Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
O vrem pe AELITA inapoi!
Denis felicitari plimbaretule.
.. si zi-i mamei tale ca e cam greu de multumit. Ba de ce nu mergi in 4labe, ba ca de te duci la cabluri, ba ca... pai asa unde-ajungem?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
...asa e asa e, ai mare dreptate!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
de ghicit vaz ca nu vreti...,ok...,o sa vreti voi miine dimineata...,stiu...,dar n-o sa am timp de voi...,merg sa ghicesc chiparoaselor din Herastrau si de n-o tine vrajala...,un poker ceva si tot le fraieresc eu... asa ca ,daca doriti,acolo ne gasiti...,sintem in formatie deja cunosacuta...,nimeni altcineva nu mai vrea sa ni se alature..., de ce oare?!?...,nu stiu...,noi asteptam...toata ziulica acolo vom fi...,doar sa nu ploua...,atunci ne-om adaposti si noi pe unde apucam
vom avea bucate alese...,fetele harnicute,gatesc la ora asta...,daca mai cascam gura putin pe acilea va aratam si poza cu "consecintele forumului"...,da' am resuit sa salvez jumate din tava...,deci nu s-a ars toata...
aaa,pozeeee,am vazut cu frumoasa si pletoasa Oana...,marfa jumper-ul...,da' Oana este scumpa tare...,in unele poze mi se pare ca seamana cu fiica mea...si sa nu cumva sa-mi spui ca "a ta nu-i asa frumoasa ca a mea"...,ca morrrr(cici vorbeam cu Dia)
apoi am vazut-o pe Alessia,scumpica,frumusica,inotatoarea ,o puuupam tare,am vazut si ginere aratos si cusra gagika de gagika...,pozele cu Simo si cu copilasii...,sinteti minunati...,am vazut-o si ep Kara...,ce ochi are maicaaaa...,mortala...,ce scumpa este cind sta rezemata de perete...
Ralumatttttttttttttt,
vrem sa vii in parc cu noi...(fata'...,da' patura cea verde ,n-o mai vrei?,nu de alta da' verde este culoarea mea prefereeeee,daca ma intelegi?!?...,treaba ta...,sa nu zici ca nu ti-am zis...)
Aelita,
esti un capricorn tipic...,domle' sa nu-i calci pe coada..,ca-ti spun tot ce au de spus in fata...,admir mult oamenii ca tine...,asa, ai sau nu ai prieteni...,cine este om...,apreciaza...,cine nu,se supara... si atunci stii pe cine sa te bazezi la un adica...Imi pare foarte rau ca nu ne poti scrie pe forum...,sper din suflet sa se rezolve cumva ,sa vii inapoi...,ne lipsesti deja...Sofia este minunata...,tu superba...,tati trebuie sa fie foarte mindru...
Donia,ai studiat piata frizurilor?...,daca nu,iti trimit poza cu noua mea tunsoare...,poate iti place...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by chinico
daca se poate, daca e voie, daca e cineva pe fir...as dori si eu parola.multumesc.
.. indraznesc sa intreb daca primit?
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
,daca mai cascam gura putin pe acilea va aratam si poza cu "consecintele forumului"...,da' am resuit sa salvez jumate din tava...,deci nu s-a ars toata...
Uff, ma poci duce linistita la culcare..
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Azi am fost la controlul de 9 luni. Suntem bine. Avem fabuloasa greutate de 9 kilograme! Frate. La 6 luni avea 8.200 g, la 8 luni avea 8.300 g iar acum 9.000 g. In conditiile in care avem 4 mese pe zi din care doua diversificate. Na, sper sa nu evolueze asa si de acum inainte.
[omulet nedumerit]
ti se pare mult sau putin?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
asiza spune:
Unde-ati vazut voi poze cu Sofia de Aelita??? Please, help cineva!!!!!!!!!! Ca-i musai sa ma uit si eu...
Dandusa, cica gagika de gagika...m-am uitat peste umar...nu e nimeni in spatele meu...deci despre mine vorbeai...hmmm...mai am mai am..sa vezi cand oi gata cu dieta ce gagika de gagika oi fi (sper sa reusesc)...Te pup...
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Monicabb
Azi am fost la controlul de 9 luni. Suntem bine. Avem fabuloasa greutate de 9 kilograme! Frate. La 6 luni avea 8.200 g, la 8 luni avea 8.300 g iar acum 9.000 g. In conditiile in care avem 4 mese pe zi din care doua diversificate. Na, sper sa nu evolueze asa si de acum inainte.
[omulet nedumerit]
ti se pare mult sau putin?
.. sa indraznesc sa zic eu?.. i se pare m u l t. Hi, hi daca ar putea ca 100-tele de g sa se mai poata pasa/imprumuta de colo, colo.. la cei in necesitate. Ne-am inscrie si noi..
Laura13 spune:
ruxandra abia acum a ajuns. sarut mana!
desiree scuze am uitat....lapticul il bea? ca din cate stiu eu daca are otita nu poate sa suga. multa sanatate si sa iesiti repede din greva foamei.
miro multumesc de intrebare, andrea e bine, fara depresie , bebe mai are colici, dar destul de rar, dar si cand are.....plange de rupe. sau asa mi se pare mie.....mama zice ca la fel plangea si dani, oi fi uitat eu. cat despre suzeta.....dani nu o mai foloseste decat la somn si sincer nu ma grabesc sa scap de ea, mai ales ca inca se mai trezeste noaptea si cu suza se linisteste f repede (de obicei)
donia un pupic dulce pt copii. poze noi????????
yagmur felicitari pt ridicare
madaluta eu ii dau bonei 250 ron pt 4h pe zi, pt 8h ne-am inteles la 400ron. cand doarme dani imi scoate/pune la sterilizat, spala vasele lui dani (si ale noastre daca mai ramane ceva), face ordine dupa uraganul dani. in general, pt noi nu face mai nimic. fff rar mai face cate ceva, dar pt ca eu i-am spus ca nu e nevoie
am uitat sa va zic....l-am pus pe dani in premergator. sta cam 2-3 ture pe zi (daca imi aduc aminte sa il pun), cam 5-8 min, nu plange cand il iau de acolo, dar cat timp e acolo se distreaza.....ajunge sus pe rafturi intotdeauna stau langa el, cu ochii cat cepele. a! si nu sta pe varfuri! a mers cu spatele primele 2 zile, acum o ia inainte, inapoi, in laterale, cum vrea muschiul lui
nu imi raspunde nimeni la intrebarea cu branza????? pls! chiar daca nu sunteti de acord
va pupic dulce dulce, fug la somnic ca mi-e soooommmmnnnnn!!!!!!!
noapte usoara cu bb cuminti
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by asiza
Unde-ati vazut voi poze cu Sofia de Aelita??? Please, help cineva!!!!!!!!!! Ca-i musai sa ma uit si eu...
pe mail-ul comun, yahoo
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Dandusa, cica gagika de gagika...m-am uitat peste umar...nu e nimeni in spatele meu...deci despre mine vorbeai...hmmm...mai am mai am..sa vezi cand oi gata cu dieta ce gagika de gagika oi fi (sper sa reusesc)...Te pup...
pozele cu Aelita ,sint pe mailul comun...,sint doua mesaje scrise de ea...,intr-unul are si poze cu ei,sint superrr
deci...,daca vrei neaparat sa slabesti,iti doresc din suflet succes...,fii tare...,pai daca acum arati a gagika de gagika...,mai incolo...,ce sa mai zic?!?...abia astept sa vad diferenta...,desi mie-mi placi asa cum esti...
Mindrete de Crinuta