*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
Multumim frumos pentru urari Motanel, AlexAlice si Petit_ange
Distractie placuta Ella
Andrada - vacanta placuta!
Pupam Sonia cuminte si mancacioasa (trimitem link-ul).
Chris - spor la treaba! sa terminati cat mai repede.
Am vazut pozele tuturor, au crescut toate capsunile noastre si sunt din ce in ce mai scumpe iti vine sa le mananci
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralucami spune:
Va salut putin, cat doarme Maria!
Azi a fost tare linistita si am reusit sa fac multe chestii care in mod normal le-as fi lasat pt alta data, cand ar fi dormit.
Multumim si pt urarea de LMA, si pt cuvintele frumoase.
La multe lunite si pt ceilalti copilasi nascuti pe data de 15. Sa cresteti mari puilor si sa fiti sanatosi!
Ma duc sa dau drumul la aerul conditionat ca e jale! Ploua de 3 zile non stop ( ca ne cam da tarcoale un taifun) si e o caldura insuportabila.
carstea spune:
buna fetelor!
vreau sa cumpar un play-gym si nu stiu de care.Voi ce aveti?n-am gasit decat de la chicco dar nu mi se pare potrivit acum.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
Motannel spune:
Carstea, pai eu am salariul mai mare decat cele 6 milioane de la stat! Nu cu mult, dar ... tinand cont si de faptul ca si Teodora primeste 2 milioane .... si ca are cu cine sa stea cele 5 ore pe zi cat lipsesc eu ... si ma mai gandesc si ca nu-mi strica sa mai ies din casa ... sa socializez ...
Crede-ma ca m-am gandit bine ce e de facut!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Sobi spune:
carstea, noi avem o chestie de la miniblu, firma k's kids. mi nu mi se pare nici o smecherie: e o patura din petece colorate cu niste arcade de care sunt prinsi niste maimutoi - insa e de departe una din cele mai bune investitii facute: sta vladut in ea si doua ore fara sa se planga, tot incercand sa se agate de maimutoi si cand reuseste nu stie ce sa faca cu ei. in fine, eu sunt multumita de ea.
motannel - esti doamna profesoara sau doamna invatatoare? eu cred ca e o decizie buna sa te intorci la servici nu neaparat de banuti, cat mai ales de socializare, cum spui si tu.
ELTEKA spune:
Am fost si noi la controlul obligatoriu, avem 6960gr si 65cm la 3 luni si jumatate (acu' eu cred ca e mai lung, insa Dolofanel si-a miscat picioarele, ori aici e un sistem electronic de masurare...). Inseamna ca nici Dolofanel n-a luat mai mult de 600gr in luna a3a.
O sa-mi fie dor de clinica asta gen parc de joaca, mochete peste tot, bazin cu mingi in mijloc, mii de jucarii pe rafturi pe toti peretii, patuturi cu jucarii la ele in caz ca nu vrei sa tii copilul in brate, camera de alaptat (cu toate facilitatile, fotolii, chestii pentry preparat formula...), loc de parcat carucioarele, o biblioteca de carti de copii ...
Din opinia doctoritei japoneze:
- Sa nu dam apa si ceai deloc copilului atat cat e alaptat exclusiv
- Sa nu incepem diversificarea mai devreme de 5 luni. Ideal la 6, sau cand da semne ca nu se mai satura din lapte (cere o masa in plus, a nu se confunda cu puseul de crestere), cand isi tine bine capul si sta in fundulet, cand dispare reflexul de a impinge cu limbuta (m-a pus sa-i picur niste lapte, si Dolofanel l-a lins inspre inafara...a zis ca atat timp cat mai are reflexul asta, nu e pregatit pentru alte alimente).
- Mi-a mai descris niste complicatii din cauza diversificarii pe uin sistem digestiv nematur, de am zis ca eu nu-l mai diversific pana se insoara...
- I-am cerut niste paracetamol de copii, in caz ca face febra pe avion, il doare ceva...A zis ca la 3 luni febra copiilor se opreste numai cu comprese reci.
- Zic sa ne dea niste calmante, sa nu urlam pe avion, ceva plante...A zis ca stie ca in alte tari se practica, dar ca in Japonia incearca sa intervina cat mai putin in perioada asta fragila, care da startul in viata.
Cam atat de la noi, mai avem doua zile si plecam asa ca suntem in febra impachetarilor. Mi se face groaza cand aud de la voi ce mai racesc bebeii ...Noi n-am avut decat un muc mic, de la erul conditionat, de am vrut sa-l punem la conservare cu mandrie . Aici a fost asa de cald si tara e asa curata ca n-am prins nici un virus...Nici nu stiu cum sa fac cu Dolofanel cand ajungem acasa, poate sa-l expun la aer rece treptat?
Va mai scriu din Europa, sa aveti grija de voi mamicile, ca de bebei stiu ca aveti!
PS. Pepsica, ziceai ca ti-e dor de Didi, vezi ca e in Romania pana pe 19.
PS. Vas, sa stii ca nici noi n-avem nici un vaccin, o sa le facem in Europa.
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
petit_ange spune:
Elteka drum bun sa aveti si sa fie Dolo cuminte pe avion! Asteptam vesti europene Cand o sa incepi serviciul?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
michigan spune:
fetelor, toata stima si respectul ca sunteti asa de active
noi mai rarut, chiar daca bebe este destul de cuminte, parca nu mai imi ajunge timpul
azi am reusit sa mai stau si eu ceva vreme in fata calculatorului, sa vad niste poze cu bebei superbi si bebele extraordinare, sa citesc ce ati mai scris,
noi suntem tot la titzi, facem 3 luni si nu am servit inca nimic alceva in afara de asta, din octombrie poate se indura mami sa inceapa,
un pupic special pt david si alynta (e un dragut!)
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)
carrie spune:
salutare fetelor, am reusit sa ajung din urma cu cititul , nu reusesc acum sa va raspund o fac mai pe seara pe liniste...
noi ne pregatim de gradi cu Theodora, incepem maine si avem emotii ca am schimbat gradinitza.
mamarutza e f cuminte si dulce ca de obicei dar am doua intrebari:
1)de doua zile are niste pusee de plans din senin si nu sunt colici ca e un plans tzipat!azi a durat o ora neconsolat la mine in brate, e prima data cand a facut asa...dat fiind ca baleste excesiv ar putea fi dintii?si si-a stracat si somnul doarme in feliutze de 45 de minute in loc de 2-3 ore
2)vaccinul de 4 luni INFANRIX IPV HIB nu are de hepatita B, nu-i asa?
raportam si noi 6,6 kg la 4 luni si 65 de cm.
la mine e oficial voi incepe jobul in decembrie, mai incepe cineva pina atunci?
ca sa nu uit:Carstea noi avem play gym-ul de la Chicco si ii place de numa!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
numai_eu spune:
Carstea si noi avem play-gym-ul de la Chicco si e foarte incantat de el. Chiqui ai vazut pozele? Cum ti se pare?
Elteka drum bun si asteptam sa ne auzim cu bine din Europa.
Carrie eu incep serviciul in octombrie, nu stiu ce o sa ma fac cu piticul ca nu mai vrea sa stea cu nimeni decat cu mine. Maine trebuie sa fac un drum la Bucuresti si o sa-l iau cu mine ca nu am curaj sa il las o zi intreaga cu altcineva.