doarme cu ea, decat rar.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi:
Ianis de Dianarus78
Daniel de Laura13
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz
David de Iulia P.

Chris, ziggy, e de preferat suzeta degetului (vezi raspuns pentru Mirona).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei:
Ianis de Dianarus78
Daniel de Laura13
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz
David de Iulia P.
Ktrinel, Vazut poze cu Julia... e fenomenal de dulce...vreau si eu o fetitza
Am luat o mare hotarare: de luni renunt la pauza de 30 min de masa si ma duc la sala noastra de fitness... ce comic o sa ma plimb printre containere in treining
Acum chiar ma apuc de treaba, dar mai vin eu pe aici...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput