*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata mamici de capshunici!

Ralucami, mai las-o cateva zile numai pe san si apoi mai incearca dar cu o cantitate mai mica.

Maria, fetita mea cea mare, facea totul cu stanga la inceput, taica-su e stangaci asa ca nu ne-am mirat foarte tare (se zice ca sunt mai destepti copiii stangaci...hehehe). Acum insa face totul cu mana dreapta, e dreptace.

Ma duc sa vad ce ati mai scris, o zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

abia pe la cativa anisori se vor stabiliza care mana o vor folosi mai mult si mai bine. Pana pe la 2 ani fac totul cu ambele maini.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata, capsunici!
Noi am dormit cam agitati dar de sculat s-a trezit sa pape la la 4 si jum si apoi la 7 si jum.Are programul asta de vreo saptamana aproape.Iar seara nu depasim ora 10.
Spunea cineva ieri de osccilococcinumpt bebei.E ok sa-l dai la 4 luni?Cum il dai ?Il dizolvi?trateaza si racelile minore sau doar previne?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Duda35, multumesc pt PM!Sper sa am noroc!

Astazi le-am admirat pe cele 2 Marii, de Raluca si Addinel.Aveti niste papusi adorabile, i le-am aratat lui Andrei si dupa sunetele scoase am dedus ca s-a amorezat de amandoua.Acu ce ne facem?

Pepsi, ce e aia apa de hamamelis?Se gaseste in farmacii sau la magazinele naturiste?Si faci bai de sezut cu ea sau o folosesti la irigatii?Nu am auzit pana acum si dc zici ca e buna as vrea sa incerc dc o sa gasesc si pe aici.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mada, am primit aseara pozele. Andreiut e un scump. Ce mari s-au facut, mai stii cum era la inceput?

Androix, eu bag masina in fiecare zi, oi fi eu exagerata....

Carstea, imi pare rau de piuit, si a mea vomita cam mult in ultimul timp. Dr a zis ca dac nu vomita in jet, sa nu ma ingrijorez. Dar eu ma ingrijorez ca vomita cu muci dupa fiecare masa.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Theodora Maria,

Patrick Andrei

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Chiqui si eu la fel: zi de zi spal. Si nu o tura, ci de la 2-3 in sus. Ca la un moment dat chiar radeam cu frate-meu: or spune vecinii ca nu-mi strang rufele de pe veranda, dar ei nu stiu ca de fapt eu le spal non stop!

Lavini multumim frumos! Eh uite ca avem si noi un admirator! Si eu urmaresc paginuta voastra cu poze si filmulete caci imi place tare mult cum se balaceste puiul prin apa. De-asta am prins si eu curaj si cand o mai bag pe Maria in cada mare o las sa se mai joace, sa de-a din picioruse si sa pluteasca asa cum am vazut la voi.

Cristalina merci mult pt sugestie. Zilele astea nu vreau sa incerc nimic nou cu mancarea pt ca vreau sa incep de sapt viitoare planul de vaccinuri. Dar dupa aceea... nimic nu ma mai opreste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

chiquitita cum adica cu muci?ce da pe langa gurita are consistenta mucilor?
Pe mine ma ingrijoreaza ca vomita uneri cu viteza ,daca ma intelegi.Oricum sper sa aflam mai multe in urma PH-metriei.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Carstea, adica pe langa lapticul branzit, gasec si un mucus galbui, ceva ca flegma, asa ca sa ma intelegi, cam urata exprimarea....

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Cristalina si fetei mele i se indemana mai mult cu stanga.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput