*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hello, ce mai faceti?
vad ca aveti chef de scris nu gluma, ca de o ora stau cu Eliza in brate sa citesc capitolul asta, dar am reusit. Noroc cu scaunul mobil ca a si adormit cat am citit eu asa ca ma bag si la scriu.
Roxicucu, ti-am dat PM.
Motannel, pupici multi.
Andrada, ce fain de tine ca pleci. Distractie placuta si asteptam poze multe, multe.
Kay, tot timpul am zis ca nu imi doresc sa am milione de euro si alte bunuri materile dar acum chiar mi-as dori sa fiu Becali sa vin sa iti dau cei 50.000 de euro si sa poti rezolva problema .Sper din inima sa o poti finaliza frumos.La emisiuni de genul Povestiri adevarate ai incercat? Imi dau si eu cu parerea , despre tot ce imi aduc aminte ca strang bani si isi dau interesul pentru asta.
Ma rog la Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu. Pupici multi la Sonia.Incerc sa mai dau si eu mail-uri pe la prieteni.

Acum sa ne zicem parerea despre discutiile in vigoare:
-cu ursul si mierea stam ok, ursul e in puterea, iar mierea e dulce de tot. Zic ca ne descurcam.
- cu spalatul si la mine e plin cosul ca deja capacul s-o stricat, nu mai sta bine inchis nici daca e mai gol socul, ca la cate am indesat......... Cand zic ca am terminat, Eliza face pipi in patut pe lengerie si iar e cosul jumate plin. Spal totul la un loc si folosesc Persil si vanish.
-Cu diversificare , noi papam cu succces borcanele cu pireu de fructe. cele peste 4 luni. Am papat mere cu mango, iar acum am trecut la banane cu mere. Ne-am obisnuit si cu lingurita, avem din alea de silicon care isi schimba culoarea si vad ca ne descurcam cu ele. Si imi place de cand am inceput ptc. mananca din ce in ce mai regulat, face kk si de 2 ori pe zi foarte bine, si noaptea incepe sa se trezeasca doar o data la papa si uite asa sanii au timp sa se umple ca lumea, asa ca noi pana acum suntem super ok.
Gata ma bag la curatenie si un pic la serviciul numarul 2 pe care l-am pastrat. Noroc ca e la domiciliu. Dar mai vin si ceva banuti de acolo.
V-am pupat.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

addinel si Maya apuca totul ca mana stanga. Tati e stangaci deci are cu cine sa semene .

carstea mie mi-a zis dr sa ii dau 1 oscillo/sapt pt cresterea imunitatii. Maya are 4 luni. Il dizolv il apa si il dau cu lingurita. Sa il dai intre mese.

ralucami felicitari pentru prezentare.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Pe unde sunteti?????????
Va distrati????????? asa-i???????
Weekend placut va doresc.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Kay iti tinem pumnii, trimitem linkul sitelui la toate cunostiintelor. Felicitari la Sonia pt cele 3050gr!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

La multe luni Maria, Alice, Georgia, Alessia Ioana, Dominic, Mihail Vladimir, Darius Andrei, Bianca Elena !

Raluca ma bucur ca a iesit bine prezentarea. Am vazut pozele cu Maria, e asa scumpa, vad ca trasaturile asiatice au fost mai puternice, parca e o papusica. Se vede dupa ochisori ca e foarte vioaie , plina de energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

intru si eu sa va salut.
Am fugit spre aeroport ca pierdem avionul daca mai zabovim.
Nu luam laptopul cu noi, desi avem net in camera.

Deci, sa nu scrieti mult cat lipsesc, ca io de cand sunt cu voi, n-am ratat nici un capitol si nici n-am avut de citit din urma mai mut de 2 pagini din simplul motiv ca n-am lipsit nici o zi.

asa ca va rog sa nu-mi dati de furca acum, da?

pupici la toate capsunelele si toti capsuneii.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Ella drum bun si sa va distrati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

fetelor va salut si eu repejor pt a va da o idee. nu am reusit sa citesc prea mult din urma pt ca azi m am intors dintr o mica excursie;insa am citit mesajul lui kay si in afara de mail uri am pus link ul si pe adresa de messenger unde sunt numai prieteni..... si a functionat..... poate da si la voi rezultate....

va pup

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Se vede ca e week-end ... putine postari!

Ella, vacanta placuta! Asteptam fotografiile ...

Vas, ce serviciu poti avea la domiciliu? Ca sunt si eu interesata! Daca poti sa-mi zici aici, ok, daca nu, poate imi dai PM!

Week-end placut tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MOTANNEL,de mult voiam sa te intreb :tu de ce mergi la servici ?ca daca nu ma insel lucrezi in invatamant unde salariile sunt de mizerie!!!!
nu te superi ca te intreb!
Daca va intrebati ce caut pe forum la ora asta sa nu dati vina pe copil ca el doarme!
Am fost la o nunta si ma mulg sa aiba lapte pt. maine toata ziua sa pot sa dooooorm!
somn usor!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput