Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Salut voios dar somnoros si de la noi! Miruna a dormit putin azi-noapte si in consecita si noi. Si ca tot veni vorba despre suzeta, Miruna a facut cunostinta cu ea aseara, in timpul unei crize de plans. Hotarasem sa nu-i dam fetei suzeta atata timp cat suntem doi adulti langa ea care incearca sa-i inteleaga nevoile - eu si d-l Tata. Nu m-a deranjat sa stau mai mult cu Miruna la san daca ea asta a dorit, ne-am plimbat si leganat daca fata a fost maraita etc. dar suzeta nu i-am dat pana acum. Azi-noapte insa barbatul meu a cedat pe fondul plansului neconsolat al Mirunei si uite asa am vazut-o pe Minunea mea mica molfaind din suzeta, cu fatza pe jumatate acoperita de chestia aia de plastic. Sa nu radeti de mine, dar asa m-a busit un plans cand am vazut-o, imi venea sa mor. Tacuse Miruna si nu ma mai putea linisti taica-su pe mine acuma... Stiu ca nu-i mare tragedie si ca multe mamici si bebei sunt mai linistiti cu sezeta, dar eu am avut senzatia ca-mi pacalesc copilul, ca pentru prima oara de cand e cu mine nu-s in stare sa-i ofer ce-i trebuie si atunci ii astup gura ca macar sa n-o aud plangand.

Noroc ca Miruna a adormit in mai putin de jumatate de ora si a scapat suzeta din gurita, fiindca efectiv nu ma puteam uita la ea fara sa mi se rupa sufletul de mila ei. Na, ce sa fac! Aruncati cu rosii ca merit - sunt bleaga rau la faza asta si ma tem ca-i incurabil. Oricum, barbatul meu a promis ca suzeta aia va ramane numai pentru situatii de urgenta si nicidecum ritual zilnic.

Concluzie: mai rarutz, ca-i mai dragutz. Pentru noi cel putin...

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by nikole

Si cica maine trebuia sa ma marit...dar nu-i bai,ma marit luni de-acuma!

Nikole, esti de milioane cu fraza asta! Casa de Piatra si multa sanatate, fericire si ani cat mai multi impreuna, toti 3...sau 4!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Salut voios dar somnoros si de la noi! Miruna a dormit putin azi-noapte si in consecita si noi. Si ca tot veni vorba despre suzeta, Miruna a facut cunostinta cu ea aseara, in timpul unei crize de plans. Hotarasem sa nu-i dam fetei suzeta atata timp cat suntem doi adulti langa ea care incearca sa-i inteleaga nevoile - eu si d-l Tata. Nu m-a deranjat sa stau mai mult cu Miruna la san daca ea asta a dorit, ne-am plimbat si leganat daca fata a fost maraita etc. dar suzeta nu i-am dat pana acum. Azi-noapte insa barbatul meu a cedat pe fondul plansului neconsolat al Mirunei si uite asa am vazut-o pe Minunea mea mica molfaind din suzeta, cu fatza pe jumatate acoperita de chestia aia de plastic. Sa nu radeti de mine, dar asa m-a busit un plans cand am vazut-o, imi venea sa mor. Tacuse Miruna si nu ma mai putea linisti taica-su pe mine acuma... Stiu ca nu-i mare tragedie si ca multe mamici si bebei sunt mai linistiti cu sezeta, dar eu am avut senzatia ca-mi pacalesc copilul, ca pentru prima oara de cand e cu mine nu-s in stare sa-i ofer ce-i trebuie si atunci ii astup gura ca macar sa n-o aud plangand.

Noroc ca Miruna a adormit in mai putin de jumatate de ora si a scapat suzeta din gurita, fiindca efectiv nu ma puteam uita la ea fara sa mi se rupa sufletul de mila ei. Na, ce sa fac! Aruncati cu rosii ca merit - sunt bleaga rau la faza asta si ma tem ca-i incurabil. Oricum, barbatul meu a promis ca suzeta aia va ramane numai pentru situatii de urgenta si nicidecum ritual zilnic.

Concluzie: mai rarutz, ca-i mai dragutz. Pentru noi cel putin...

ooo, mi-ai rupt sufletul. cred ca asta ar fi fost si reactia mea daca eram in locul tau.

Mergi la inceput

Lia, ! Eu am starea asta cand plange sau o doare burtica si nici macar eu nu o pot linisti. Atunci ma apuca plansul langa ea, iar tac-su se cam ia cu mainile de par....ca e greu sa potoleasca doua "sirene de pompieri".

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

O multime de sarbatoriti azi! La multi ani tuturor micilor A si M, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voinici. Atentie, ca va ajungem din urma! O fi Miruna mai micutza, dar a pus niste sunculite pe ea, mai mare dragul!

Alina, am furat pontul cu culcatul fetei pe burta dupa ce papa. Chiar sunt curioasa daca va functiona mai bine pentru Miruna. De obicei o ridic pe umar de doua ori la ficare alaptat - dupa ce papa din fiecare san, si ragaie de fiecare data. Acuma nu stiu daca am procedat corect: dupa ce aud un ragait, eu las jos copila si-mi inchipui ca e ok. Ar trebui sa insist, s-o tin ridicata mai mult timp, sa ragaie de mai multe ori? La noi toata treaba asta dureaza cel mult 2-3 minute...

Oana, superbe fotografiile de la botez. Sa va fie de bine si sa va traiasca micul crestin. Sunteti amandoi o pereche nemaipomenita! Sper sa nu fi racit Victor si sa fie numai mucii de vina pentru haraitul acela.

Ca veni vorba de nasuc: Miruna e innebunita sa-i fie curatat nasucul. Daca vrei sa vezi un zambet laaarg de tot de fatzuca ei, da-i cateva fasuri cu apa de mare si apoi joaca-te cu pompitza prin narile ei si gata: ai in brate un copil fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

'Neata si de la noi, mai pe la amiaza!
Bebelina a motait in scaunelul de masina pana a adormit! Asa ca am apucat sa mai citesc cate ceva! Da' am uitat aproape tot, mai putin pozicile faine pe care le-am vazut cu bebei dulci si mamici superbe!
pentru toti, sa fiti snatosi si sa auzim numai de bine!

Super ideea alina.a!
Sunt impotriva lui suzi atat timp cat nu ai epuizat si alte metode de calmare a copilului! Bebelina mea se enerveaza cumplit cand sughite! Se inroseste si plange isteric! Atunci, o iau in brate, o plimb (merg mai leganat) si-i cant, spun poezii, bat campii cu vocea cea mai calma posibil! Mai are o jucarie muzicala care-i place!
Cu suzi a facut azi cunostinta, cand era foarte calma. Am vrut sa vad cum reationeaza! In plus, sotul meu a insistat pentru ca Miruna, mai nou, isi suge manecutzele la hainutze si hainele noastre cand o tinem pe umar sa scoata aerul! A refuzat-o categoric. O impingea cu limbutza de mama focului! Ma bucur foarte mult!
La al doilea subiect nu-ti raspund ca nu prea ma pricep sa fac rezumate la filme! As povesti toata ziua un episod si tot mai uit cate ceva important!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

quote:
O fi Miruna mai micutza, dar a pus niste sunculite pe ea, mai mare dragul!

Ca veni vorba de nasuc: Miruna e innebunita sa-i fie curatat nasucul. Daca vrei sa vezi un zambet laaarg de tot de fatzuca ei, da-i cateva fasuri cu apa de mare si apoi joaca-te cu pompitza prin narile ei si gata: ai in brate un copil fericit!

Lia, asteptam sa ne prinda Mirunica din urma! Sunt sigura ca e grasunica si frumoasa, ca o domnita ce este ea!

Cat despre curatarea nasului, felicitarile noastre sincere! La noi stie tot blocul cand ne curatam nasul. Numai cand vede pompita incepe sa puna buza si sa maraie. Invariabil se lasa cu urlete si lacrimi cat bolovanul de uda juma' de pat cu ele. Asa ca am rarit curatarea nasului si incercam sa facem sa para cat mai placuta. Poate reusim. Ca asa a fost si cu baita: la inceput urla ca fripta, iar acum n-o mai scot din apa.

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:

La mine e exact invers! Daca ai chef sa o enervezi si de un mic concert...curata_i nasul!! Da asta ne pasam cu tati sarcina asta de la unu' la altu'!
Lia am uitat sa spun ca am admirat si Minunea! Imi place la nebunie tichiuta crosetata! Chiar i_am aratat_o mamei si "am facut comanda"!
Apropo de tati care cedeaza ..nu_o asa ca ei cedeaza mai repede ca noi? si se panicheaza mai rau si mai des? Mie asa mi se pare!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salve!

Noi nu am mai scris de ceva timp pe aici si nu stiu cat mai pot recupera din urma, iertare

Apropo de suzeta, eu, in naivitatea mea, o compar cu guma de mestecat. Adica, asa cum guma de mestecat poate afecta sistemul digestiv (prin excesul de saliva produsa), la fel si Suzy poate sa imi afecteze micuta. Asta pe langa argumentele pe care ni le-a adus Anya. Are un efect calmant pe plan psihic, corect. Dar cum afecteaza cu adevarat? O mai auzeam pe socrela - "Inmoaie suzeta in zahar sau in miere de albine, sa fie dulce ca s-o primeasca..." sau "Umezeste-o in gura ta ca din cauza ca e uscata nu o primeste..." Ma rog... Acum sa nu credeti ca sunt mai catolica decat papa, si despre vopsitul parului in timpul sarcinii sau despre folosirea unor medicamente pe prospectul carora scrie ca nu se stie ce efecte au asupra copiilor alaptati natural putem discuta la nesfarsit. Si vorba cuiva dintr-o postare recenta... suntem contra, dar le folosim. Nici Lorinuta mea nu vrea suzeta, i se face sila de la ea si ii vine sa vomite; am cumparat-o pe vremea cand avea colici si nu dormea in timpul zilei mai deloc. Acum e ok, doarme in cateva ture cate o jumatate de ora / o ora

Am vazut pozici cu Adeluta o delicioasa Karli chiar voiam sa te intreb ce pui tu sub burtica ei cand o culci in patut pe burtica? Ca acum doarme si a mea pe burta mea si cate 3 ore ne-ntoarsa, dar eu sunt tintuita locului si nu mai fac nimic

Fetelor, eu sunt happy ca ma mai pot misca si eu prin casa si cand doarme fata si cand e treaza si mai fac cate ceva. De vreo 2 sapt m-am apucat de studiat , ca la anul prin iulie se anunta un concurs cu cine stie ce concurenta atroce, asa ca mai "rup" si eu cate o lectura critica Si am copiat pe cineva, nu mai tin minte pe cine, scuze , si mai citesc si cat timp papa aia mica.

Si sa nu uit...
Bun venit nou-venitelor mamici de strumfisori si La multi ani dragalasilor care au implinit sau implinesc un nr de lunisoare

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by AndraZ
Incep mesajul prin a ne ura La multi ani! pt cele 2 luni atat noua cat si lui Alex de Mamii, Miruna de Siminoc, Matei de BBpuck, Mihnea de estecri, Alessia de Claucia si nu in ultimul rand Adelei de Karligutza! Fetelor ne urez sa ne traiasca copiii, la cat mai multe lunishoare, sa fie sanatosi si sa le dea DD numai lucruri bune!

Sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi, papacioasi, necolicosi, sa doarma bine noaptea (si mamicile o data cu ei)!
dulci puiutilor! Si felicitari mamicilor!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput