Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by karligutza
Deci... unde-i tortul? unde suflam? taticilor! sariti la apel!!!

Tort? Suna bine! Da' cu kilele in plus ce fac? Daca dau iama in tort, pap nu gluma!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Urez si io BUN VENIT! mamicilor proaspat intrate in club de strumfi!

Acu' tre sa alimentez copilul care se uita cu ochi mari la mine si plescaie din buzici intre doua cascaturi!

Va pup! O zi usoara!

Comoara mea, Miruna

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nikole casa de piatra colorata in nuantele curcubeului

Oana (Ghinetz) si fetita mea e fornaita si pana acum au vazut-o 2 pediatri (din intamplare, unul se dusese in concediu si rezultatele la anlize le-a vazut o alta dna dr) si med de fam. Concluzia - nu are nici rosu in gat, nu e nici racita, nici de la plamani nu e, asa ca e normal. Numai ca parca e din ce in ce mai fornaita, desi zilnic ii dau cu spray cu apa de mare sau ser si apoi ii scot mucisorii cu batista bebelusului, ca nu plange deloc la chestia aia. Ba chiar si cand dau cu aspiratorul prin casa e ochi si urechi

Mai mare scandal avem noi in fiecare zi cu igiena bucala. La curatat limbuta urla de nici cu tzatza, nici cu plimbat/ dansat/ cantat nu o mai pot potoli si o tine asa vreo juma de ora de-mi vine sa-mi iau campii (si iaca asa folosesc si eu zidu' ala interzis ). Apelez deci la voi, cele care aveti, cu siguranta mai multa experienta decatn mine, si va rog din inima sa ma ajutati explicandu-mi si mie, ca la prosti, cum scap eu de chestia aia alba de pe limba fetii Sigur nu fac eu ceva cum trebuie. Deci... de cate ori pe zi se face, cum mai exact se face, de cate ori trebuie sa imi sterg sanii cu glicerina; exista vreo alternativa la tratamentul asta uracios? Eu folosesc tampoane de san de unica folosinta, trebuie sa le schimb la fiecare alaptat? Cam astea-s nelamuririle mele. Astept cu sufletul la gura raspunsurile voastre, daca cititi si postarea mea. Deja sunt frustrata pana-n gat cu chestia asta, asa ca orice cuvintel de la voi e binevenit

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

era sa uita!

nikole! casa de piatra! sa fie intr-un ceas bun!

Comoara mea, Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Stiu ca nu-i mare tragedie si ca multe mamici si bebei sunt mai linistiti cu sezeta, dar eu am avut senzatia ca-mi pacalesc copilul, ca pentru prima oara de cand e cu mine nu-s in stare sa-i ofer ce-i trebuie si atunci ii astup gura ca macar sa n-o aud plangand.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

stiu ca nu-i de ras, dar m-a pufnit si rasul si plansul...
ptiu ptiu kk SUZETA! ia nu i-o mai dati fetii... deci va rog! inca putina rezistenta! rezista ea mai mult ca voi? stiti concursul ala de la PRIMA TV: "Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 5-a?" eh... la noi ar trebui inlocuite pe ici pe colo niste termeni si la final, daca iesim infranti din batalie sa recunoastem o treaba rusinoasa : "Nu sunt mai rezistenta decat un bebelus de 2 luni"

Lia sper ca ma ierti, asa mai trece supararea omului, facand si un pic haz de necaz!

Nikole deci asa: trebuia sa te mariti azi, ieri si te mariti maine poimaine... pot sa rad si de faza asta? suna misto oricum... de parca zici ca nu te mai duci la piata azi, ca se poate maine dimineata te pup si CASA DE PIATRA! sa ne trimiti poze! si cine e cavaleru' de onoare? Dl.KEVINUTZ?

karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

FETELOR MULTUMESC PENTRU URARI, sa dea D-zeu sa aveti gurile aurite, si sa am o casnicie reusita, asa cum va doresc din suflet si voua tuturor...

Pai doamna Karligutza, azim maine, poimane, dar nu mai tarziu de sf saptamanii ce vine tre sa fim si noi cu acte-n regula!
Faza e ca aici...chiar ca te duci la maritat, ca cum te-ai duce la piata...te duci cum vrei imbracat, cu actele, te asezi la un birou, functionarul de la primarie verifica actele, ai semnat, si ai plecat...eu trimit si poze, dar vezi ca al meu s-ar putea sa fuga repede de la munca sa semneze si nu-s daca iti va placea costumatia lui de gala...

nu tu petrecere, oaspeti, flori si alte alea...
cununia religioasa e cu totul altceva...abia cand voi intra in biserica voi simti ca intr-adevar ma casatoresc in fata lui D-zeu, si abia atunci simt ca am fost binecuvantati...pana atunci,tre sa punem la punct niste hartii...

speram cat de curand sa ne cununam religios, si poate atunci facem si botezul lui Kevin...atunci sa vezi emotii pe mine si inspiratie la mesaje pe DC!

Cu suzeta...sa stiti ca ma simt denaturata...acu am inteles si eu logic de ce nu e indicat sa-i dai lui bebe suzeta,drept urmare voi incerca sa renunt la ea, si sa-mi calmez copilul altfel...
multumim fetelor pentru explicatii.

Si ce e mai important:LA MULTI ANI ALEX, MIRUNA, MATEI,MIHNEA, ALESSIA, ADELUTZA, SA CRESTETI MARI, SANATOSI,SA AVETI O VIATA INSORITA, SI NU UITATI...VOI SUNTETI CREATIA LUI DUMNEZEU,SUNTETI PERFECTI SI UNICI IN OCHII LUI!
Bine ati venit in aceasta lumea, fie ca D-zeu sa reverse peste voi si familiile voastre intotdeauna binecuvantarea Lui!

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

La multi ani Adela, Alessia, Alex, Miruna, Matei, Mihnea!
Nikole, casa de piatra!

eu nu sunt contra suzetei, dar nu sunt nici pro. adica cu moderatie, ii inteleg rostul. eu sunt singura cu iris si m-as bucura sa am un ajutor care sa o adoarma, fie el si o bucata de cauciuc. iris insa refuza cu indarjire suzeta, fie ea monobloc, normala, cea de la NUK, asa ca pentru noi tema s-a rezolvat de la sine.

lia, zi-ne si noua cum ii cureti tu nasul fetei de se bucura. ce pui in apa de mare? glumesc, na! ai chiar noroc daca ii place sa ii cureti nasucul.
la noi se cam lasa cu urlaturi la vederea pompitei.

pup mamicile si strumfii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nikole-casa de piatra,chiar daca nu stii inca data .
Baietii mei nu au acceptat suzeta. vlad a folosit-o doar o data-la botez ca acolo nu putea minca titi si culmea a acceptat-o.In rest ii producea senzatie de voma. I-am cumparat-o intr-o seara cind urla ca disperatul si nu stiam ce sa mai facem,nu mai conta ce e bine sau nu, voiam sa taca.
La andrei nu am insistat.Am o suzeta in casa,am luat-o cind am fost la farmacie dupa medicamente de colici si farmacista a intrebat daca nu tace cu suzeta si sotul a luat-o dar n-am folosit-o niciodata.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Alina.a m-ai salvat...mi-ai adormit flacaul!!!
Sa-ti zic repede repede, ca apoi poate mai prind si eu o ora de somn ca-s zombie iar...
acu vrro oar tocmai terminase de mancat, si ca de fiecare data l-am tinut pe umar,. a scos un pic de aer, l-am pus in pat, facea ca trenul, se smiorcaia, dadea din picioare, maini, se rasucea, nu avea stare...l-am luat in brate de vreo 5 ori, iar pe umar iar batut usor pe spate, mangaiat...nimic, nici un aer, nici un ragait...apoi intru repede citesc raspunsul tau, il iau iar din pat, il pun in patul nostru pe burtica...in cateva secunde mi-a dat un ragait in fata de mi-a sarit tot somnul...
in timp ce statea el si cerceta cearsaful, m-am intins dupa apa ca ma uscam de sete(nici timp sa beau apa nu am avut de dimineata, asa marait e azi), cand ma intorc omuletul isi pusese singurel suzeta in gura(era chiar langa el) si adormise....nu-ti spun ce rasuflare pe mine...
asa ca ...
am sa-l pun mai des de acu pe burta!
fug langa el...

poze Kevinutz

Dar nu il lasa nesupraveghiat pe burta. Bebelusii trebuie sa doarma pe spate cand nu esti langa ei. Ziua poti sa ii lasi pe burta. Porcentul de SIDS a scazut de la 6000/an (in USA) la 3000 dupa ce s-a s-a cerut mamelor sa nu isi lase copii sa doarma pe burta sau pe o parte nesupraveghiati, sa nu ii supraincalzeasca.
Fiecare face ce vrea, dar "better safe then sorry " dupa cum zice americanul.

"But should parents give in and place their little ones on their tummies? They should certainly not! Infants are more likely to have apnea (pauses in breathing) when on their stomachs. They are also more likely to re-breathe the air they have just exhaled, which can raise their levels of carbon dioxide. The increased retention of body heat can also be dangerous for some infants. But more convincing than any other fact is that belly-sleep has up to 12.9 times the risk of death as back-sleep*." articolul apartine http:// www. sids.org/

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nikole, casa de piatra si multa, multa fericire! Uite, flori multe, multe pentru ziua asta asa de speciala! Oricat de plictisit ar fi functionarul ala de la birou, conteaza ce-i in sufletul vostru.
Mada, ma bucur ca ti-a placut caciulita fetei mele! Cadou de la bunica. Si noi avem de gand sa dam comanda de una mai maricica, fiindca asta ne ramane deja micutza. Povestea Luna de cate hainutze nepurtate are pentru Rasturnica ei - pai asta e si uimirea mea: copiii astia cresc ca din apa, fetelor! Iar hainutzele lor nu tin pasul cu ei.

Lavinia, si Miruna are limbutza alba. De fapt, era mai alba cand foloseam zilnic glicerina boraxata, de ceva vreme am renuntat efectiv sa mai chinui copila cu curatatul limbii fiindca povestea valen (sper sa-mi aduc aminte) ca fetitei ei i-a trecut e la sine, fara niciun ratament. Acuma sper ca nu e doar autosugestie aici, dar si limbutza Mirunei pare sa se curate... Mai vedem cum evolueaza de acum incolo.

Karligutzo, pai cum mi-ar sta mie suparata?! De fapt m-am suparat eu o data, acu ceva vreme, cand pomeneai de niste gogosi, iar eu sunt nula cand e vorba de aluaturi. Nula cand trebuie sa le fac, nu cand trebuie sa le pap!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput