*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Norocoasa mai esti Andrada ca pleci! Drum bun! Ai facut cumva videoclipul? Sau poate mi-a scapat mie!
Noi am fost la tara cu David si i-a placut tare mult!
Nu am apucat sa va spun...Ne-am cumparat casa! E un apartament cu 2 camere la mansarda. Acum se construeste. In martrie ne mutam!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ella, ma bucur ca ai zambit! no, imi dau eu seama ca fericirea asta cu un rand de hainute pe zi nu o tine o vesnicie, dar noi avem o vorba: "spala maricica" (=masina de spalat rufe/vase). ce sa facem...avem si noi zile in care schimbam mai multe hainute, ca face pipi cu jet si uda tot in jur (si s-a mai intamplat sa nu fie pe masa de infasat, ci pe coltar, sau pe pat). si de pete am auzit ca sunt bolande rau, ca nu ies, si ca pana si banala banana face pete. eh...macar stim de ce le luam asa des haine, nu???

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Mirela au crescut, intr-adevar. Noi mai putinel, dar recuperam noi pana la urma. Uneori imi e asa dor de el cum era mititel si mi se pare ca nu am stat suficient cu el la maternitate. Stiu ca sunt cam nebuna, dar acum imi e necaz de mor ca nu am putut sa ma ridic din pat si sa ma duc la el de cum l-au adus. Mi se pare ca am pierdut atata timp.
Cu spalatul si eu ii spal hainutele separat si cu Persil Sensitive. Nu spal chiar zilnic, dar cand spal, spal de 2-3 ori. Si cosul nu se goleste nici la noi niciodata. Si acum sunt doar eu cu puiutul si tot nu dovedesc cu spalatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

capsunicilor, am o mare rugaminte. daca puteti sa ajutati capsunica voastra defecta. daca stiti pe cineva in mass media (ziare, tv, reviste, etc) daca puteti ajunge la cineva care sa ma ajute cu niscaiva mediatizare, ca de 2 zile soldurile au stagnat. nu se mai misca nimicuta-nimicuta. nu, mint, au intrat ceva in BCR. dar insignifiant fata de alte dati. avem cam 20.000 euro, dar pana la 50.000 e cale lunga... deci daca stiti ceva persoane care ma pot ajuta, pls vb cu ei. Sonia chiar mai are nevoie de ajutorul vostru ! am incercat sa trimit mail-uri la terte publicatii, dar nu am nimerit nicaieri, mi-au venit mail-urile inapoi... un dezastru. asa ca va rog si pe voi, cum am rugat si la Un ajutor pentru Sonia, daca stiti, puteti sa ne ajutati cu mediaqtizare. oamenii ne ajuta, dar lipseste mediatizarea. pupam si ma duc sa dorm, ca in 5 ore Sonia e cu ochii atintiti spre mine si cum deschid ochii, cum urla ca vrea mancare. dar daca dorm nu zice nici car.

P.S. A ajuns la 3050 grame !!! si deja are 3 body si un pantalonas si o caciulita mici. sunt marimea 44(sub 0 luni), dar ii sunt mici??? creste fata !

am capsunelele si capsuneii nostri dragi.

oana si Sosonica 6.06.2007 Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

asa creste Sonia

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

m-am tampit total. mediatizare nu vreau sa zic doar mediatizare media... adica daca puteti sa dati mail-uri la firmele la care lucrati, sau catre firme care stit ca ar putea sa ajute, catre prieteni... si sa rugati sa dea mai departe. de la om la om se ajunge foarte departe ! adica sa circule. daca vreti va dau eu text si poze. daca nu, si faceti voi un textulet, ar fi bine sa contina site-ul pt detalii... hai ca v-am zapacit !

& noapte buna !

oana si Sosonica 6.06.2007 Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

asa creste Sonia

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay, ce cumintica e Sonioara ... cum intelege ea ca mami are nevoie de odihna!

Addinel, ce frumoasa e printesa Maria! Cred ca si Teodora mea e putin stangace ... am observat ca intinde mai des mana stanga dupa jucarii decat pe cea dreapta!

Ralucami, ce frumos s-a rotunjit Maria!!!

Alynta27, sa stapaniti casa sanatosi!

La multe lunisoare si la multi ani!

Alessia Ioana de Lulu26!

Dominic de Mihamora!

Georgia de Androix!

Mihail Vladimir de Kid!

Darius Andrei de Alina25!

Bianca Elena de Katthy!

Maria de Ralucami!

Alice de AlexAlice!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,

ti-am trimis PM.
sper sa te pot ajuta.

pupici Soniutei.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by duda35

Mersi de urare Sobi!
Sa-mi spui cum au fost interviurile, succes mult!
Sper sa iasa bine botezul miine.
Avem doar nasa, fara nas...nu stiu cine va tine lumanarea.
Stiti cumva cand si cam ce cadou se da la nasi?
Sobi, avantaje si dezavantaje cu bunicii, eu nu am avut linga mine pe nimeni, asa ca de voie de nevoie am luat bona.
Dar mie imi convine pentru ca nu-mi place sa se bage nimeni intre mine si bebei...la varsta asta nu mai am rabdare si nervi
Astazi tin post pentru ca asa mi-a spus preotul, fiind inainte de botez, si cum nu maninc fructe e cam greu...
Au inceput sa vina neamurile...asa ca incepe harmalaie...sa vezi distractie
O zi minunata va dorim!

mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)

In legatura cu cadoul pentru nasi,io le-am luat o icoana placata cu argint(200ron)asa ca sa le aduca aminte de botez.La urama urmei io zic ca trebuie sa fie ceva simbolic.
Stiu pe cineva care i-a facut cadou nasilor de botez o rama foto cu poza finutei lor.Dupa un timp cand s-au dus in vizita in aceeiasi rama era baiatul unei cunostinte ale nasilor.Credca si i tot la ceva simbolic s-au gandit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata,

Ne-am intors si noi acasa. Si a venit si tatai .

In seara asta avem o nunta asa ca am adus-o pe bunica sa stea cu Maya.

Pupici.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Buna dimineata!

Multumim mult Motannel!

La multe luni si multi ani Alessia Ioana de Lulu26, Dominic de Mihamora, Georgia de Androix, Mihail Vladimir de Kid, Darius Andrei de Alina25, Bianca Elena de Katthy!

Si bineinteles La multe luni si multi ani Maria! Ralucami, iata ca au implinit si micutele noastre 3 luni! Sa ne traiasca! Pupici de la Alice pentru Maria!

Weekend frumos!

Kay, trimit si eu mail la cat mai multe cunostinte!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput