*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Androix, eu bag masina in fiecare zi, oi fi eu exagerata....
Chiqui + Livia (08.06.2007)
Pai si eu as fi asa exagerata ca tine dar nu am unde sa usuc atatea rufe. De fapt de-aia nici nu golesc niciodata cosul, pentru ca nu ajung sa spal tot si sa si pun la uscat pana se fac altele murdare.
Andreea, mama de Filip si Georgia
duda35 spune:
Mersi de urare Sobi!
Sa-mi spui cum au fost interviurile, succes mult!
Sper sa iasa bine botezul miine.
Avem doar nasa, fara nas...nu stiu cine va tine lumanarea.
Stiti cumva cand si cam ce cadou se da la nasi?
Sobi, avantaje si dezavantaje cu bunicii, eu nu am avut linga mine pe nimeni, asa ca de voie de nevoie am luat bona.
Dar mie imi convine pentru ca nu-mi place sa se bage nimeni intre mine si bebei...la varsta asta nu mai am rabdare si nervi
Astazi tin post pentru ca asa mi-a spus preotul, fiind inainte de botez, si cum nu maninc fructe e cam greu...
Au inceput sa vina neamurile...asa ca incepe harmalaie...sa vezi distractie
O zi minunata va dorim!
mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)
lavini spune:
Ralucami, nu am apucat sa scriu in primul mesaj.Cand i-am dat lui Andrei prima data lapte praf am procedat la fel, i-am dat 100 ml.Nu a vomitat, dar s-a constipat ingrozitor, o saptamana a urlat saracu cand facea kk si reusea doar cu supozitor.Am sistat vreo 2 sapt, iar cand am reluat am inceputg intai cu 30 ml vreo 2 mese, apoi 60, si tot asa, iar intre 2 mese cu lapte praf era una strict cu lapte de-al meu.Apoi nu am mai avut probleme.Sper ca Maria sa accepte lapticu si sa nu aveti probleme.
Vorbeati de rufe, io nu apuc sa spal zilnic, dar cand ma uit la cosul ala ma ingrozesc.Desi e vizibil ca e plin oki, ne incapatanam sa punem rufe peste in speranta ca tot mai intra.Si uite asa cand ma apuc bag de 2-3 ori(partea buna pana acu a fost canicula, ca in 2 ore erasu uscate si treceam la runda urmatoare si in felul asta spalam intr-o zi cat altii in trei).Nasol o sa fie de acum incolo ca vine frigul si pana s-or usca....De cand cu bb, se murdaresc mult mai multe rufe de ale noastre si habar nu am cum reusim-bine, si asta micu baleste pe tot ce prinde asa ca..
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
duda35 spune:
Carstea,
Noi folosim Oscilococcinum la Eric, cel mare.
Mie mi s-a parut ca are rezultate bune daca il folosesti la primele semne de raceala.
Pe el scrie ca se poate da si la bebelusi, important este sa nu intre in contact cu metal, asa ca vezi ce lingurita folosesti si nici cu mina ta.
Se da asa cum scrie pe el inainte cu 15 minute de masa sau la o ora dupa masa.
Eu ii dau la 12 ore de 3 ori cind apare vreo tuse sau mucisori.
Sanatate multa!
mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)
carstea spune:
Noi facem cu randul:o zi pt el, o zi pt noi,asa ca spal zilnic.Nici eu nu ajung sa golesc cosul.Mai ales acum ca vomita il schimb de doua ori de body dupa ce mananca,plus finetul de pe umar si tricoul meu.Si asta numai la o masa.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
Madi spune:
Addinele frumoasa foc Maria ta, iar rochita si palariuta pentru botez sunt de-a dreptul superbe!
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chiquitita spune:
Madi, ti-am studiat dolofanica. E foarte frumoasa! Si ce cuminte sta la baita!!! Mi se pare ca are par multicel. Si Livia mea are o rochita cum are fetita ta!
Mami de Livia (08.06.2007)
miniuta spune:
buna, fetelor.
raportam ca am venit si noi de la controlul de la patru luni (ma rog, inca neimplinte, abia pe saptamana viitoare fericitul eveniment) si avem 62 de centimetri si 6030 de grame. cica e bine.
am facut si primul vaccin, acolo a fost foarte cumintel, nu a zis nici pas (i l-a facut in fund, nu ziceati voi ca se face in picior?). pepsi, tu m-ai intrebat la un moment dat ce se face aici, si nu am stiut sa iti zic. pe carnetul de vaccinuri scrie infanrix hexa, presupun ca e vorba de acelasi vaccin de care vorbesc fetele, nu? cica il repetam la patru saptamani. sa vedem, sa vedem.
in rest, nimic deosebit. am voie sa trec de la hipp pre la hipp 1, poate asa o sa doarma piticul mai bine peste noapte. si cica sa astept cu diversificarea pana la cinci luni implinite, abia apoi sa incep sa ii introduc alimente. cum vreau eu, ca nu imi da nici o schema, nimic. sa fac cum imi e mai usor (oare cum mi-o fi mai usor????). in fine, trebuie sa ma ma informez si sa ma hotarasc cum voi face in privinta asta.
cam atat.
vad ca voi discutati despre spalatul rufelor. eu ii spal lucrurile piciului impreuna cu ale noastre, folsesc detergent obisnuit (ariel sau persil) si nu folosesc nici un program deosebit. de uscat, usuc rufele in pod, pentru ca nu am uscator. la iarna o sa fie mai rau, dar atunci o sa mai pun probabil rufe si pe calorifer. eu am noroc ca david nu prea face mizerie cand mananca, asa ca in general primeste un rand de hainute curate pe zi, dupa baita. chiar si asa, tot trebuie sa spal rufe de vreo trei ori pe saptamana.
no, cam asta ar fi. ba pupez si va urez un week-end cat mai frumos.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Madi, ti-am studiat dolofanica. E foarte frumoasa! Si ce cuminte sta la baita!!! Mi se pare ca are par multicel. Si Livia mea are o rochita cum are fetita ta!
Mami de Livia (08.06.2007)
Chiqui . Da, ii place mult la baita, mai ales cand o intorc pe burtica, pentru ca poate ea sa dea din picioruse si sa vada si in jurul ei ce se intampla.
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ella_74 spune:
miniuta,
noi am facut vaccinul in piciorus, tot infarnix.
Referitor la rufe, eu i-am spalat doar rufele lui si doar cu detergent de bebelusi; am incercat 4 feluri, cam tot ce se gaseste pe la noi; sunt incantata de unul frantuzesc, dar nu-mi aduc aminte acum cum se numeste.
De curand am vazut in carrefour si Dalin lichid, l-am cumparat dar n-am apucat sa spal cu el inca, ca daca n-am bebelus acasa, n-am nici hainute de spalat
Si m-ai facut sa zambesc cu schimbatul o data pe zi; stai sa incepi diversificarea, ca degeaba ii pui bavetica, ca o sa-i curga pe la spate pe body sau mai regurgiteaza la o ora dupa ce a mancat morcov si sa vezi atunci ce schimbi la el; iar partea cea mai naspa e ca petele astea nu ies cu vanish neam iar clor eu nu pun pe hainele copilului.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David